Bilder från lördag








det var dock inte många bilder från festen i enköping. men något är det iaf! nu när jag inte har nåpgon kmera vet jag ärligttalat inte hur jag ska kunna lägga upp morgondagens oufit. klurar väl ut något ! nu ska jag kolla på did you hear about the morgans. sägs att den ska vara rolig, och behöver komma på lite bättre humör.


Bilder från fredagen




























Dagens låt



denna låt dunkade vi i bilen på väg från enköping centrum till festen hos angelica!


måste bli bättre

seg update jag vet. alla bara klagar på att jag ska blogga mer, blogga mer och blogga mer. sk väl bli bättre måste bli bättre. vill ju ha kvar mina läsare. vem vill inte ha många läsare ?

dagens: först var jag i skolan, var inge märkvärdigt med det, slutade vid 2 för har en streckning så min idrottslrare sa att jag kunde dra hem för att jag inte gjorde någon nytta där. kom hem 10 över 2, snackade lite med pappa. kollade tv och packade väskan. dog till gullmars mötte pätsi, sen drog vi hem till mig, han käkade här. sen drog han hem. jag ska plugga och sedan lägga in bilder från helgen.


snabb update...

fredag:

jagträffade ariz i stan, vi åkte till jakan för att träffa "a" som skulle fixa vin till oss. super nice, sen så åkte vi till tullinge på chill krök hos anden, sebbe, pontus och någon brud. minns inte vad hon hette. vi var väl där några timmar, jag skulle gå ner i spagat och sträckte hela benet. gjorde sjukt ont och det gör det fortfarande. men iaf, sen drog vi till en fest i tullinge hos en kille som hette alex. där träffade vi 2 as snälla brudar som hette daniella och elle, måste bara säga att dom var sjukt bra på att dansa! vidrack lite chillade, dansade med alex mamma och lite sånt. sen vid 12 drog vi där ifrån, emil och samuel hängde med en liten bit. sen så kom ariz mormor och hämtade oss. vi var hemme vid halv 1, somnade på direkten. '

lördag:

jag och ariz vaknade vid 9, så typiskt oss. vi käkade frukost och gjorde oss i ordning, vi var väl klara runt 12. åkte hem ifrån hemme vid halv 1 för att möta flisan i gullmars, vi åkte till farsta strand men var tvungna att åka tillbaka för att ariz hade glömt våran dricka. så vi fick möta flisan i tc istället. sen så kom johanna och martin och många fler som också skulle på festejn i enköping. jag flisan och ariz drog dit tidigare föa simon och dom var så sega. vi hann med bussen som gick halv 6 och dom stackarna fick vänta på nästa som skulle gå halv 8. vi glömde att gå av där vi skule så vi åkte till något torg i centrum av enköping. där träffa vi några killar som skulle på samma fest som oss, så vi fick skjuts med bil dit, nice (y) vi kom dit, festade lite. sen kom simon och dom andra, vi förtsatte festa någon timme till, sen kom polisen. så jag flisan martin johanna amar och parand drog ut bakvägen och stack hem. ariz stannade där, jag vte inte varför. vi fick springa till bussen. för annars skulle vi missa den. jag och flisan glömde våra pengar i ariz väska.. så vi visste intenom vi skulle komma på bussen eller inte. föst fick vi inte åka med men sen börja jag lådsas grina för att vi skulle få åka med och då fick vi. jag kom hem vid halv 12. pappa blev skit sur för attn jag inte svarat på mobilen. jag skiter i om hn läser detta. gjort är gjort.

hur han eran helg varit? bilder från min helg kommer antingen imorgon eller på tisdag.

bilder från förra lördagen






























































Phu.. änligen så är alla efterlängtade bilder från förra helgen uppe på bloggen.


morgondagens planer

Skola

Hämta mina leggings hos ak

Fixa "hemlig grej"

Träffa aurora

Dra till jakobsberg!!!!!!!






