nattblogg: flams och trams
nu börjar det bli ljust ute, det innebär då att hela natten har spenderats med flummiga belinda som as garvar HELATIDEN! har ont i magen. vi garvar mest åt... ingenting!

senare idag, runt 11 - 12 ska vi dra iväg och köpa hår färg, sen ska vi färga håret och sola solaruim, och sen ska vi in till stan och köpa hårförläninging till mig. kanske ska passa på att kolla lite skor och kläder då, eller ?

men nu ska jag och belinda fortsätta flabba åt INGENTING!

Nattblogg: sexibitch!

Är hos mormor nu. hon har antligen somnat! hon var inte speciellt nykter menmen man är ganska van, på senaste tiden har hon druckit en del. kan bero på att hon är depprimerad, jag hoppas hon snart mår bättre. livet är inte till för att gråtas bort utan skratta och vara glad!

nu sitter bella och jag här och lyssnar på sugar - florida. hehe sjukt gammal låt, we know!
här når du mig


ska dra ut nu, ska täffa johanna. ingenaning om vad som händer senare, måste fixa mig nu. sminka mig. fixa håret och hela alltet liksom. hehe. på dessa sidor och mail adresser kan ni nå mig, det är bara att skriva om ni har någon fråga eller undrar något!
playahead: liksom
bilddagboken: liksombecca
hotmail: tingvalls@live.se
facebook: rebecca tingvall
nummer: 074635... nä så snäll ska j inte va!

fredag!

fredag! yes, äntligen helg! sköönt ellerhur? har gått 1vecka i skolan. känns absolut inte som det, helt ärligt så har tiden gått fort som f*n.

idag var skolan as seg, eller a ganska segt var det faktiskt! är stolt att jag börjat vara med på idrotten mycket, och är aktiv i allt som handlar om idrott. man vill ju ha bra betyg? och arbetsgivaren kollr på idrots betygen även om man ska arbeta på kontor. de vill ju inte anställa en trött person, en slashas... !HATAR MINA FÖRÄLDRAR!

jag hatar verkligen dom. dom ska alltid lägga sig i allt jag gör/säger. dom ska alltid rota igenom ens privat liv och vara allmänt stränga! fyfan.... hatar verkligen er!


alla svar från frågestunden

Anonym om frågestund!:
Är du sprucken
hur många har du legat med :s
haha :)<3

svar:
1. den frågan är privat, angår därför inte dig!
2. PRIVAT!!


Anonym om frågestund!:
hur mycket väger du?

svara:
 jag väger runt 65kg. ska börja röra på mig mer och äta mindre.

Anonym om frågestund!:
när fyller du år?:))

svar:
11 mars

Anonym om frågestund!:
anser du dej sj som en bra kyssare?:P

svar:
klart jag är en bra kyssare, vill du testa eller?

Anonym om frågestund!:
hur många syskon harru?

svart:
jag har 5 små syskon, alla är mellan åldrarana 4-9.

Anonym om frågestund!:
hur många har du strulat med? :)

svar:
håller inte räkningen. kanske 60 stycken, eller mer, har ingenaning.

anonym om frågestund!:
1. har du pojkvän?
2. favvobloggar?
3. vad tkr du om namnet ragnar? smex or not? MOTIVERA!

svar:
1. nej jag har ingen pojkvän. änskar att jag hade.
2. min favorit blogg är nog... hm desireenilsson.blogg.se
3. haha, vad är det för fråga? slut på ideer? NEJ men jag tycker väl att nmnet ragnar är ful, det låter gammeldags på något sätt, det är ett namn gamlingar brukar heta, jag vet inte hur jag ska kunna motiera bättre, hahha!

godnattska snart sova, känner mig as trött, och sliten! var ju trors allt uppe till 5 i natt.. men hare myspys, återkommer imorgon med dagens outfit.


frågestund!

nu tycker jag att det är dags igen, en ny frågestund med massa nya frågor. får hoppas på det! men iaf, dags att fråga på, hur mycket du vill. om allt du vill. ni har tills på onsdag på er att fråga, fråga fråga! så sätt igång..

ASK ME OUT!Jag (hjärta) Skolanförsta dagen i skolan, hohoh hallå? säger ja bara. underbart! elelr vad tycker ni? själv älskar jag skolan, jag älskar doften av nya skolböcker, kännslan av att skriva emd en ny penna, alla mattanterna som är så gulliga med sina små  kockhattar? helt sjukt underbart! känner ni någon annan än mig som verkligen ääääääääälskar skolmaten?

om det ändå vore så.. men nu finns det faktiskt ett ord som heter "Hata" och det ordet förknippas en hel del med skolan för mig, skola=hata, skolmat=hata, okej vissa lärare kan vara skysta men andra.. ja dom är helt dumma i huvude! totalt rubbade. shit happend.

mikaela ditt kakmonster

Sista dagen på sommarlovet, det suger verkligen att börja skolan, jag vill inte! Dessutom är jag fortfarande lite snorig och hostar ganska mycket! Not good! Men nu, sitter här med min kära barndomsvän Mikaela. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att: lyssna på lite musik, duscha, fixa mig, och sedan mötte jag upp Mikaela, och vi gick till fruängen för att jag skulle sola lite, hehe!

Kl 4 ska vi över till mammas kompis som fyller år, måste ju dit och gratta min gudmor! eller vad tycker ni?

Jag: alltså, Mikaela du kan ju följa med till Linda som fyller år?
Mikaela: jag vet inte om jag kan.
Jag: men det kommer finnas massa kakor och bullar?
Mikaela: aaha. amen du hänger jag med..
Jag: jag tänkte väl det! :)


host host*
godmorgon all! hur mår ni? själv mår jag piss. kan knappt andas, känns som att jag snart kommer spy för ätt jag hostar så mycket! usch. vill inte vara sjuk. imrogon är det skola. hur ska jag orka? blir väl illa tvungen till att dra dit ändå

.

igår uppdaterade jag inegnting alls, det är jag fullt medveten om, men jag hade varken tid eller ork. för det första spederades 2 nästan heela dagen på en mat grej i stan, vi kom hem vid 9 och då ville min syster spela sims med mig, så jag gjorde det med henne. dessutom var jag sjuk, jag är sjuk och jag hostar och hostar, orkar knappt göra något mer än att sova. äta, duscha och gå toa,

nu vet nu hur det ligger till´, och ´nu ska jag snart börj fixa mig och sen städa rummet .. ohnej!

prövar kläder..ska prova lite nya kläder nu, ses om typ ... eh 3 timmar eller något!?


en bra blogg

en bra blogg för mig är en blogg som..

1. uppdaterar ofta! och då menar jag ofta, kanske runt 6-10 gånger om dagen, så att man iaf har något nytt att läsa på kvällen, jag vet själv att jag kanske inte är världens duktigaste på att uppdatera. men ibland kommer jag upp i c 8 inlägg om dagen vilket jag. tycker är bra!

