Frukost klockan 7 imorgon bitti ;)

Jag kan seriöst inte sova. Även fast jag är trött, jag är till och med övertrött och det kan nog vara orsaken till att jag inte kan somna. Får väl helt enkelt ligga uppe hela natten ..? Vilket i och för sig inte är speciellt bra, med tanke på att jag ska till liseberg imorgon. ;);) Jag ska upp tidigt, packa, äta frukost, fixa mig osv. Liseberg öppnar 10 och då är tanken att vi redan ska vara där. *suck* Hur ska jag orka ..? someone tell me! :O

VECKANS SNYGGING ÄR ....

Varje fredag, vaje ny vecka kommer jag utse 1 kille till veckans snygging! Sen får ni gärna tycka till om dessa heta grabbar, ni kan även skicka  in tips om killar som ni tycker är värda att klassas som veckans snygging till [email protected]
veckans snygging denna vecka är .... PATRIK! ;)

Patrik är 18 år, han bor i stockholm. På fritiden tänar patrik friidrott, det blir många tävlingar, speciellt runt helgerna. Eftersom patrik både tävlar och tränar mycket så blir det inte speciellt mycket tid över till annat som tex : fester osv, men polarna hinner patrik ALLTID  med!

visst låter han som en bra kille ? :) tyck till om patrik, skriv din åsikt i en kommentars ruta.

Vad kallar man denna period? blogg-torka kanske ..?

Jag känner att det är dags att börja blogga igen. Jag har haft en så kallad blogg-torka. Ni vet, när man varken haft ork eller lust att skriva. De läsare som har följt mig från start vet att jag haft några sådana perioder, fast bara någon gång ibland. Vid tillfällen då jag tex: mått dåligt, inte haft tid, inte orkat osv. Finns många förklaringar till varför jag inte bloggat. Jag vet att även de bästa får slut på sina ide-er, de kanske till och med gör uppehåll i skrivandet för orsaker som liknar mina. Vem vet ? ja det kan man undra sig. Men i vilket fall som helst så kommer jag ta bloggen på största allvar nu framöver. Kommer försöka komma med briljanta ide-er som förhoppningsvis ska locka till sig ännu fler läsare!
Glitter2065.gif image by annalenabrych

HAHAHAHA .... JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT BÖG


Här är mina spellistor på spotify... enjoy

FEKKA
DEPP
PAARTY
CHILL
OLD!!

klicka på länkarna för att ladda ner mina spellistor till ditt spotify! :)



saknar verkligen dessa tider! :(


Dresscode + Facelook!

 



vanliga midje jeans - gina tricot 199kr
topp - h&m 149kr
armband - ur&pen 69kr


film dags

jag mår jätte illa, tror att jag börjar bli sjuk,  tänkte ta det lugnt och kolla på en film. det fick bli alice i underlandet!


film dags

jag mår jätte illa, tror att jag börjar bli sjuk,  tänkte ta det lugnt och kolla på en film. det fick bli alice i underlandet!


vad ska man göra idag ?

godmorgon. jag vaknade för inte så länge sedan, känner mig trött och sliten! ska strax äta något så att jag får i mig lite energi, för det är ju alltid bra att ha ;)

inga planer för idag, tar dagen som den kommer! funderar på att färga håret brunt!


nelly.com

jag är med i en tävling på nelly.com jag skulle uppskatta eran hjälp för att vinna tävlingen. så snälla rösta! här nedan ser du en bild på mitt biddrag! här nedan finns även en länk som du klickar på för att kunna vara med och rösta!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


GODNATT!


snabb update från helgen!!

hej bloggen, här kommer snabb update från helgen, är hemskt ledsen om jag inte bloggat så mycket som ni hade hoppats på. men nu när jag är hos mormor så får jag passa på. eller vad säger ni? ;)

torsdag:
först var jag hemma, fixade mig duschade och så, sen åkte jag in till stan för att möta aurora, vi drog till kungsträdgården med amar, där red han tjur och klättrade, skit kul filmade allt! :D sen mötte jag och aurora några kompisar, alex och hans kompisar, sen mötte vi även auroras kompisar evve och några till, jätte treliga människor, verkligen!! senare mot natten drog vi hem till aurora, var hemma till lite efter 12. då vi hade missat sista tåget. (vardag) vi åt en bulle sen gick  vi och la oss.