Rihanna - Rude boy


Fråga vad du vill tills på söndag!


NU SKA JAG GÖRA SUSHI !!!


Alla gör vi misstag..




först var jag i skolan. hade no prov, det gick väl bra, kände faktiskt förengångsskull att jag kunde alla svaren på frågorna. stolt över mig själv.

sen kom flisan till min skola. med två kill polare som var shyssta. vi var på gården någon timme sen drog jag och flisan hem till mig. käkade vofflor, eftersom det är voffeldagen idag. btw. jag käkade vofflor till frukost i morse också, hehe jummie! jag och felicia snackade väldigt mycket om killar/problem och lite annat. känns faktiskt bra att ha någon som förstår så mycket som hon gör, förstår varför man ibland är som man är, att man ibland beter sig konstigt, och fram förallt varför man faller för killar som egentligen är players/idioter. båda har gjort samma misstag. same misstake. heeh

snart ska jag hjälpa pappa med maten. det blir sushi eftersom madeleine, (pappas fru) fyller år..




Fest outfit

jag har hittat världens snyggaste outfit. take a look.


Bilder från i fredags !



aurora på tuben hem.



aurora på kulturhuset



igen



igen



aurora hos niklas



jag och aurora hos niklas



igen



aurora hos niklas



aurora och abbe



abbe



niklas


internet fixat!!

nu har jag äntligen hunnit fixa mitt eget internet. förut hade jag trådlöst nu måste jag ha med sladd. så irreterande. dessutom kan jag inte sitta uppe i mitt rum.. måste sitta under trappan. känns ju TOPPEN.

ikällens planer blir väl. eftersom jag inte får va i stan och änd stället jag får dra till idag är gården så blir det väl gården. orkar inte sitta hemma och ruttna, plugga ska jag göra lite nu och lite när jag kommer hem. så ska nog sätta igång nu. (y) puss


Kringlan ikväll

sitter på gården med johanna, belinda, mumin och många fler, ikväll blir det som sagt att ajg ska dra med lina till kringlan. jag vet inte riktigt vad vi ska göra men men, något blir det ju. för er som inte evt vad kringlan är för något så är det de är fritidsgård i kumla typ. tror jag iaf.

det blev ineg stan idag. för jag inte orkade, ska träffa aurora imorgon stället, fast då slutar jag halv 4 men ändå. jag vet att min blogg har blivit lite tråkig, men när jag fått igång mitt internet igen då jävlar ska det bli förändringar, ska fixa en ny bloggd eisgn och så. (y)




datorn är cepe

sitter hemme hos mig emd navarre och linnea, vi ska typ dra till skolan så ska stänga av datorn snart. dagens planer blir: åka in till stan , träffa alex, ariz oxh jag vene någon till kanske, sen ska jag hem och käka och sen måste jag hämta mina thigts hos ak, sen ska jag dra till kringlan,

ska höra vilka som ska dit, vill träffa felicia rahm min älsklings baby (a)
min dator är fuckad så kommer kanske inte kunna blogga mer idag, men loggar förmodligen in på datorn imorgon bitti puss och ni som har mitt nummer smsaaaa !!!



Johanna gästbloggar :D

hejsan,
är på gården just nu med många polare, t.e.x Becca är här =D
vi ska nog bara chilla här ikväll och sen ska jag dra hem vid typ 21.00, imorgon blir det skola och sen vet jag fan vad jag ska hitta på, måste snacka med Fredrik om massa saker oxå..
men nu blir det att vara social, puss och kram :)

läs min blogg här :)<3

Våren är här!!!!!!!



godmorgon,´har skit ont i huvudet. fyfan. igår va en jävligt rolig kväll. alla ni som var med måste fan hålla med? idag ska jag dra till stan och shoppa med ariz, mamma ska tydligen med eftersom det är hon som har pengarna, hehe. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men nu ska jag duscha och göra mig i ordning. bilderna från iförrgr och från igår kommer upp på bloggen ikväll. vad ska ni göra idag då?


