today is a great day.

hej! :)

igår drog jag med aurora till hallstavik. hennes mamma bor där. vi åt pizza och kollade film. först kolla vi på psalm21 men både jag och aurora har redan sett den och aurora är så jävla rädd för sånna filmer. haha jag sprang runt och jagade henne. det var skit kul ni skulle sett hennes min! :P

sen kollade vi på någon anna psycho film, nu sitter jag hemma. kom nyss hem från träningen :) körde bodypump. är helt slut!

måste duscha snart! glöm inte att fråga vad du vill och hur mycket du vill på min frågestund :)



TIRED! :(

godmorgo! :)

jagf vaknade vid 8, gick upp för att sjunga för mammas kille som fyller år idag. nu sitter jag vid datorn och kollar igenom min spotifylista. ska fixa lite nya låtar, är så trött på dem jag redan har.

senare ska jag försöka träffa någon och hitta på något. vad  vet jag inte. vad ska ni göra? :)


lounder than words



Postat av: ammi
när kommer biljetterna ut då <3

svar till ammi:
alexander ska fixa biljetterna, jag vet inte hur lång tid det tar men ska be honom skynda på lite så att jag snabbt kan ge dem som ska sälja biljetter. sen är det bara att sälja så mycket som möljigt! :) jag hör av mig när jag har biljetterna sen. hoppas det blir snart! :) puss babe <3

Fråga vad du vill, svarar på allt!


Tonight!

hej ! :)

just nu sitter jag hos nicole. vi har nyss ätit pankakor, nicoles mamam var jätte gullig, ställde sig och lagade mat åt oss. nu ska vi åka till stan och jag ska träffa ammi och aurora. ska sova hos nicole ikväll. :) vad ska ni hitta på ikväll?


Angående sweetsixteen!

Sådär! den 25/3 smäller det! Eftersom Rebecca fyller år så har vi bestämt oss för att köra en rejäll fest för alla festsugna Stockholmare och övriga! Beroende på hur många som kommer så väljer vi passande lokal! så bjud in så många som möjligt!
troligtvis kommer leo från paradise hotel vara dj. vi kanske även fixa någon annan arist elelr liknande! 

priser:
det första 100 biljetterna kommer kosta 80 kr, resten av biljetterna säljs för 100 kr.nummer skrivs ut när biljetterna är helt klara! :) 

biljett säljare:
rebecca tingvall: 0720341054
aurora björnstråle:
amar dueland:
wiktor alexander meyer:
ammi isavi:

festen kommer vara i full gång, vi kommer även ha danstävlingar m.m med fina priser. har ni fler frågor skriv till :

Rebecca Tingvall@facebook eller kommentera på bloggen för mera info!!!!!

observera att festen kommer vara *alkohol och narkotika fri!


OSA gästlistan för en oförglömlig natt& kväll!

biljetterna kommer se ut ungefär sähär! :)



Dagens låt!

jag tänker på fest när jag hör den här låten. jag längtar till helgerna för då får man dansa och ha kul med sina vänner. jag lever seriöst för lov, helger och mina vänner! :) vad lever du för? om du har tips på någon bra låt. skriv gärna den i kommentarsspalten!!! :P



butiks rån

hej! :)

idag kom jag nästan i tid till skolan. skola är så tråkigt men det är viktigt att gå i skolan, dessutom är det ju skolplikt här i sverige. flisan jag och alva drog till hainge centrum för att låna böcker på bibloteket. vi var dessutom lite hungriga så vi drog till donken och käkade. mums! tjockis mat! senare drog jag hem till papap för att träffa emelie från gbg. super trevligt!
sen hände en sak när jag och emelie skulle till gården. det var ett rån försök på aftonbladets butiken i djurgårdsplan. jag och emelie såg 2 stycken killar i svarta kläder gå in i butiken. vi sprang som satan. ringde snuten och stack tillbaka till butiken för att kolla vad som egentligen hände. hehe alltid problem när man är med emelie. :)

Hiss/Diss

funderar på att köpa den här jackan från: sexy by sweden. jag tycker den är snygg! vad tycker ni? hiss/diss? motivera gärna varför :)


Videoblogg!!



jag hittade en film på min mobil. det är en video på när belinda tappar sin mobil i en bowlinmaskindata typ, det var så epic att jag fick med allt! jag visste inte ens att jag filmade. ni märker säkert själva. börjar garva varje gång ajg ser den. enjoy! :) ahha



MusikVideo - smack my bitch up

kolla på videon och försök gissa om det är en kille eller en tjej innan slutet. det är en rolig sak att testa, speciellt när man har tråkigt! fuska inte! btw den här videon är sjuk. :D


you only got one shot

Jag har en liten historia jag ska berätta. jag kommer inte nämna några namn. detta är dels en anledning till att jag inte bloggat. kärlek gör verkligen ont!

allt började med att den här "killen" skrev till mig på facebook
. jag visste inte vem det var, tydligehn hade jag lagt till han på facebook. han såg okej ut tyckte jag då. han frågade mig om jag skulle till the wave. han ville träffa mig men han kalla mig alkis osv så jag blev sur och sa att han ar för ful för mig. vi snackade inte så mycket mer. efetr ett tag frågade min bästakompis om jag ville med och träffa den här "killen". jag hade ingenting emot de så jag bestämde mig för att följa med. jag lånade hennes stora jävla fjällräven. kände mig som ett blåbär, så var illa tvungen att byta till en annan. medans jag bytte om så hörde jag en röst bakom mig. jag vände mig om och där stod han. vacker var de första och enså ord som dök upp i mitt huvud!
¨
han kom fram och gav mig en hej kram. vi stack till donken. sen satt vi 3 där ett tag. han skulle sova hos sin kompis för annars skulle han inte ha någonstans att sova. följde med till tåget.blev sur för att hans kulle dra så tidigt. ville lära känna han mer. tyckte han var intressant. kan bero på hans fins leende. så välkomnande. i vilket fall som helst så drog han och jag drog hem.