2. kunna fånga läsarnas blick. att sätta en bra rubrik och gör aå att läsarna blir intresserade är ganska svårt, eller nja inte så jätte svårt. det gäller bara att komma på en bra rubrik man vet många skulle tänka så här om när dom såg den: omg! vad har hänt nu då!? måste läsa!.

3. variera det man skriver. det är inte roligt att läsa en blogg som varje morgon skriver exakt likadaant, nej det går fet bort! alltså man ska kunna variera det man skriver, det gör att bloggen blir både roligare och bättre!

4. att kunna ge tips, ideer och mycket mer är ett pluss. man hjälper till på något sätt så att andra bloggläsare kan få insteration. och det är bra! eftersom vissa ibland får slut på ideer. men det är verkligen inte okej att kopiera om man nu har slut på ideer, det är varken roligt för bloggläsarna eller den du kopierat ifrån. så nej, inga copycats här inte, skriv själv ist för att kopiera!

5. ha en fin design. om mn har en fin design som är lite mer åt det speciella hållet, blir bloggen roligare att läsa. vem läser en blogg som har de gamla orginal designerna? inte jag iaf. upp livade och fina bloggar. ett pluss för mig!

ungefär sådär ser en bra blogg för mig ut.jag är medveten om att min blogg kanske inte är exakt så men påväg att bli. hehe. suck on that bitches!

Trötta Becca

godmorgon alla pigga människor! idag = ingen skola, eftersom jag fortfarande har sommarlov! vilket också innebär att jag faktiskt inte börjat 8an ännu och klassas som en 7a..? phuu! men på måndag då gäller det. fast nu har man ju gått och blvit sjuk också, great! sista dagarna på ett sommarlov kommer spenderas hemma med mig själv och absolut ingen annan! går det bra i skolan? känns det konstigt att börja igen efter ett så kort sommarlov!?

känner mig hungrig, ska nog ta och göra en omelett. muuums så gott!


älvsjö-station , neeext!

idag vaknade jag tidigt! yey, en bra början. skulle träffa oskar och isse idag, men dom vägrade träffa mig vid tuben i tc, och bad mig komma till emo-trappan, men jag vill ju inte träffa deras "emo-vänner", kan dom inte fatta det? sa det mer än 10 gånger innan jag bestämde mig för att träffa någon annan!

smsade runt men inge kunde, eller jo simon, fast jag hittar inte till dit han bor, så fanns inget att göra tilld david smsa, så det slutade med att jag gick i älvsjö med david, trevligttrevligt! tycker jag, vet inte vad han tyckte, blev bara en massa prat, skratt och sånt.

vid 4, skulle han dra och typ träffa sin mamma? what what? så vi satte oss på buss 163 som jag fortsatte åka när han klivit av i älvsjö-station,

där kom det på en liten rolig snubbe. vad kan han ha varit? 30 kanske, i vilket fall som helst så satt han och sjöng. alla på bussen flinade och jag höll på att dö! klarar verkligen inte att hålla mig men man måste ju vara lite diskret, så att han inte ser eller hör ! haha laddar upp inspelningen senare.i dont know
vad ska man göra?


min bästis janine höll på med en kille, hon var kär i honom, och så har jag snackat med honom utan att veta att de var samma kille. så nu gillar han mig och har dissat henne, känner mig så taskig! vet inte vad jag ska göra, vet ingenting, har 3 alternativ, snälla hjälp mig att göra rätt val?

1. dissa killen och hjälp bästis hitta en ny?
2. ta killen och hitta en ny åt henne?
3. hitta en ny åt både mig själv och henne, och glömma denna kille?det är ju trots allt bara 1 av flera tusen killar?

i dont know. om du har bättre förslag, give it to me bby!

är honung bra för halsen ?
sitter här med mitt te och snckar i telefon med robert, klarar mig verkligen inte utan den! jag (hjärta) min mobil. någon mer än jag som är beroende av sin telefon? nope, didnt think so. hehe.

många av mina kompisar säger att honung är bra för dem som har ont i halsen, men är det verkligen sant? liksom är honung bra för halsen? isf på vilket/vilk sätt? jag dricker te med honung nästan varje dag, enbart för att jag tycker att det är gott, och ibland också för att jag har ont i halsen.

känner att det är lite svårt att blogga när man snackar i tele, lite för mycket saker att tänka på samtidigt, stackars mig!

sjuk !?

ont i halsen, snorig. börjar jag bli sjuk? nu till skolstarten och allt? mina sista dagar på sommarlovet, min sista sommarlovshelg! nej jag vill varken vara sjuk eller börja skolan. förlåt att det blivit ett jäkla tjat om skolan och att jag inte orkar. alallala. men det är sanningen, att jag faktiskt inte kommer orka!

ska göra lite te nu, passa på att fråga om mamma vill ha lite hon med, då blir hon säkert glad, haah


svar på tal

gbriella om Att börja skolan känns så B:
vafan har hänt med ditt nummer? går ju inte att nå dej? puss

svar:
ärligt talat så vet jag inte vad som hänt, jätte många kan inte nå mig men ändå så kan jätte många andra nå mig, sörstår inte själv vad felet är, en sak har jag listat ut faktikt, dem med comviq når mig medans dem som har tex, telia, 3 m.m inte kan nå mig. tror i vilket fall som helst att det har något med inställningarna eller själva telefonnätet att göra, om du vil nå mig ring hem! puss

MY SUMMER!

MIN SOMMAR, har varit lite till och från, har hänt en hel del, knasiga, roliga och seriöst dem värsta sakerna i mitt liv. allt orkar jag inte berätta, så här är en 5del av mitt sommarlov, läs och njut!
O. jag åkte till öland med familjen i en hel vecka, ett rent helvete. det regnade, regnade och regnade, alla bråkade, bråkade och bråkade. resan var lång och det var super varmt i bilen. träffade marcus på en marknad där, blev chockad, men fick kontakt med honom igen. great.
O. började hänga ganska mycket i stan, blev en hel del shoppaden, fikande, m.m. sen var jag och daniella lite i hagsätra, vi träffade lite folk där, riktigt trevliga människor faktiskt,O.
i början av sommaren umgicks jag mycket med dåvarande bästis daniella. vi hade roligt, och fick en hel del minnen från sommaren 09 tillsammans, dock blev det inte som vi tänkt då vi inte åkt till mitt land som planerat. suck. i vilket fall som helst så vet jg inte vad som hände riktigt, vi gled isär men har nu börjat snacka lite smått igen.O.
tog första doppet, och började bråka med johanna, vilket vi löst nu i slutet av sommaren, haha allt löser sig till skolstarten. det brukar oftast vara så, nu är vi kompisar igen. goodie
O.
hängde en hel del på grönan, hela 16 gånger har ajg hittills varit där, träffade lite nytt folk, johanna, nora, towe och några till. riktigt snälla och söta personer, med bra personligheter, dom är helt klart bäst! tack för en bra sommar med er.
O. jag träffade janine för först gången i hagsätra, vi kom väldigt bra överens, vi började umgås mer och mer, vi åkte på ung08 tillsammans, och träffade en massa folk, vi hade roligt! allt detta gjorde så vi nu är bästavänner! yey.