Snabb update

skönt att vara hemma igen! just nu ligger jag bara och chillar i sängen. funderar på att sätta på en film. finns inte mycket annat att göra, och dessutom så är jag skit trött. som ni vet så sov jag hos ariz igår så det är därför jag inte bloggat. men nu kommer en update.

igår:

först mötte jag ariz i stan, vi drog till kultan (kulturhuset) där mötte vi alex, jonnah, sofie, och tvår till brudar, haha jonnah råka hoppa så att en vattenbasäng gick sönder, så kul. så vi stack för det kom en skit förbannad mamma dit och sa: nu går ni och säger till vakterna och massa. så vi drog. sen drog jag och ariz till niklas. vi satt där och chillade med han och abbe. sen så drog vi till stan och så träffa vi en massa folk. sen kom ariz mormor och hämtade oss. vi somnade vid 12.

idag:

imorse vaknade vi vid 8. åt frukost vid halv 9 och va redan i stan till 11. vi mötte cattis som skulle köpa converse. (ignorera stavningen) sen kom sofia, nora, och johanna, vi träfade även dale. och sen skulle vi dra till husby där ariz kusin bor, för hon fyllde år, så ariz skulle dit. vi åt mat och snackade. lärde känna massa trevliga personer idag. och vi tog massvis med bilder. kommer lägga upp dom på bloggen imorgon kanske.

jag känner att detta blev en lite för lång update. men så blir det när man inte kunnat updatera på 2 dagar,


kvällens planer

Fixa mig, packa
möta aurora i stan
dra till niklas!
sova hos aurora.

eftersom jag ska sova hos aurora kanske jag inte kan blogga, beror på om jag kan låna henes dator eller om jag kan koppla upp mig till hennes nätverk. får se hur det blir med den saken. annars blire väl att jag bloggar imorgon? och då kommer jag ladda upp bilder från kvällen ! vad ska ni göra ikväll då älsklinga?


19 mars 2010

hej hopp gummi snopp, jag vet jag är omogen men jagär 95a och då får man ha lite humor. eller? iallafall, idag har jag varit i skolan, hade föst svenska, satt och läste i 1 tmme, stolt* sen hade vi först en rast på 40 min sen en lunch på 50 min direkt efter. ämnestugan på 100 min gick rätt snabbt, satt och snackade lite allvarligt snack med alva. sen så var det bara spanska prov kvar. gick väl bra! hoppas jag verkligen, vill inte förlora mit vg pga at ja inte hade pluggat.

nu sitter jag hos pappa, kollat tv och ska göra en smörgås strax, sen ska jag packa väskan fixa mig coh glida in mot stan, där jag ska träffa aurora och kanske cattis och ak. (anna-klara)

btw. ska lägga upp lite videos från talangjakten, hehe men måste hitta dom först eftersom folk måste ladda upp dom. jag var ju backstage hela tiden, hade inte tillgång till att filma, vilket gör mig jätte ledsen.



Kort om andra bloggare

Kenza - tråkig blogg, ingen bra skrivare, efter att ha läst någon mening i hennes inlägg tröttnar man. dock är hennes designe väldigt fin och hon är såklart en vacker och framgångsrik tjej som många ser upp till.

kissie - ful, omogen. hon är 18 bast. opererar tuttarna, skriver gör hon i och för sig bra, men hennes personlighet, och sättet att vara, nej det går fet bort!

dessie - var fråm början en wnb kissie. desie är nog den bloggaren som lyckats bäst eftersom hon bra är ett år äldre än mig och tjänar redan massor med pengar och nästan alla vet vem hon är.

paow - söt tjej, henne blogg börjar dock bli lite småtråkig. hon kör sitt eget race, förut var hon mer som en babiegirl tsm med dessie. men nu sr man att hon mognat. beröm till paulina.

foki - är en utmärkt skrivare, hennes bilder är snygga så som designen. dock stör jag mig på hennes röst i videoinläggen. men men.



