mer blogg läsare!

jag är glad!
mina besökare går bara uppåt nu, och inte ner, känns skönt att veta att några läser det jag skriver, om du har bloglovin, lägg gärna till mig så lägger jag till dig, skriv en kommentar om du har lust så jag vet vem jag ska lägga till.

nu ska jag strax fixa lite stuffs, typ fixa mina naglar, tvätta bort mitt smink, och lite annat, så jag har inte tid att sitta här och dryga framför datan, måste göra lite vättigare saker, godnatt sötnötar! .. juste förtsätt läsa min blogg!



daniella hoppar i trappan, ouuuuff cooling där

frågestund!


dags att fråga på, allt du vill veta svarar jag på även de dummaste frågorna! puss

wnb kissie?

jag är inte blond? jag är inte överdriven, herregud jag är inte som kissie, och ingen jävla wnb henne heller, vill inte vara som henne, vill visa vem jag är, vad jag tycker, vad jag tänker, allt som skrivs i denna blogg är MINA! åsikter, ingen annans, så snälla! säg inte att jag är wnb kissie om du inte vet 100 procentigt!

klädkopia av dig själv?




jag var ju med della idag, vi åkte till stan för att träffa isse och oskar, som sedan gavoss värsta dissen för några andra tjejer, typ någon 94a och en 91a.. typiskt killar, alltså. visst dom kan va snälla ibland och ibland kan dom vara riktiga skitar! men jag är inte sur på dom längre orkar inte bråka om en sån skit grej. kommer aldrig dissa mina bästa kill kompisar. om ni dissar mig är det erat problem, men jag tänker inte sjunka så lågt. aja anyway. della köpte ett fint linne på hm för 49.50 på rean. funderar på att köpa ett liknande fast i annan färg, det är så ute att gå med samma kläder.. det är iaf vad jag tycker, va tycker du ? om du tex har en bästis skulle du då uppskatta att hon gick i samma kläder som du samma dag du har dom på dig? skulle inte det kännas udda, som en levande kläd kopia av dig själv. sjukt!

Hej, du, va lite social

äntligen hemma. nu har jag varit ute en stund med della, vi satt i en park i fruängen och chillade, träffade några killar som vi började snacka lite med, det var faktiskt rätt roligt. dom såg ut att vara 96or men det visade sig att dom tydligen var 95or, har ingen aning om dom ljuger eller talar sanninge, det får bli en sak att ta reda på, hehe.  jag och della har bestämt att börja vara lite mer sociala, typ börja snacka med folk, ta kontakten. ni vet säker vad ja menar, och det kanske verkar en aning töntigt men vafan vill man ha vänner får man fan kämpa för det lite, visst okej man får ingena vänner om man inte snackar med folk eller typ hänger med och träffar kompisars kompisar. på klubberiet och typ top notch träffar man ju också folk, och om man bara står i ett hörn och inte vågar visa att man finns och inte vågar vara sig själv får man inte några kompisar och tilslut kanske man går där själv och ångrar att fan, ja skulle ju snackat med den dära söta killen, eller fan, hon verkade ju vara så snall, varför snackade jag inte, va ja feg? va jag för ful? varför varför varför, det är frågan.

 - pic at me

Ut och njut

hej, jag och daniella träffade inte så många som vi trodde att vi skulle träffa idag, det va ganska tråk efetersom jag snart drar till öland och direkt efeter till gbg, och förmodligen drar jag och daniella till mitt landställe direkt efeter gbg också. vi tänkte dra ut nu ett tag innan hon ska hem, har nyss käkat lax med färsk potatis. mmmm mums jättegott!


in i duschen nu!

jag känner mig äcklig, jag måste fan ducha, har ju trots allt badat i sjö, coh svettats ordentligt i värmen. fyfan va skönt att lukta gott och med nytvättat hår gå och lägga sig i sängen och bara ta det lugnt, kanske kolla påen film, snacka i tele eller bara sova, har ni någon gång kännt er riktigtriktigt äckliga? just nu känner jag mig så. nej fy nu måste jag duscha. kommer inte skriva mera idag, därför uppdaterar jag m,er imorgon så fort jag vaknar, sov gott nu sötisar!