Att börja skolan känns så B

tjena, hur e läget? själv är man lite små trött. har ångest att sommarlovet har gått så jäkla snabbt. vill inte börja skolan, vill inte tillbaka till verkligheten. nej! jag vet att jag måste. men man vill inte alltid saker man måste. ellerhur?

nu ligger jag i sängen, första dagen jag går upp "tidigt", måste börja vända tillbaka på dygnet, gå och lägga sig vid 11 och vakna vid 6. great? not!

börjar blir lite små hungrig, ska nog t något att äta. puss


hjäääälp SKULLE BEHÖVAS

är det svårt att göra design? jag vet redan att man måste ha ett design program för att kunna göra en design, det kan ju vem som helst lista ut. men frågan är den, på ett ungefär hur lång tid tar det att göra en fin men ändå enkel design? och hur gör man ? vilket program är bäst ? snälla hjälp? vill verkligen lära mig det där med design.

sen en sak till, alla ni som tjänar en extra slant på era bloggar, hur tjänar ni den extra slanten? var kommer pengarna ifrån? om du är kunnig och skulle kunna tänka dig att hjälpa mig, snälla skriv! behöver verkligen hjälp för att få i årdning min blogg, och sånt. satsa på seriöst, självklart får den som hjälper mig en slant för det + länkningar!

hjälp skulle verkligen uppskattas! puss


ingen bild, sorry

sitter här nyvaken, menningen var att jag skulle gå på min systers första skoladag, men jag pallade verkligen inte. så jag somnade om och vaknade nu., känns skönt att vara ledig längre än vissa andra. skulle aldrig pallat skola idag eller imorgon.

jag är skit hungrig så ska nog käka lite frukost sen ska jag sitta och dryga framför sims HELA dagen. mohahahhaha. see u bby!

mys med mig själv!

ska göra lite te, lägga mig i sängen, kolla på en film och bara mysa med mig själv! brukar ni ha mys med er själva? bara bry sig om en själv, pyssla om en själv och bara skita i allt och alla, någon väll/dag måste man tänka på sig själv, alla andra kan inte gå före, jag säger inte heller att en själv ska gå före allt och alla heller, men någon gång ibland måste det vara så! thats it liksom. man får lära sig att leva med det! 

om jag inte svara på sms, är set för att jag har mys med mig själv! godnatt! förtsått gärna läsa min blogg, kommentera och har du frågor är det bara att ställa dom så svarar jag så snabbt jag kan, puss!
detta händer bara intejag blir gråhårig. jag vaknar up en dag, allt är perfekt. solen lyser in genom mitt fönste och jag mår toppen, sätter på mig mina kläder jag plockat fram dagen innan. kollar mig i spegeln och ser..... ohno!!!!! jag har grått hår!

jag slutar raka mig. jag orkar inte ta hand om mig själv, jag orkar inte raka mig längre, först kommer det lite små stubb här och där, och till slut har jag långa krftiga hårstrån över hela kroppen. jag ser ut som en gorilla.

jag har blivit kille. jag är ute på middag med min älskade kille, vi äter gott, dricker och mår bra! när middagen är över kysser vi varandra hejdå, jag får alltså en godnatt puss på munnen. något har hnt et känner jag innanför byxorna. min haka börjar bli skäggig och vipps så har jag blivit kille. ombytta roller. nej!

om något av detta händer... kill me!!


Design?

måste ha ny design. en rosa vore fint, med lite söta bilder på mig  och mitt namn i headern, någon som kan fixa design? jag kan betala om det behövs men skulle vara riktigt snällt om någon kunde fixa gtaris, såklart länkar jag som tack och ser till så du får lite extra besökare!

om du kan eller om du känner någon du tror skulle kunna hjälpa, skriv isf in ditt namn, länka till din blogg och skriv in din mail i en kommentr, skulle uppskattas! pussar


skoskav eller skavsår?today,
var jag med david (min lilla fjortis) och mikaela, vi lalade runt lite i tc, mickan tog en glass på donken, jag åt upp halva! stolt.. noot! i vilket fall som helst fick jag skavsår! och det gjorde skit ont. så jag åkte hem och nu sitter jag är med en fråga till er! roligt ellerhur?

min fråga lyder:
säger man skavsår eller skoskav? själv säger jag skavsår, men vissa säger skoskav, vilket låter bäst och vilket används mest? heeh snälla hjälp?!

Skolan, hur ska det gå?

fuck, skolan börjar den 24, hur ska jag orka? jag vet att dom flesta börjar imorgon eller på torsdag. synd för er. det är förjävligt hur snabbt sommaren gått, någon som håller med? känns som man varit ledig 2 veckor och att allt bara glidit förbi, att innan man hunnit blinka börjar skolan igen. kan inte fatta

jag som är så jävla trött, eller a har varit under sommaren kommer få det svårt att gå upp 6 varannan vecka.. eftersom jag bor hos mamma varannan vecka, hon bor 1 timme ifrån skolan, det är sjukt att jag ens orkat åka så långt i 2 år. detta är tredje året, och i år får man betyg också. inget mer lallande, inge skolkande, inge hoppa över läxor!

vill få bra betyg, så man kan söka vilken linje man vill och sedan få ett bra jobb som ger en massa pengar, antingen ska jag satsa på att bli advokat eller läkare,

eftersom jag om 2 år fyller 16 kan jag börja extra jobba på burgerking, tjäna lite pengar som man kan roa sig för, kan ju inte leva på mamma och pappa hela livet, eller? det finns folk som fortfarande bor hemma när dom är 30+ och deras föräldrar betalar allt, inte riktigt klok, men aja det är ju ens eget val såklart,

mitt val är lugnt = satsa på skolan, för att få en bra utbildning, och plugga hårt så jag kan få ett bra jobb och tjäna pengar! och absolut kunna försörja mig själv! hur ska ni göra? bo hemme eller satsa på eget?

Här får du en godnatt pussokej, jag ska inte sova men ska inte uppdatera mer idag, det är inte så att jag inet vill uppdatera mer, jag bara orkar inte, ni ser ju själva hur jävla snäll jag varit idag, uppdaterat 7-8 gånger idag, är inte det bra? jovisst! super. men ska pyssla m mig själv lite nu och ´bara tänka på mig själv ikväll, såå pusshej!

hur kan man aldrig duscha?

nu ska jag duscha, vill inte vara ofresch, nej usch tänk att gå runt och lukta svett, att inte veta om det själv, det skulle jag aldrig klara av nejfy. hehe måste berätta en lite äcklig sak appropå det där med att inte duscha och så.

när jag var liten hade jag en kille i min klass som aldrig duschade, då menar jag verkligen ALDRIG! han stank svett och lukade piss, ingen i min klass vägade röra honom eller ännu mindre prata med honom, om läraren sa att man skulle jobba tillsammans med honom fick man panik, usch kommer aldrig glömma honom. varje dag, samma kläder, ett par mjuisbyxor och en tjocktröja. blää!

brb! i promise. puss

shopping galen?

brukar ni ha saker som ni känner att ni bara måste köpa eller göra innan ett visst datum? alltså det behöver inte vara något speciellt soim händer det datumet eller något sånt, bara att ni har dessa som "mål" eller något sånt? jag känner att jag har lite saker som bara måste köpas/fixas till i slutet av nästa vecka, det är ett måste, jag vet inte farför men det bara måste!