DUSCH DUSCH

kom nyss hem från jocke, vi har inte gjort så mycket, varit inne på datorn, lyssnat musik. nu när jag äntligen är hemma tänkte jag hoppa in i en varm och skön dusch, tvätta av mig allt dåligt för att sedan kunna bli ren igen. tänkte väl också käka något. eftersom jag bara ätit lunch idag. sen ska jag bara ta de lugnt, chilla ni vet..? sen blire väl att man går och lägger sig, är jätte trött. hur har eran dag varit?


talangjakten..




haha, ja vad ska man säga om dagen .. ? först var det genrep från klockan 8 i morse, slapp lektionerna! skööönt! vid halv 1 började talangjakten. vi kom typ 4a med danceing in the moonlight och typ 6a med barbie gilr, ahah skämdes som fan. det var ju det värsta jag någonsin gjort. det är ju inte varje dag man har knullruffs, idomin och värsta bajsranden, ros mjukisdress och sjunger barbie girl. haha, vi hade iaf stake till att göra det. slår vad om att ingen annan skulle våga skämma ut sig så inför lrare och elever...

lägger in bilder, och videos senare (a)

 


Dagens händelser

skolan.. var väl en rätt okej dag, hade 2 tråkigt långa lektioner, en so på ca 80 min och en matte på 60? sen hade vi även en lång musik på 80 min, men musik är ju roligt så de var bara bra. när det gäller betyg och skolk så har jag lovat både mig själv och mina föräldrar att jag ska satsa på vg i alla ämnen, inge skolkande. så de är bara att försöka, göra sitt bästa, och gå till skolan även om det känns jobbigt eller om jag inte orkar.. har ju trots allt bara 3 månader kvart i åttan och sedan höstterminen i 9an på mig att förbättra betygen. sen är det ju nationella hela vårterminen i 9an.. hur ska man orka?

efter skolan... hämtade min syster i min gamla skolan. kändes skit konstigt att gå in genom dörren där man en gång i tiden faktisk gått. haah, träffade på min gamla fridtidslärare ulla, vi stod och snackade lite. hur jag hade det nu och vilken skola jag gick i, m.m. sen mötte jag bella på vägen hem. var med bella ett tag från halv 5 till 6 då sjag skulle käka,

och... nu har jag pluggat ett tag, gått egenom non, och spanskan. blir nog mer pluggande imorgon!! sista dgen sen på torsdag är det no prov. gaaaaaah, jag orkar inte!! KÄMPA KÄMPA! ska väl snart dra till bella.



kvällens planer


 FIKA!
PLUGGA
 FILMMYS MED BELLA

HEM OCH SOVA!!!



tattoo

jag vill göra en tatuering. fast jag vet inte riktigt vart  jag vill ha den och vad det ska vara för någomting, har suttit lite på nätet, kollat efter insperation. men jag vet inte, finns så himla mycket fint. jag har för mig att när man är 16 och har målsmans tillåtelse så får man göra tatuering. stämmer det? för i så fall ska jag övertala dom att jag ska få göra en, hehe.

här är lite coola tatueringar jag hittade.





källa: google.se


stress stress stress

dags att fixa sig och börja röra sig in mot slussen. ska träffa mammsen och så ska vi åka och ta spruta för hepatit a och heptit b, eftersom jag var i thailand förut och innan vi åkte så vaccinerade vi oss så att vi inte skulle få malaria eller någon annan sjukdom. så om amn tar en till spruta innom ett år så får man 30 års skydd mot hepatit b och livs långt skydd mot hepatit a, och det är ju toppen!

sen blir det väl att vi åker hem. käkar sen ska jag plugga lite och duscha. kanske kolla någon film och bara ta det lugnt! måste skynda, heeh, pussar!