                    

lätt sätt att tjäna pengar på!

tjäna pengar på din blogg? är det något du vill göra? det är inte fel med lite extra småslantar i fickan va? det tror jag ingne tycker, jag har hittat en jätte bra sida som du tjänar pengar på lätt. registrera dig  och läs instruktionerna som är väldigt enkla, innom kort börjar du tjäna pengar lätt och snabbt! lycka till.


thailandsbilder ingen sett

HAHAHAHAHAH!
haha!sitter och kollar på gamla bilder från thailand, bilder ingen av mina kompisar eller läsare fått se, tänkte ladda upp några här på bloggen. ser ju ut som ett mongo! seriöst. jag har inget smink och mitt hår är käff!. ni får tycka vad ni vill och ni får garva åt bilderna. för det är precis det jag gör når jag ser dom, hahah här kommer bilderna:

en bild när jag fixar mitt hår i tland, det är en mankvinna som gör det,


så blev resultatet, fint va ?


jag rider elefant. jag och mamma är på elefenten till vänster.


jag rider på elefentens huvud. skit kul men läskigt som fan!


jag får hjälp med läxorna på arlanda.


första utekvällen i thailand, bjuder på bilden..


orkar inte lägga upp fler för tillfället, det kommer fler längre fram, hehe.

Bad med della

hemma igen efetr en lång och trevlig dag med daniella. vi var och badade eftersom vädret var toppen bra!. mötte della vid 12 tiden, tog en jävla tid att fixa mig, äta och allt det där som tjejer gör. ni vet. tjejer ängnar mer än 3 timmar om dagen på att fixa sig, då har jag räknat med att man fixar till sminket under dagen och så. men iaf. nu är jag hemma. chillar och lägger upp bilder på datan från idag. som jag även måste skicka till della efetersom hon inte har någon kamera eller en bra kamera mobil.

vi drog hem till mig. käkade lite sallad, och kollade i fotoalbum från när jag var liten. haha så ful ja var! och sen så fixade vi oss. tog lite bilder, och kollade på torkel i knipa en liten stund. hoppas ni hafet en super nice dag, skriv gärna i en kommentar och berätta om hur din dag har varit! här kommer lite bilder, fler kommer sen, puss


sallad med della, vi äter nyttigt!



della njuter av den goda salladen.



daniella min vän

nu är det så att min bästa kompis daniella har skaffat en blogg och bestämt sig för att börja blogga. checka hennes blogg på länken här! och om någon är bra på design skulle hon uppskatta om den la en kommentar i henens blogg. puss!


steka i solen

är det bad värder idag? ja det skulle jag nog tro, idag tänkte jag träffa bästavän daniella. vi ska steka i solen och bada. vi ska ha det grymt, och jag kommer ta med mobilden så att vi får fina bilder, kanske till och med tar med kameran. men jag måste äta, fixa mig och en massa innan. puss på er!


Hemma igen

hemma igen,
nu är jag änligen hemma efetr en lång dag med mamma. först var vi ju på titanic utställningen. den var grymt häftig och bra. man fick känna på hur kallt det var och jag kännde medlidande för de människor som utsattes för den kölden, skulle aldig klara det. inte i 4 timmar, som vissa gjorde då titanic sjönk. sen hade som gjort listor på alla identifieade som dog. och de fanns småbarn runt 1-3 års åldern som dog, och det fick mig att må dåligt, riktigt dåligt.

efter det tog vi en fika i kungsträdgården, mysmys. åt fruktglass, muffins och drack kaffe latte. muuuums så gott, tänk att jag har en sådan bra relation till min mamma att vi tycker lika och kan komma riktigt bra överens ibland. helt otroligt, skulle inte klara en dag utan henne. och det vågar jag erkänna, för min mamma har gett mig livet. och det är jag jävligt tacksam för även om det kan va skit jobbigt, och helt kas ibland. har börjat inse att jag har det så jävla bra gämfört med barn i andra länder,vi har det bättre än barn som varken har en mamma eller pappa, vi har det bättre än barn som är fattiga och bor på gatan. vi i sverige har det så bra och ändå så är vi inte nöjda, varför? du inser inte vad du har förens det är borta. brukar oftast vara så.

Mamma i kungsträdgården.



jag i kungsträdgården, visst är vi lika? nej fy, alla säger det. va tycker du?



mamma och jag gick till gallerian, kollade lite på khappal och hittade en jätte sött sommarlinne, som jag fick. tack mamma! sen fixade vi refil till mitt nya simkort, (eftersom pappa tog mitt abonemangssimkort) så nu har jag nytt nr, ett ganska udda ett, börjar liksom med 072... vem fan har det i början? ahhah. är van vid 070 / 073 eller 076 som också är de vanligaste. aja de är kul att inte va som alla andra.

nu ska jag hjälpa mamma med maten. sallad, gott! ska lägga upp bilden när vi går onbord på "titanic", men det får bli lite senare, kramis

sommarlov

nu är jag vaken, har käkat och duchat, idag ska jag till titanic utställningen som jag lovade mamma att följa med på. ska faktiskt bli riktigt roligt. jag kommer komma hem runt middag skulle jag tro, vad ska ni göra i sommar? något speciellt? skriv i en kommentar och berätta. jag ska försöka bli bättre på att skriva och mycket. men just nu hinner jag bara inte. vi hörs ikväll.