  •  Färga håret blont + köpa hårförlängning (blond)
  • Köpa nytt smink, Läppstift, mascara och puder
  • Köpa höst kläder, byxor, tröjor´, jacka och skor
  • städa mitt rum! (ett måste)

lite småsaker sådär, saker som måste göraa och fixas, i need money honey!JANINE GUMMAN!


Blondie again?

som vissa av mina närmaste vänner vet så ska jag bli blond.. igen. tycker själv att jag passar men i blont, så därför ska jag bli blond ännu en gång, det var inet så länge sen och nu händer det igen. folk tycket jag passar bättre i brunt, kan det vara för det är min naturliga hårfärg kanske? vem vet! orkar heller inte bry mig om folk säger tt ajg är en liten wannabe kissiedessiepaow. jag gör det jag själv vill, blont känns liksom finare på något sätt, jag vet inte varför, men jag har heller inget emot brunetter bara för att jag säger att blont tycker jag är finare, det som skrivs på bloggen är det jag tycke, enbart mina tankar, funderingar, åsikter m.m, absolut ingen annans. ville bara få det sagt så man inte får en massa kommentarer om: varför klankar du ner på brunetter, och sånt onödigt skit!vem orkar med skitsnack, dumma kommentarer, och värst av allt folk som bara klagar och vill sabba!

Hemliga D

förlåt om jag inte uppdaterat på hela dagen, har haft full upp. och då menar jag verkligen ult upp och en hel del stress. någon me rän jag som brukar ha det ganska stressigt och ibland vara helt uppbokade? men iaf så här gick dagen till:

igår bestämmde jag med D att vi skulle ses i stan, vid 10? tidigt jag vet, brukar sova till runt 1 halv 2 om dagarna, i viket fall som helst så vaknade jag vid 8 som jag skulle, D hade smsat mig ett antal gånger. hehe. sen somnade jag om. ohno! vaknade 2 minuter över 10.. då jag egentligen skulle varit i stan. oooup? denna gång hade jag dubbelt så många sms i inkorgen. eh ja vad ska man säga? ja skrev förlåt och att jag somnat om, sen fick han åka hela vägen hit till ghettot själv, stackare.

vi kollade efter en bra film. men hittade ingen. tråk. så jag åt mat och han ville inte ha. bantar han eller vaddå? sen vid halv 4 skulle han dra, synd, eller aa han drog för mina föräldrar skulle komma hem vid 4a. så har min dag varit. lite stress, så jag sket typ i sminket, satte bara upp mitt hår,tog på mig mjuisar och ett linne. nice?

vad har yänt idag då? har du haft en trevlig dag? pussblogg tävling

okej. nu vill jag att exakt alla tjejer ska vara med och rösta, vilken av dessa 2 kändis hunkar är den snyggaste, skriv varför du just valde honom. mottivera ditt svar! om du inte väljer någon av dessa 2 ska du skriva varför! det gäller fortfarande då att du mottiverar ditt svar! skriv din e-postadress, ditt namn och länka till din blogg (om du har någon)du kan vinna ett presntkort på gina tricot! kommer dra en vinnare, om denna vinnare inte svarar när jag hör av mig.. drar jag en ny, lycka till!

här kommer grabbarna du kan välja mellan.
1.

2.


vill du ha gratis besökare till din blogg?


Vill du ha fler läsare till din blogg?

Eller aah det vill väl alla kanske?
Bloggtrafik är en nylanserad tjänst som det är helt gratis
som bloggägare att gå med i!
Du registrerar dig enkelt i topplistan igenom att klicka här:

REGISTRERA MIN BLOGG GRATIS
Kravet på att få gå med i topplistan är att du länkar tillbaka till den.
Instruktioner på hur du skall länka tillbaka till den
får du efter slutförd registrering av din blogg!

många pussar// becca


min syn på olika bloggare

kissie: jag tyker hon har bra humor, söt. kanske lite mycket smink för att vara 18+. hon verkar sno en hel del av D´s inlägg, vilket är skumt efetersom en 18åring måste fan ha mer ideer och vara så mycket mognare än en 15åring, men tyvärr inte i detta läge, hon är inte the one and only. så nej kissie får ett - av mig!

dessie: jag tycker dessies blogg är bra men ändå inte. hon har ett okej utseende, men hon är inte heller the one and only för det är ju självklart jag som är det! hon har mognat till vilket är mycket bra. ser upp till hennes framgångar och inte till själva dessie då om ni nu förstår. dessie är så bättre än kissie, dessie får därför ett  + av mig!

paulina: bra blogg, uppdataterar ganska lite för att vara en känd blogg. känns så iallafall. men vad vet jag som sjlv inte uppdaterar så mycket, hehe. hon skriver bra, är mogon, och VÄXT IFRÅN DESSIE SÅ HÅRT! paulina får ett + av mig!

kenza: hon är söt, verkar trevlig och tjänar bra, vilken tjej skulle inte vilja vara som henne? jag kulle inte atcka nej till det erbjudandet . men hennes blogg är inge vidare, hon har bar blivit tråkig, skriver bara om hur mycket hon festan, vad hon shoppar och hur sliten hon är, nej kenza får ett - av mig! 

amir: skön snubbe. skön humor. skriver bra, uppdaterar bra. trevlig, absolut inte lika otrevlig som vissa snra bloggare, dock kan vissa av hans kompisar vara lite sådär, emn amir får ett STORT+ av mig och blir för tillfället min favorit bloggare!

becca har en åsikt

om man skriver en sak ska man väl göra den också? som när man har en frågestud ska man kunna svara på allas frågor så dom blir nöjda, visst? man tjänar på det, för det första man får flera läsare, för det andra man klassas som en bättre och trevligare person, för det tredje, man har något att göra. tycker faktiskt det är roligt när man får frågor, får se va folk vill veta och sånt, mycket intressant!

denna gång fick jag dock inga frågor, tråkigt, kanske inte är så popis som paulinadanielsson som får mhm runt 1500 frågor. herregud! sen svara hon inte ens på hälften av dom, 30 stycken vafan är det för bloggare? när hon skriver att hon ska läsa alla så ska man väl läsa och svara på alla? förstår mig inte på ånt folk, alla som stller frgor till mig eller undrar någor svarar jag såklart på.
håller ni med? tycker ni olikt mig? eller vad tycker ni? skriv gärna och berätta lite om vad du tycker, tänker känner m.m. skulle uppskattas! puss och kram


the voice

igår kom jag hem ganska sent, hela kvällen blev lite knas, inte direkt så man hade tänkt sig, heeh. i vilket fall så orkade jag inte uppdatera igår kväll, tyvärr, var alldeles för trött. men nu ska ni få veta allt!