Gaaah its killing me....




just nu sitter jag och kollar ghost wisphere (ignorera stavningen) kom nyss hem från plugget, dagen har kännts jätte lång med tanke på att jag bara mått illa. pga mens.. funderar seriöst på att snacka med mamma om att fixa p-piller. snackade med skolsyster om det idag och hon sa att om man hade jätte mensvärk, kraftiga blödningar m.m så ska man ringa och boka tid så att dom kan kolla så att det inte är något som är fel. om dom anser att p-piller skulle hjälpa så ska jag börja med det. för jag orkar verkligen inte mer, mår så grymt illa. kan inte sova på nättern, magen kniper. och alvedon eller ipren hjälper inte. gaaaaaaaah its killing me from the inside!


frågestund avklarad!



Esset om Fråga på, svarar på söndag (a):
hur känns det att vara en stor flicka?:D

svar:
hur menar du? alltså om du menar att jag är 15 och att de innebär att jag är byxmyndig, så nej det känns ingenting speciellt måste jag erkänna, mitt svar blir väl. det känns inge annorlunda men de käns bra, för då vet man att man är på väg att bli vuxen, och de innebär att jag snart flyttar hem ifrån och att jag får ta hand om mig själv! yeey.


Anonym om Fråga på, svarar på söndag (a):
är du oskuld?

svar:
nej, det är jag faktiskt inte.

 Anonym om Fråga på, svarar på söndag (a):
vem är din bästa vän?
vem litar du på till 1000000 %?
tränar du någonting? :)

svar:
jag vet inte.
ehm mig själv (a)
nej, tränade cheer men inte längre

Ralle om Fråga på, svarar på söndag (a):
Har du stor kuk? :-)

svar:
hahah, vad är det för fråga?

Anonym om Fråga på, svarar på söndag (a):
hur många har du legat med?

svar:
personligt!

Anonym om Fråga på, svarar på söndag (a):
hur gammal var du när du blev av med oskulden?
och vart är den konstigaste platsen du haft sex på?
tycker du inte att du är för ung för att ha sex o sådär

svar:
jag var 13, det var 2008, sommaren mellan 6an och 7an.
hm, konstigste sället... det vet jag faktiskt inte!
jag är 15 nu, men innan jag fyllde "byxmyndig" tyckte jag väl att jag var lite ung, om man tänker efeter så ångrar jag faktiskt att jag förlorade oskulden  när jg var så ung, fattade inte riktigt vad jag gick med på men nu går det ju inte att ångre. man vill ju förlora oskulden emd den man älskar, man vill att det ska bli något speciellt. menmen, på den tiden var det cool att bli av med den tidigt, man ansågs vara cool om man inte var oskuld. till alla mindre läsare som inte förlorat sin oskuld ännu: spara den till den du verkligen älskar. och helst ska det vara i ett seriöst förhållande.

 emelie om Fråga på, svarar på söndag (a):
Jag har hört att du har fyllt år :)
Kan du inte säga vad du fick och lägga ut bilder på de ? :D

svar:
ja jag fylldem byxmyndig i torsdags.
visst kan jag det. men de får bli när jag fått allt, hehe

 alex om Fråga på, svarar på söndag (a):
är din näsa du ska fixa? :)

svar:
nej, ska inte fixa min näsa, det jag skulle göra var bara en "driv grej" hehe.

Anonym om Fråga på, svarar på söndag (a):
varför bråkar du och belinda hela tiden?

svar:
vibråkar inte hela tiden, men det hnder att vi bråkar. orsakerna är olika varje gång, de kan vara allt från att den ena vill göra en annan grej och den andra en annan, elelr att vi bråkar om killar, fast de har bara hänt kanske 1 gång. bråken kan vara i allt från någon timme till någon vecka, vi blir alltid sams, så det är ju bra, visst?


