Lyckad skoldag!

Jag är helt slut, hade NO prov idag. Känndes faktiskt ganska bra om jag ska vara ärlig. Resten av dagen var soft, vi kollade på film, sen hade vi 3 vanliga lektioner. Slutade runt 2, eftersom jag jag kände att jag behövde jobba med min skulptur på bilden. Jag har börjat sköta skolan och det är jag riktigt stolt över. Har tex fått vg för första gången på ett historia prov, sen nådde jag vg1 och mvg1 mål på förra NO provet. hur går det för er i skolan? trivs ni i eran skola? jag trivs som FAN i min! :)


IN MOT STAN!Nu ska jag in mot stan och möta upp, bästavän nicole!
vi ska kolla lite i butiker! måste hitta en ny bh.


information!

jag ska börja på en ny design snart! funderade ett tag på att köpa en eller be någon kunnig kompis fixa, men sen kom jag på att det är min blogg och allt jag gör på den, dvs saker jag skriver är saker jag själv tycker, gör osv. så jag bestämde mig för att försöka göra en design själv!

många kanske undrar varför jag tänkt göra den själv, och ja kan genast ge ett rakt svar på den frågan och det är för att jag vill at min blogg ska tolkas mer som rebecca, än som någon kopia av någon annan blogg. och om jag har en lite udda, men ändå snygg design. då kanske min blogg tolkas lite mer som jag vill?

jag är usel på att förklara, men ska börja skriva mer seriöst och mer noggrant här på bloggen så snart som jag fått en ny start! om ni har ideer eller förslag på hur min blogg kan förbättras, snälla skriv en kommentar? tack på förhand!


Hon är vacker!

jag skulle inte tveka en sekund på att se ut som eva longoria. ni kankse inte visste att när eva var liten så blev hon mobbad i skolan. men kolla bara å hur hon ser ut nu, hon är vacker! jag tror att de som mobbade henne skäms, det borde de faktiskt göra!

Flash backs!jag blir så jävla taggat av den här låten, jag tycker den är så jävla bra, ursäkta uttrycket! jag ska berätta en liten story för er, som faktiskt är sant. det var nämligen så at jag och min kompis aurora stod utanför en mat butik och blev uppraggade av 2 assnäla killar, sen började vi umgås med dem ganska mycket en period, vi lyssnade alltid på den här låten med bas och höstavolym, jag kommer ihåg hur mycket vi garvade när jag och aurora flög runt i baksätet när de sladdade! och varje gång lyckades alltid någon av oss göra sig illa, hehe,

det jag menar med flash backs är det att när jag och aurora var på grönan så kom den här lpten på popexpressen och när vi blundade kändes det dom att vi flögrunt på varandra som vi tidigare gjort i bilen. :)


Goda nyheter!

Det var ett tag sedan jag bloggade. Vad kan det vara ungerfär 1 månad och någon vecka? :O Jag täkte att jag skulle börja blogga igen. Under min "bloggpauseperiod" har jag funderat ut lite smarta lösningar och förändringar som ska fixas med bloggen. Min blogg är en liten blogg, har knappt några läsare kvar och det är det jag vill arbeta upp igen! Måste fan skärpa mig nu. eller hur ? :)