först åkte jag in till ung08 med mikaela, där träffade vi david, och sen linus. vi gick runt lite och chillade, mikaela och jag träffade några tjejer jag och janine hade träffat på 08 några dagar innan. vi var lite med dom sen träffade jag en tjej som hette karro, skit söt och jätte snäll var hon! vi pratade lite om raul.... fan alltså oh lite annat som hade hänt henne och så, (inget ni behöver veta!)

vi träffade andreas, thomas, och deras 2 kompisar, sen träffade vi oskar som egentligen skulle vart med micke och isse, han hänkade på oss, yey. 10 min innan thevoice började skulle vi tränga in oss i folk massan. det givk väl lite sådär eftersom vi kom långt fram med man kunde verkligen inte andas, så efter att cross fire hade varit stack vi till donken för jag skulle köpa en glass.

sen drog vi till slottet och satt dära. sen typ skulle vi möta upp andreas och thomas kompisar som hade försvunnit när vi försökt tränga oss ut från folkmassan. jaja.

mikaela och jag drog med david och linus till pendeln, dom skulle ta tåget som gick 22.42. sen drog vi hem. och jag var fett flumm, knude inte sluta sjunga: eyo gringo.. ahhhahah !

ungefär så där såg min kväll ut, lyckat? nja!


godmorgon!

vaknade nyss, sliten och trött somnade 5 imorse. smsade lite för länge med philip, var ganska roligt faktiskt tills han somnade och inte svarade på mina sms, då somnade jag också.

vet inte exakt när jag ska hämta min mobil, eller när jag ska börja röra mig in mot kungsträdgården heller. kommer gå på the voice med min kära väm mikaela, janine har inte hört av sig, antar att hon inte fårdra dit, synd!

ska börja fixa mig lite, kan ju inte sitta hela dagen osminkad och i mjukisbyxor. nejnej nu måste jag öka lite. pussipuss


fukers!

är ganska trött. borde nog sova, ska upp as tidigt för att hämta ut min mobil från lagningen. tänk jag har väntat nästan 4 veckor på att min mobil för tredje gången på 4 månader ska bli klar från lagningen. men aja det är smällar man får ta.                                                                                        hit counter for blogger
blogger counter

vill nå toppenär det någon mer än jag som strävar efter att nå blogg toppen? om ett år kanske jag är där? det är iaf vad jag hoppas på, kunna tjäna pengar och ha några tusen unika besökare per dag, känns som om jag aldrig kommer dit, men jag ger fan inte upp så lätt. om alla lyckats kan lika väl jag också lyckas.
 
vill du ha fler bloggläsare? eller kanske kommentarer? bli medlem på denna sida, läs igenom vad det går ut på och vad du behöver göra, det är eklet och tar inte emr än 5 min. jag själv testar denna metod nu och tror att den funkar, ha funkat utmärkt för alla anra, värt att prova!

den här sidan är också vräd att pröva, den funkar skit bra, och ger många besökare. klicka på länken här och bli medlem helt gratis! man får garanterat 100 besökare! super bra.. eller hur?

mer mer mer..

yey, fav va glad jag blir, nu börjar statestiken gåuppåt och inte neråt. känns underbart och har fått en del kommentarer nu också, så keep it up. hoppar verkligen detta håller i sig, kanske inte är en stor mängd läsare med några stycken är det faktiskt.
mitt mål med bloggen: 100 läsare till i oktober. alltid bra att ha ett/flera mål att sträva efter, ellerhur?

nu ska jag fixa min facebook. fixa min bdb. läsa alla mina mail,och lite sånt skit, har hur tråkigt som helst så kommer förmodligen blogga igen. vi får hoppas på det! puss på er

frågestund!nu tänkte jag att jag skulle ha en liten frågestund, så ´nu har ni tills på söndag att fråga hur mycket ni vill, och exakt vad ni vill. kommer svara på allt! så sätt igång ask me out!


puss

just nu sitter jag och drygar rätt mycket vid datorn, tänkte kolla tv med pappa snart, känns lite konstigt att kolla tv med pappa men det är riktigt roligt ibland, speciellt när man har en rätt ung pappa med bra humor, då kan inget bli bättre. om du fattar?

tycker synd om dom som har föräldrar som är  50+ liksom, halva deras liv har gått och dom börjar bli gamla och slitna. liksom min ,mormor är 54.. min mamma är då 34 och jag 14.. 20 år mellan varje. kanske lite ungt att skaffa barn vid 20. då man inte fått så mycket livs erfarenhet. inte hunnit göra de saker i livet man vill. men det är ju från person till person, och som sagt, ett människo liv är viktigare än att ha ett perfekt planerat liv. fuck!

det finns ju tjejer som är 15/16 nu, som skaffar barn. själv kommer jag nog vänta ett tag till. puss


videoinlägg


rubriker är så 2008

tjotjo! allt bra med er? jag mår toppen, pigg som fan är man också, eftersom man sovit bort halva dan. idag har det mest varit mys, kollat film och bara tagit det lugnt, sen har jag träffat johanna en stund också. vi kolla knäckebrodsdansen , haha och lite annat skummt på youtube.

nu känner jag för att ta lite bilder, kanske lägga in ett videoinlägg och skriva lite annat kul. fortsätt läsa min blogg !!

HISS/DISSkläder. va vore vi utan kläder? jo nakna människor som skuttade runt på stan. hur kul vore det att visa sig för allt och alla, nej usch. dessutom är kläder en del av vår image. kläder visar stilar, stilar visar personligheter. så är det! så ett STORT+ till kläder!

killkompisar. dom förstår, kan hjälpa och man känner sig trygg. man kan ha kill kompisar och att det ändå inte händer något mellan en och dom, man kan vara bara kompisar eller till och med jättebra kompisar med en kille. vadär det för fel? INGET ENLIGT MIG. men det finns en del som tycker att dte är konstigt att tjejer och killar är kompisar, (bara kompisar) fattar inte varför. dom finns där för att stötta, hjälpa och sånt som tjejekompisar gör, alla är lika värda även killar!

thailand. my home. älskar det. thailand saknar det som fan, solen, värmen, vättnet ¨, miljön, killarna, semester. allt är bra där! om du inte åkt dit är det ett måste. ta med dig mamma? pappa? mormor? dina barn? din syster? eller vad vet jag? men det är en upplevelse som man aldrig glömmer. ett måste innan du dör!droger. droger är bara onödigt, helt jävla onödigt. om man testar kan man få svåra skador för livet. hur kul är det att tex inte ha alla fingrar på händerna eller kanske till coh med gå utan ena armen? droger skadar hjärnan. man vet inte vad man heter. eller vilka man snackat med, man har inte kolla på något. tyvärr så kan det sluta med värre som tex död.så nej droger är inget för mig!

ung08. okej det är ett fjortis ställe, men skit samma. jag går dit för att vara social. träffa gammalt folk man kände för 100 år sen coh skaffa nya vänner? få gratis saker, coh vara med i tävlingar. därför är jag där. om alla små 10 åringar med kort shorts, vita linnen, över sminkade, knullruffs och helt klottrade med olika namn. nej fy försvinn!