fredag:
vi vaknade vid halv 2 typ: gick upp å åt sen de gamla vanliga ni vet: sminkasig, fixa håret osv.. vi var klara runt 5, sen åkte vi till farsta med maggan , då fick aurora 3 super snygga tröjor från gina tricot! ;) en skjutsade maggan oss till pendeln (maggan= aruroras mormor) därifrån tog vi tåg och buss till mig för att hämta kläder och laddare.  sen drog vi till grönan, var där tills det stängde sen drog vi hem till aurora och jag sov där igen!

lördag:
jag var tvungen att åka hem för att pappa var sur för att jag glömt att lägga tillbaka kameran, så jag tillbringade mer än halva min dag hemma, kollade film med lille bror, åt pizza och sen spelade spel med familjen.... sen gic jag å la mig. :(




KOM igen nu pippi



hahhah, tycker den e så jävla tråkig sa att den faktiskt nästan blir bra! ;)


morgon morgon

godmorgon alla söta blogläsare! ;)

idag hade jag tänkt att kankse dra till grönan med anna-klara, måste bara duscha och fixa mig innan dess, senare kankse jag ska träffa jennifer, för måste ha min ipod laddare, som jag dumt nog glömde när jag sov där! nu ska jag käka frukost, alltid en bra start på dagen, vistt ...? ;)



hahah, sexigt, hittade en jätte gammal bild från mars 2009 då jag fyllde 14, ahhaha


oooups

hej sorry för att jag inte skrivit på ca 4 dagar, men jag har sovit hos jennifer 2 utav dagarna och dem andra två har jag kommit hem så sent att jag inte orkar sätta på datorn för att blogga. det är lite synd men ni verkar ha klarat er och nu är jag tillbaka, ;)

jag kännr mig jätte hungrig ska nog ta och göra något enkelt men gott, vi hörs om en stund då berättar jag mer om vad som har hänt i helgen! ;)



gammal fjortis bild från vintern 2008 ... ;)


shoppa loss ?




godmorgon alla! kom nyss ur en lång dusch, ska börja fixa mig sa att jag förhoppningsvis senare kan åka in mot stan, eller träffa nikls ;) vad har ni tänkt att göra idag? sola, bada? ;)


Dagens!



idag var jag ju som sagt först hos mormor, hjälpte henne och städa, klippa gräsmattan osv. tänker inte skriva mer om det eftersom ni redan vet vad jag gjorde där och kankse till och med varför?

jag fick skjuts till gullmars då mormor skule träffa en arbetskamrat, då passade jag på at åka till stan och möta alex, vi tog en fixa och sen åkte vi till odenplan och gick till vasaparken, satt där på gräset och njöt utav det vackra kvällsvädret! mysigare än så kan det inte bli, ;) håller ni inte med .... ?


du frågar jag svarar



undrande om JAG ÄR DUKTIG!!!:
Vart har du köpt dina armband?

svar:
jag har köpt dem på ur&pen, jag köpte både svarta och rosa, man får 4 rosa med olika storlekar på pärlorna,), desamma gäller de svara, dom kostar tillsammans ca 138kr, men lätt värt pengarna! visst var dem snygga


JAG ÄR DUKTIG!!!

nu har jag städat spisen, fixat mig, damsugit mormors rum och vardagsrummet, städat och rensat hela hennes garderob, gud vad ducktig jag är! ;) kan säga att jag är stolt över mig själv att jag faktiskt orkar! hehe

har ingen aning om vad jag ska göra idag, ska försöka få tag på någon kompis så att jag har någonting att göra, här kommer lite bilder, eftersom jag inte bloggat på ca 6 dagar så ska jag se till att jag bloggar mycket resten av sommaren och så, vem vill inte nå toppen ? :)