Lördag kväll




Lyckad kväll igår, först så var meningen att jag egentligen skulle vara med chama, valli och några till. men sen ringde ak och så mötte jag ock camila henne och cattis i stan. sen smsade ariz mig att det var fest i jakan. oh då drog jag, cattis och ak dit. först fick vi typ inte komma in, matarr var helt borta, men till slut så kom vi in. de fanns inte mycket dricka. de bvlev typ 3 glas V. vi trodde tt refki och dom skulle ha med sig mera dricka men nä...

 sen så skulle ariz snacka med sin mormor om att få sova hos mig, så vi sprang ut barfota, smart ! på väg tillbaka så börja vi snacka med en kille och fick komma in hos han ist, han hde fan dubbelt med sprit. sen kom hans 2 polare dig så jag sprang och hämtade ak och cattis,

sen när jag och ariz skulle hem så träffa vi refki, matarr och dom vid bussen, alla frågade vart vi var och lalal. fan va kul de var när vi sa att vi vr hos grannen niklas, hahah. iaf, sen åkte jag och ariz hem, vi träffa micke i t-centralen. kul! det var så jävla länge sedan.

vi kom hem typ 11. tidigt men aja.. ariz somnade nstan direkt. heeh kan förstå det! tyvärr så har jag inga bilder från igår. men har för mig att abbe tog några, måste få tag på han. kisses!




Fråga på, svarar på söndag (a)


BIG LOVE WIIIIIEEE

ska fixa håret, sen dra till plugget -.- har engelska redovisning idag. fuck fuck. orkar inte men men bara tuta och köra. hehehe men måste skynda mig nu. börjar 10 över 9, lovar att blogga mer senare idag. glömm inte att skicka ett gulligt sms eller skriva något sött på fb :) rebecca tingvall@ fb (a)

så snäll jag är

Hittade en super snygg bilder på sara som jag lovade att lägga ut. läs även hennes blogg!!! http://oremarks.blogg.se , enjoy (y)


TV nunununun

klockan är srax 21.00, och då är de deaperate housewives, ett måste! och sen kommer de någon annan serie efter, så ska kila ner nu och ha lite "familjemys", hare bääst!


ARG BLOGGAR!




lilla lisa
om gissa vad som händer snart ...:

OJ! Akrylnaglar! Tandblekning!! OMG haha. seriöst, har du funderat på det i två år? ingen här bryr sig IGENTLIGEN i think. ps orka kopiera dessie paow och kissie

svar:

HAHA, lilla du lisa fisa, för de första, det var exempel... för de andra. det finns folk som bryr sig, dom kallas vänner. du kanske inte visste det eftersom du inte har några egna.. ? har du problem så läs inte min blogg, det är min blogg, där skriver jag om exakt vad jag vill och hur jag vill. är du inte intresserad stick för de tredje, jag vill inte vara som pissiekissie, dessiepessie, och pussypaow. fattar inte ens varför du besöker min blogg om du ändå bara ska kommentera skit.. patetiskt!

byebye

Orkar inte ha vänner som väljer bort en för en kille som hon sagt att hon inte ens gillar, du vet vem du är. jag vet att jag svikit dig, men när jag förändrats faller du i mina spår. du lovr saker, du sviker osv. som tex, du lovde. inge skolk efter lovet, dagen efterlovet kom du inte till skolan, vrför inte? nä för du orkade inte, du va skol trött. lycka till med L, M A och dom du "håller" på med.


in school



Hej hopp, sitter i plugget, har nyss slutat, så ska väl dra hem, duktig som jag är skrev jag nyss klart en läxa vi har till imorgon. hihi. great! iag har de mest varit en vanlig skoldag, snackade emd felix förut och sen med martin.. ah få se hur de blir med allt. ni kanks einte fattar vad jag menar med det, men skit samma orkar inte ta det här och nu! lev med det! hehe


rebeccas lullaby är melodin i skönheten och odjuret...

om man söker på rebecca's lullaby på spotify så kommer melodin till skönheten och odjuret upp. fett coolt!




hemliga E

du är de bästa som finns!


gissa vad som händer snart ...