mörker. är det bara jag som hatar mörker? att gå hem själv en fredagskväll? vem vet vad som kan stå och gömma sig i buskarna, nej usch nu kommer jag inte kunna sova! men iaf, jag hatar mörker, så ett STORT - till mörker!

ohno,.. min statestik!!!

min statistik har sjunkit enormt mycket, varför? jag fattar inte, är det för att min blogg är för tråkig? är den för ful? uppdaterar jag för lite? vad är problemet? vet ni vad jag tror?

jag tror att felet är en kombination av alla förslagen jag angav.
1.min blogg har blivit tråkig, det tycker ja själv, vet inte hur fan jag ska få den mer upplivad igen.
2.min blogg design är inte den snyggaste. ska fixa en finare, en bättre, något mycket snyggare, det har jag lovat och det kommer så småning om, så just nu får ni stå ut med min tråkiga design..
3.jag uppaterar för lite på min blogg. svar, ja jag är medveten om det. inget jag kan rå för, men nu ska jag börja uppdatera ordentligt, och mycket, kanske inte överdrivet mycket som D kan göra ibland men ganaska mycket så ni som faktiskt läser min blogg har något kul att läsa.

om du har en blogg, lägg gärna till mig på bloglovin, (då lägger jag till dig)
om du har en blogg och länkar till min (länkar jag till din)
om du har några knep eller tips om hur man får med bloggläsare, varför inte skriva en kommentar?
skulle vara ur gulligt av er som faktiskat orkar ta er tiden och bryr er, hjälp mig!?


nattbloggar: godnatt

trött är jag inte men måste få min skönhets sömn ändå. 6 timmar är det normala för en vuxen att sova, ca 8 timmar är nog bra för mig, eller? om jag somnar runt halv 3 då ska jag upp.. hmm... typ vid halv 1? men nej fuck det går inte för klockan 1 ska jag vara inne i stan och träffa mikaela. får sova mina 8 timmar någon annan dag, nu blir det iallafall 6, bättre det än inget, eller va sägs? aja pusspuss och godnatt! sov gott och drömm sött!
bara en gång tilldet kanske är meningen, att man faller isär
för att kunna bli hel igen.
det finns inget jag och du
som kan ta mig ur, denna hagelskur. och när det regnar,
vill jag bara fly. kan inte dansa under mitt paraply.
nu har det blivit såhär, vi bara skriker och svär och vi har glidit isär.
jag skriver det hära, för den tiden vi hade hopp om att isen skulle bära.
men det var då, och klockan tickar jag somnar stillsamt
låtsas vilja komma, hinna fram till det vi kunde haft.
alla stunderna och det underland som vi lämnat allt,
känslan brast och nu när du är borta behöver jag änglavakt.

hör du jag håller andan, kan du ta mig dit igen?
ta mig dit igen, bara en gång till.
och jag ville be dig stanna, kan du ta mig dit igen?
ta mig dit igen, bara en gång till.


det kanske är meningen att man gråter sig till
sömns för att sedan kunna le igen.
vi badar i solnedgången, jag ser tillbaks & orden kommer.
det håller inte längre, vi sa det ikapp. jag låter dagarna dö,
för jag saknar din röst. och allt vi haft, är som bortspolat av ett vattenfall.

du vad som än händer, du glömmer väl inte bort våra galna sommarnätter.
jag ville bara vara lite bättre, vindarna kommer jag svarade på direkten.
en klen tröst att jag ser dig ibland, att du ville ge mig din hand.
för vad spelar nån roll, när du lämnat allt.
ingenting är ett känslokall.

fingrar i nacken, så avlägset nu när jag vinglar i natten.
det slår mig ifall ingen är vacker är det kärleksbrev
eller brinnande papper. det var sommar, och vi dyrkade solsken.
samma sommar som fyllt mig med tomhet.
och allt jag vill, är att man måste ta sig upp för att kunna falla ner.
och jag har sett botten alltför många gånger,
och allt jag vill är att du ska hålla om mig.
men jag tänker vara trogen förevigt, här är korten i leken,
eller ord utan mening för, allt vi haft är dött,
och att du frågar hur jag mår är en fattig tröst.
tusentals du och jag, det har slutat vara vi så jag har slutat vara jag.

hör du jag håller andan, kan du ta mig dit igen?
ta mig dit igen, bara en gång till.
och jag ville be dig stanna, kan du ta mig dit igen?
ta mig dit igen, bara en gång till.

ta mig dit igen, bara en gång till.
ta mig dit igen, bara en gång till..

texten är så sann, har kännt så många gånger. har ni? har ni kännt att ni vill tillbaka? bara en gång till. att få uppleva det igen ? allt det dära lyckliga man hade, allt man kämpade för? om inte så vet du nu att jag kännt så ett fler tal gånger, och det är fan inte roligt. för man vet att inget kan återuppspela sig.

Face to face?

träffade lite folk idag på ung08, grymt härliga och söta personer! allt började med att en kille kom frm till mig och janine, han frågade om vi hade cigg, sen började han snacka med oss, ville ha våra nummer och en kram, ´vi satte oss på en bänk och då kom killen. han hette robin och sen satte han sig vid janine och frågade om en puss, sen efeter att han frågat och tjatat lite fick han en. men då visade det sig att hans tjej satt brevid... eh?

hans tjej satt och grät och snackade med några brudar. sen gick hon iväg, bara sådär. det hade nog jag också gjort. vi sa till robin att han skulle snacka med henne. han var helt borta, röka 1 paket cigg och lite till är inte bra, dessutom hade han rökt allt på 45 minuter vilket inte är superbra.

han gick och snackade med hans tjej och dom kom tillbaka hand i hand. så söta! janine mådde dligt över pussen och bad om ursäkt till tjejen. hon sa att det var lugnt och gav oss hennes nummer. sweet! under tiden robin hade snackat med sin tjej vickan, hade jah och janine börjat snacka med tjejerna som tröstade vickan när hon var ledsen. vi fick deras nummer. många olika nummer på en dag! ahhaha.

janine skulle ringa soin pappa och fråga om hon kunde sova hos mig. då kom johanna, linnea, ebba och några burdar till och började kaxa mot mig, där stod jag själv med alla dom emot mig. vad ska jag göra? jo svara på allt dom frågade, lyssna på allt dom ville säga till mig. liksom okej det fanns folk som hjälpte mig. eller stod på min sida för att jag stod dära själv. men jag orkar inte bry mig. jag är inte feg och springer iväg jag tar sakerna face to face. om en person vill snacka med mig, visst jag ställer upp. iaf till en viss del.

skit samma. nu är saken löst! ebba ska få sina pengar och linnea vet jag inte vad? johanna har sagt det hon ville säga så inge mer med det. orkar inte bråka. jag är ingen person som direkt uppskattar att bråka. jaja, tror faktiskt ni vet vad jag menar? om inte är ni fan helt dumma i huvudet!


becca har en åsikt

värför ska flera gadda ihop sig mot en? tycker att det är sjukt skumt. folk tar hjälp av personer som inte ens varit inblandade i bråket. vad ska hända mer än att det bler fler mot en. tycker det är så jävla fegt egentligen, men är medveten om att man själv gjort så ett antal gånger.