sen kom jag på att han kunde sova hos mig. så åkte och mötte upp honom. hela vägen från tunnelbanana gick vi och snackade. han var verkligen intressant att prata med. vi gjorde i ordning gästsängen i mitt rum och gjorde oss i ordning för natten. han gav mig en godnatt puss. i will never forget! jag bad han lägga sig brevid mig. det är så mycket mysigare att somna i någons famn.

vi tog följe, han skulle iväg och jag skulle till skolan. han höll min hand. han pussa mig. den skoldagen känndes oerhört ång. som en evighet. vi möttes i tc innan ahn skulle åka hem. vi satt coh snacka, han sa att han skulle sakna mig och jag saknade verkligen honom. hela veckan tänkte jag på honom.

sen kom fredagen och då skulle han sova hos mig igen. super mys. jag bara längtade. varje sekund kändes så jävla bra. sen kom lördagen. fick reda på att han gjort något med 2 andra brudar. men jag sket i det. trode på det han sa "att han var full". det var då vi började bråka. han drog till sin brud helgen efetr. juste hade glömt att nämna att han ahde brud under hela den här tiden. lite halvt tragiskt men whatever?

2 veckor senare drog jag till honom. vi bråkade en del för då hade han nyss dumpat sin brud. han skrek jag grät. jag visste inte vad jag skulle ta vägen. jag ville hem men ändå inte. jag hade trots allt köpt biljett för mina sista pengar. jag hade gett han ett halsband. han frågade om jag ville ha tillbaka det. men de ville jag inte. det är beviset att ahn har en del av mitt hjärta och kommer alltid ha. jag vetinte hur jag kunde bli så kär på så kort tid. det var väl hur han var mot mig som gjorde mig så här. jag bev så konstig emot slutet. jag ville att det skulle vara han och jag, som han sa: " jag har ett minne från en underbar tjej", jag säger desamma till dig.

nu har han någon annan och det svider. jag vet inte vad jag ska tro, hoppas tänka osv just nu. jag får bara stå ut och försöka se framåt. han och jag snackar inte längre. det suger att det behövde bli såhär. han ljög mig rätt upp i ansiktet känns det som. det kanske inte alls är så. det kan man ju aldrig vet. jag tar nya andetag. tar dagen som den kommer och hoppas på det bästa. jag tänker inte alls lika mycket på honom som förut. det är bra. jag önskar bara att allt kunde vara bra, eller iaf bättre än det här. om jag bara hade honom som en bra och nära vän hade allt kännts så jävla mycket bättre. vi hade haft en sån där bra kompisrelationvart tog kärleken vägen? vart är den? vi tappade den för länge sen. jag tycker det är sorgligt och besvärligt!

låten du skickade till mig...

 



"Lill lördag"

hej! :)

idag har jag tillbringat nästan hela min dag i skolan. det är förgävligt! undra hur många dagar/timmar/minuter som vi lägger på skolan. klart att man blir skoltrött och dom som inte blir det är riktigt omänskliga. jag har själv haft mina perioder. jag uppmanar inte att skolka men det är så jävla skönt ibland, jag har själv slutat med det. jag är bra på att försöva mig. det klagar min mamma ofta på. men jag bor 1 timme från skolan och om  vi börjar 8 måste jag åka hemifrån vid 10 i 7. det är vid den tiden alla mina vänner går upp.

det är ju som sagt lill lördag idag och då måste man hitta på något roligt. funderar på att träffa aurora, sebbe och kim. om det inte blir av så kommer jag nog träffa ami om jag orkar! :) vad ska ni hitta på ?


sweet

haah hittade en jätte kort video på när jonte "rider" assem å han garvar. man ser typ inge för de e kolsvart!
:( haha!!


Dag 8 - en hemlighet

hej! :)

åh detta kommer bli svårt. det är ju inte driekt en hemlighet att jag är olyckligt förälskad eftersom de vet redan alla? får ta och komma på något bra istället, vilket de känns som att jag inte kommer göra. jag vill inte avslöja något jätte hemligt och jag vill inte säga någon dålig hemlis som många redan vet så. haha aja jag får la skriva de när jag kommer på något! puss



Dag 7 - min dag

hej! :)

ja ni.. min dag har väl varit lite upp och ner kan man säga. jag vet inte hur jag annars ska förklara. imorse hade jag jätte ont i magen. hatar att bråka med folk. kom till skolan, blev lite gladare. oftast är man ju omringad av posetiva människor, vilket är underbart! efter de skulle vi dra å skjuta pistol. jag sög. HAHA! känslan och tankarna om att jag egenligen mådde dåligt försvann. skönt å kunna må bra i 1 timme eller 2.

jag och belinda skulle kolla på vårat gamla lag när dom tränade men de skulle inte börja förrens kl 5 så jag drog hem. nu har jag sådär ont i magen igen. men de försvinner säkert snart. peppar mig själv inför helgen då jag ska vara med underbara människor som får en på TOPPEN HUMÖR!

ska käka nu. bloggar mer sen! :)