mikael jag längtar efeter att få träffa dig, du ska ju ivägpå kolla, och jag har ingen mobil så att jag kan få tag på dig, hur ska vi göra? saknar dig grymt mycket, bästis! du och jag föralltid visst? vi har bråkat endel men det förstör inte våran vänskap. och det är jag jävligt glad för, att ha dig vid min sida betyder fett mkt!. 

bilder från 4an/5an. usch

jag satt och kollade igenom lite bilder, alla har väl haft någon slags fjortis period i livet? alla måste ha testat, viljat vara och sånt som alla småtjejer tänker på innan dom mognat och blivit stora. grown ups. jag hittade ett album där det är bilder på mig i 4an och 5an, helt sjukt hur jag såg ut, erkänner att det där ser inte bra ut. här är ett litet smakprov. det ska ju börjas i tid.






Detta händer bara inte..



jag blir på körd av en bil. jag är på väg hem från en kompis, jag lyssnar på musik och trallar lite, när jag kommer runt hörnet av gatan kommer en bil i full far och kör över mig. jag flyger och gör 5 volter i luften, en riktig gymnast.. eller inte. där ligger jag med brunta revben, hål i huvudet och helt medvetslös. plötsligt kommer världenssnyggaste kille och pussar mig på munnen, jag blir hel igen. ahha

jag slår ut framtänderna. jag går på stan, spanar in några superheta killar. dom vinkar och jag bilr alldeles till mig, jag kollar inte vart jag går, plötsligt har jag gått in i en lyktstolpe, känner hur mina framtänder ömmar. dom ramlar av? ohno. jag får en jätte stor glugg och blir kallad gluggbetta!?

jag blir transa. jag bestämmer mig för att operera en pillesnopp istället för de jag redan har, jag vill testa på och se hur det är att vara på "andra sidan". hur de skulle kännas att ha ett tredjeben och kolla om det verkligen är sanning att killar tänker med snoppen. ahha nej skulle aldrig hända!

jag piercar hela ansiktet. jag har fått ett psykbryt, ett utbrott, jag älskar min navel piercing och kankse ska göra tung. men nu har jag verkligen fasnat för att bierca mig. överallt, när jag fyller 18 har jag både stora och små hål i hela ansiktet, fresh va ?! nä men sannineg är jag har navel och vill ha tung piercing så det är de ända jag tänker göra, thats it om ni förtås.

Filipp & Top notch

, kan man ha mer tråk än va jag har just nu? ärligt talat suger mitt sommarlov, ingen mobil, inga kompisar hemma, liksom vad ska man gör om dagarna, ligga och pilla navelludd går ju bara inte! hoppas snart det blir lite fart på mitt lov annars lär jag ruttna och dö i värmen. på torsdag ska jag hem till pappa. oooups hoppas han lugnat ner sig angående mobilen, coh då ska vi åka till öland..... usch tråktråk, efeter det kommer jag hem, får vara hemma 1 dag och sen måndag v.29 drar jag med tåget till gbg, ska bo hos emelie i en vecka, dra till liseberg opch ghotia cup, om jag får fickpengar, annars vet jag inte avd vi ska göra direkt!?

nu sitter jag och snackar med filipp. en kille som jag inte träffat på åratal. han är sjukt rolig, vi snackar om top notch som ska vara den 25 september. skiit kul, tror faktisk att jag för engångsskull ska gå, men med vem vet jag inte, kanske ska köpa biljetter av filipp, han får ju komma in i vip rummet, så nicigt han knaske kan fixa in mig där! jippie hur fucking kul som helst. but anyway nu måste jag vara lite social mot honom.. på msn... han skickar vibb hela tiden! puss



Dagens shopping

shopping runda i skärholmen men mamma och lillasyster maja. vi gick till skärholmen från där vi bor, tog typ 30 min lite mer kanske, hade det trevlans, köpte underkläder, mjukisbyxor, strumpbyxor och ett linne. here comes the pictures!
 

                                                                         linda och marcus påväg tilll skhlm.



Maja min lillasystar.


2 bh från hm



3 par hotpants från hm



hudfärgade strumpbyxor och svarta från hm



ljusblått linne från gina tricot



svarta mjukisar från cubus.



det va massa rea i nästan alla butiker men ändå lyckades jag bara köpa sånt som inte va på rean, helt sjukt! haha

skärholmens centrum, here i come!