jag personligen tycker att om man bråkar med en person ska man ta den saken med den person man bråkar med, enskilt. inte blanda in någon mer än den som är drabbad. men det är bara så jag tycker, alla kanske inte vågar ta saken själv och behöver kanske därför något slags stöd, men att låta kompisen snacka för en är bara lite för mycket.

jag vet inte om ni håller med, tycker tvärt om eller något liknande. ingen behöver ta åt sig, och detta är bara mina tankar. om du någon gång utsatts för detta. alltså att flera är mot dig. så vet du hur det känns, och det känns ganska B.janine påväg hit

vaknade för en stund sen. måste serilst börja fixa mig, janine är påvg hit, så har ca 40 min på mig, stress stress. tror ni att jag hinner packa, sminka mig, fixa håret och sen gå till tåget och möta henne, allt detta på 40 min ??? själv tror jag att jag hinner, eller det är vad jag hoppas på, efetersom vi måste ju hem till pappa och lämna min väska innan vi drar in mot ung08 ign.

vädret kanske inte är på topp, alltid bra att ta emd ett parraply, dåligt väder = parraply. nu måste jag fixa mig, ciao!

klockan 10 imorgon ?

trött tröttare tröttast, det är just vad jag är, trött. tänkte faktiskt tvätta bort allt smink, lägga mig i sängen och kolla lite tv och smsa lite. måste upp tidigt, fixa mixg oxh packa väska till pappsen. för..

imorgon bitti kommer janine hit vid 10, då måste jag vara klar och möta henne vid tuben, vi ska först åka till pappsen och lämna alla saker, kanske äta något och sen dra in mot stan igen. ah jag tror ni vet vart? ung08. igen.. men det är roligt där, man trffat people man inte träffat på länge. sen får man mycket gratis saker, och man har allmänt roligt, låter inte det bra? eller?

nu måste jag börja göra mig iårdning för sängen, see u bby!


sweet dreams

lyckats städa mitt rum lite nu, bättre det än inget. sitter här i mina härliga mjukisbyxor och en t-shirt. mysigt ?. just nu hade jag tänkt göra ingenting speciellt faktiskt, kanske läsa lite bloggar, ladda upp lite nya bilder på bdb och lite sånt skit som man gör när man har tråkigt, svar på mail, det måste jag fan göra, jobbigt som fan, någon som lider med mig?

eller så blir det nog bara att chatta lite med daniel. hehe puss på er!STÄDA NU!

förlåtförlåt för SUPER dålig uppdatering! har fått en del klagomål om att jag inte uppdaterar så ofta och så mycket. att jag ska  skriva oftare och sånt. ska försöka, det ska jag verkligen, ska ha min egen regel om att jag inte får skriva mindre än 3 inlägg om dagen. för att vara snäll så ska jag verkligen försöka med det. rauwr! sexi

vaknade runt halv 10, åt frukost och somnade om, var värkligen trött. försökte hitta någon att dra till ung08 med, inegn kunde.. eller aja tills jag fick janine att ändra sig och vara med mig istället, grymt bäst jag är eller vad?, vi drog dit, chillade lite, träffade micke, cesar, isse, natta, johanna, malin, nora, sara, isa, anna-carin, therese, elin, sara, och många många fler. de blev liksom at man minglade runt, var med i tävlingar, typ fick comviq stämpel m.m, men det roligaste av allt var nog att jag träffade daniel. en kille från göteborg (gothia cup discot),

nu känner jag att jag måste städa lite i mitt rum kolla själva hur det ser ut.. ni kanske känner igen er? lite? eller inte alls?
on my way home

påväg hem, yes. snart i norrköping, kanske 1 eller 2 timmar kvar. köer köer, hata köer. när jag kommer hem ska jag fixa lite saker. kanske till och med sortera lite saker och rensa garderoben. men det är bara ett kanske, vet inte ens när vi kommer hem och hur trött jag är. ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar! ska liva upp min blogg med ny design och en massa annat kul sen. sen är det bara hoppas att jag får mer läsare, målet innan sommarens slut är 100 läsare om dagen, vi få se hur det blir med det. 
 


madonna in gothenburg

hemma hos morgan och kristina nu, dom bor lite utanför göteborg, i åsa, hehe inga fler detaljer, ingen vägbeskrivning eller något sånt kommer ni aldrig få, tro mig. '

först och främst vill jag säga att madonna var grymt bra! helt great. mer om konserten kommer imorgon, orkar inte ta det just nu, klockan är 3 och jag är trött, ska åka hem imorgon så måste vila ut lite, och sen ska vi till ullared innan vi drar hem också.. phu hur ska jag orka? några tips?


misslyckad resa..

snacka om misslyckad resa, som ni kanske vet så ska jag till madonna ikväll, i göteborg dessutom. för att komma i tid gick vi upp 9 och åkte 10. när vi var vid nyköpings bro hittade inte mamma sin väska med biljetter, pengar, och mobil i. linda och jag letade igenom hela bilen, men hittade ingen väska, fuck hon hade glömmt den hos mormor när hon gick på toa, VILKEN KLANT, det måste gå i släkten? man brukar säga, äpplet faller inte långt från trädet. kan stämm för känner mig som en klant själv vissa gånger.

i vilket fall som helst så skulle linda köra tillbaka och då svängde vi ut och när vi var nästan på motorvägen kollade jag bak och då var bagageluckan öppen, hahaha. mamma fick springa ut och stänga den och resan fortsätter mot stockholm, fel håll förfan,

när vi äntligen är påväg mot göteborg igen och vi ätit på burger king, jag och linda har bytt byxor och vi sätter oss i bilen för att åka, först kör mamma nästan på en cyklist, sen börjar folk tuta och vi vet inte varför, jag kollar bak och bagageluckan är öppen.. igen.

undra vafan som hände näst, hahahaha have a nice day, uppsaterar senare, min dator håller på att dö, och mormors är urladdad, fuck!


5000 pers är ganska mycket, eller?

äntligen har dom lagt upp en video från club gothia 09, har väntat och väntat, känns lite patetiskt men ändå, det var grymt kul och tycker att alla borde åka dit nån gång i livet, det är en upplevelse som inte går att glömma, det kanske var att ta i lite men ni fattar nog? right? i vilket fall som helst så ångrar jag att jag inte tog nr till en massa fiólk vi träffade där, de fanns en hel del snygga/ snälla/ söta/ sexiga/ ja ni vet, allt det dära, nästa år blir det nog gothia igen och då ska jag fan heller tappa bort min bricka till garderoben, eeh. ja. klant som jag är. 5000 pers är ganska myket, eller? här e videon!tänk efter noga

hejhå, satt och läste lite kommentarer och då hittade jag denna långa, kännslosamma och mycket smarta kommentar. personen som skrev denna behövs inte nämnas, och lämnas därför som anonym.