nu har jag bokat tid, känns så jävla grymt, nu äntligen blir de av. skiter i vad alla säger, mitt liv, mina beslut. de blir hemligt en tid fram över vad jag ska göra för något, kankse de närmaste får veta, eller så håller jag det hemligt, bara jag själv samt mamma och pappa får veta.

har funderat på det här ungefär 2 år, orkar inte ta skit nå mera, alla som har problem kan ta sig i röven. jag gör det här för mitt eget bästa samt för att förbättra mitt självförtroende. bara för MITT EGET BÄST! gissa vad som händer om 5 dagar..

kanske fylla läpparna? .. kanske akryl naglar? eller kanske tandblekning, vem vet ... guess



brunt VS blont



nå, vad tycker ni? brunett eller blondin... ?


Helt slut

kom nyss hem från badet, ny duschad och fräch (fel stavat?) i allafall det var som sagt jag coh carolina som drog dit, när vi kommer dit och ska betala ås får vi gratis bad biljetter, bara för att vi var så himlans söta, vi går in och ska byta om, helt plötsligt säger carolina "det luktar fitta här", gud va jag garvade, klart det luktar fitta, det är ju trots allt minst 50 tjejer i omklädningsrummet.

först badade vi lite i de där äventyrs badet, så träffa vi några killar. och sen gick vi och badade i vanliga bassängen, simmade några längder på motionsbanan, nice! köpte en glass, och sen gick tillbaka till äventyrsbadet. träffade dom där random killarna igen - haha patetiska, följde efter oss. vi gick och satte oss i bubbelbadet, de va soft, där satt de 3 snygga killar. ena killen han blinka, *flirt*.

sen skulle vi byta om och dra. först duscha, sen bastu och en jävla massa tjejsnack, sen skulle vi både föna/ platta håret, sminka oss och såklart klä på oss. är helt slut nu.. suck...

 


sola och bada (a)

morgon morgon. ska packa och sen dra i väg till eriksdals och bada med carolina (a) kommer bli så nice! senare planer för dagen blir väl att åka hem, plugga, kolla lets dance eller något. kankse vara med carolina, åka till sollentuna och kolla spelning. får se hur det blir. hör av mig sen, har lite problem att ta i tur med. pussen!


Bjuder på mig själv




R.I.P

rest in peace gammel mormor ulla - var btw på hennes begravning idag. sorligt, fållde väl en och annan tår, det blir ju så när en person som betytt/betyder något för en dör. hon hade tur, medelåldern i sverige är ca 80 år, hon blev 93, (y) har många minnen från när jag var liten. vi brukade åka till bålsta, sova hos dom över helgen. kommer ihåg att man fick äta så mycke glass man ville, kanske därför jag såg ut som jag gjorde ? ah-ha skämt!

vi var och kollade runes grev medans vi ändå var där. de är min gammel morfar. han dog år 2004, och då var jag ju mindre och han betydde så otroligt mycket, han var liksom den snälla. den trevliga. den man berättade hemligheter för. den som luktade gott. min gammel morfar. saknar verkligen honom. han förstog allt och alla. det var det som gjorde honom så bra! miss him..



Becca lyssnar på .....





Jag just nu..



wild and crazy, sitter hos mormor, tänkte börja blogga seriöst igen. så detta är nog min start, skulle jag nog tro. som alla vet har min kära vän belinda börjat blogga igen (a) http://belindalind.blogg.se - besöööök!


Kvällens planer

käka middag hos mormor
träffa tobias (han ska sova här)
kolla film / blogga /data
troligtvis sova -.-


HATA HATA HATA

Varför måste människor alltid bråka? Även om de bara är små tjaffs, Det är så jävla onödigt, Egentligen löser bråk ingenting, Ingenting alls. Människor som förstör för varandra, Snor killar, Kompisar m.m. Jag hatar sånt, Jag hatar falska, Jag hatar folk som bteer sig som att dom känner allt och alla, Och framför allt jag hatar solk som från början var nobody som nu tar min status, Mina kompisar, Och mitt liv!!!!!!