När jag var gravid första gången gick jag till apoteket (det var så då)och tog test, ringde tillbaka och fick höra "positivt", jag var med barn. Mådde psykiskt illa. När jag berättade för pojkvännen så hoppades jag innerst inne på en annan reaktion, men... Han stönade: åååå,nej... Och ansåg från början att abort skulle vara en utväg.
Nej, jag skulle aldrig kunna göra abort tänkte jag. Även hans föräldrar låg på och pressade. Den enda som sa något positivt var pappa som sa att det skulle bli roligt med ett barnbarn.
Jag hade inga pengar, ingen bostad, ingen färdig utbildning. Var rädd för att bli utanför från alla kompisar som levde sina barnlösa "glada" (?) dagar.

När bebisen föddes. min son som jag trott, så var det en liten flicka. Hon hade tjockt rödbrunt hår i en stor lock och hennes små ansiktsdrag var utsökta med rosenknoppsmun och vackert välvda ögonbryn. Ögonen var knallblå (det syntes lite senare) och så hade hon en liten trubbnäsa.
Hon var, visade det sig, en väldigt smart tjej. Det märktes redan när hon var bebis. Och alla som ojat sig o snackat om abort var hur kära som helst i henne. O vad jag älskade och älskar den ungen än idag. Bara tanken på abort, nej, man får frossbrytningar. Det är ju ett BARN, en riktig liten människa med ett helt liv framför sig. Jag tycker det är hemskt att samhället nästan försöker tvinga på kvinnor abort genom att ge dåliga ekonomiska villkor, snacka en massa skit om "frihet" osv.
När en person slutar sitt fina karriärsjobb (om man lyckats nå till detta fina tillstånd), who cares?
Men en mamma är alltid en mamma. Att få en egen baby, följa sitt barns uppväxt innebär något av det mest spännande och roliga man kan göra. Låt ingen snuva dig på den konfekten. Allt annat som du planerat kan du komma tillbaka till senare, men ett barn man tar bort kommer aldrig tillbaka. Det barn man funderar på att välja bort kanske är en av livets viktigaste gåvor. Vad är viktigast, perfekt planering eller ett människoliv?


ett perfekt planerat liv vill väl alla förlåt menar ingen ha, men ett människoliv har ett större värde, en större betydelse, jag håller med om att ett människoliv är så j**** mycket viktigare och bättre än ett perfekt planerat liv. jag tänkar nog aldrig göra abort, att ta ett liv är inget för mig. nejfy. hoppas detta får er att tänka lika mycket som det fick mig att göra.

sjukling

inte mycket gjort idag, lite saker har jag hunnit med även om jag fortfarande är rätt så hängig. har lite ont i halsen, men har varken feber eller huvudvärk längre vilket är goodie! är det bara jag som hatar att vara sjuk?

planerna för morgondagen och torsdagen blir lite ändrade, simon träffar jag imorgon och bella på torsdag, var tvungen att byta för att annars hade jag inte kunat träffa simon på jätte länge vilket hade varit tråkigt.

nu tänkte jag faktiskt spela lite sims, hehe tyvärr så har jag ej sims3 så det får bli den gammla hedeliga sims2 lägenhetsliv, men det funkar ju det också, ellerhur? brukar ni spela sims? eller är det bara jag som är nördig? hehe

cp bild, jag är hon i mitten, passar jag i blont? ska ajg färga tillbaka?


dålig uppdatering

i know im bad, men har en sjukt bra anledning till att jag inte skrivit något varken igår eller tidigare idag. jag är sjuk, mår ill, ont i huvudet. frossa och ont i halsen. ja vad ska man säga? bad for me?

som alla säkert vet var jag på lady gaga igår på grönalund. hon var grymt bra, stod nästan längst fram trots att vi kom vid 15 över 6. great. skrek och sjöng hela konserten, kanske därför jg mås som jag mår. en sak är säker måste bli frisk i veckan, för på söndag drar jag med mamma och mormor till madonna konserten. och på onsdag ska jag träffa bella, som jag inte träffat alls på lovet. och på torsdag tror jag att jag skulle träffa simon. my darling!

ska kolla lite på tv nu, mamma e nere på gymmet óch tränar, magen hurrar som fan har inte orkat göra något. tyvärr. mat blir det när mammsen kommer hem igen.

bilderna tagna av belinda, hade ingen bra kamera eller mobil som kunde fota så det får räcka med dessa bilder. puss

LADY GAGA

duch nu, har nyss vaknat och känner mig äcklig, riktig äcklig, ska raka benen, tvätta håret och fixa mig. hur brukar ni börja eran dag? med en duch? eller du kanske inte duschar? inte vet jag.

dagens planer är först duscha, sen sola lite, sen fixa mig, packa och åka till grönan. hehe ska kolla lady gaga så tar med alla mina saker för åker direkt till mamma efter. men nu måste jag skynd lite, pusspuss ! (H)


Min räddare i nöden, Robin

min lillebror räddade min dag, min kväll eller aa det kan man säga. jag har en kamera som inte ehade några batterier, min mobil funkar inte att ladda in blider på datan med så hur ska jag då kunna ta bilder, ja, jag har webb men vill ha andra bilder oxå. i vilket fall som helst så letade jag i varje dosa, alla hade aaa batterier, men min kamera har aa. otur för mig!

snäll som min söta lillebror robin är så fick jag 3 stycken aa batterier av honom från en av hans leksaker. super snällt! älskar honom mest av allt. ska sköpa finfina saker till honom när jag blir vuxen ahhaha. har ni något syskon? en bror eller syster som ni älskar?

bilder kommer senare, och håller på att fixa ett program för design så att min blogg kan bli finfin, puss på er babes!


pride vs grönan ?

´godmorgon, jag har brottom och kan därför inte skriva emr än detta inlägg, dagens planer: antingen dra till pridefestivalen elelr grönan vet inte hur det blir ännu, får se. vad ska ni göra idag? pusss

detta händer inte...

jag får 1 läsare: min blogg blir så tråkig att jag får 1 läsare och det värsta av allt den läsaren är jag själv, he

jag blir emo: jag färgar håret lila, kuttar upp hela armarna för att jag e ledsen, jag är "social" med mina emo-vänner på plattan. yey super

jag går upp i vikt: vakanr en dag coh väger 100 kg, ohno kollar på min mage som bara hänger. sexigt, ja vet!

förlorar mina närmaste vänner: jag blir en total idiot, förlorar alla vänne rsom betyder mycket för mig, poor me!

jag tar bort min blogg: jag får plötsligt för mig att radera bloggen, bara för att det har blivit ute att ha blogg..
om detta händer, vet jag inte vad jag ska göra!

nattblogga

hej bloggen, alla nattbloggar väl någon gån ibland? jag kör nattblogg nästan varje dag/natt, ehhehe skit kul för då har man nya inlägg till de läsare som läser på morgonen, bra va? tycker jag, jag äslar att blogga, det gör mig glad som fan! vad tycker ni? tänker ni? OM MIN BLOGG, ÄR DEN BRA, DÅLIG, ? ge mig lite kretik, tips, ideer, kommentarer m.m skulle uppskattas så grymt mycket, atck för att du tog din tid att läsa. hare bra pussKOMIGEN FOLKET, VAKNA!