Nu har jag fixat mig. ätit och ska snart gå till skärholmens centrum, det är rea i varenda butik och måste köpa nya underkläder, skor, och shorts, jag vaknade vid 10. känndes skönt att veta att man inte sovit bort halva dagen. mamma va nere och tränade och maja spelade data, men nu när alla är klara, drar vi iväg dit, jippie! kommer komma hem runt 6 nångång. då lägger jag upp bilder på allt jag köpt.



Design utlottningen.

hej jag är med i utlottningen av en fin design, gå med i tävlingen du också!
klicka på länken här! om du vill se hur designen ser ut och vad som behövs göras för att vara med i utlottningen! puss

only for the girls!



girls,
klicka på länken gratismakeup.se som finns i min meny längre ner på sidan. bli medlemm och få gratis makeup. det funkar! har själv varit medlemm där ett tag nu och har fått hemskickat presentkort och en massa smikn, allt du behöver göra är att : skapa ett konto! börja samla poäng! änkelt som en plätt. och tänk på att du får allt gratis! hur bra är inte det ? 

Blond VS Brunett



, och då slutar min så kallade data tid... phu så onödigt alltså. men ni vet hur föräldrar är, säger att man får fyrkantiga ögon av att sitta förlänge framför data och tv. men vafan menar dom emd det? någon som fattar uttrycket? isf var snäll och tala om för mig. nu ska jag fixa mig, ta en kvälls macka och ett glas mjölk, lägga mig i sängen och kolla film. och efetersom jag inte har någon mobil så blir det lite svårt att svara på sms och smsa. hoppas det årdnar sig så snabbt som möjligt. såg just att jag kunde vara inne till 11, haha grymt!



Funderar på att färga tillbaka till blont, vad tycker ni? sanninge är den att man är snyggare i blont,. man har roligare, får mer uppmärksamhet, mer killar, och mer blickar. man får mer av allt känns det som. så jag vet inte, ska jag eller ska jag inte. det är dagens fråga tycker jag. brunett vs blond. skriv din åsikt i en kommentar. skulle uppskattas.
på bilden är jag tjejen med fjällräven coh blont hår som sitter ner. haha anyway måste ha svar. snabbt som ögat!!
bilden är tagen: 2009/03/**, någonting, vet inte om det var efetr eller före min födelsedag. detta innebär att jag inte varit brunett så värst länge, men grejen är den att jag vill spara ut mitt hår också, och att bleka håret förstör det bara. s¨å äraligt talat vet jag inte vad jag ska göra

Bloggdesign?

jag behöver verkligen en ny bloggdesign, någon som skulle kunna hjälpa till?
så ska min design se ut:
header med mitt namn + bild på mig.
beskrivning + bild på mig.
kontakt kanapp så att man kan maila mig.
bubblor runt inläggen.

kontakta mig på [email protected] eller skriv en kommentar om du skulle kunna hjälpa mig, super viktigt!


Ohno min mobil

aha och nu har man blivit av med mobilen igen. fattar inte att min pappa inte litar på mig? herregud va är det för förälder som inte kan lita på ens dotter. sjukt! hoppas de går över snart, för tillfellet har jag ett nytt nr men inget comviq kompis och kan därför inte smsa, hade 5 stycken gratis sms som gick åt till de närmaste ( med comviq, då alltså). saknar min mobil redan. juste glömmde säga att min pappa vill ha ett jävlasammtal IGEN, om varför jag gör så här, men vaddå jag har inte gjort något fel? orkar inte bry mig hamnar hellre hos fosterfamilj...


MJ "The King Of Pop"

som ni alla säker vet har the king of pop dött, av en överdos. jag tycker själv att michael jackson var så grymt mycket sötare när han var liten, vem ville ha honom nu? när han ser ut som jag vet inte vad, liksom usch.  not good! men iaf, han dog i natt och ville hedra honom och säga: grymt bra jobbat med att du såldt mest skrivor i världhistorien, here is the truth about MJ:

Michael Jackson ska inte kremeras, han består av 86% plast och skall därför smältas ner och
återvinnas till lego, så barn kan fortsätta leka med honom.


Detta påminner om sommaren



Jordgubbar. ljuva härliga sommar, hur många gånger på sommaren äter du jordgubbar? det jag äter på sommaren består till mesta dels av jordgubbar. röda färska jordgubbar med glass vem äter inte det? , mm så gott. en riktig sommar klassiker, right?

färgen grönt.
färgen grön får mig att tänka på sommaren, efetersom när blommor och träd börjar blomma, och gräset växer. naturen består oftast av gröna nyanser. blad är gröna, gräset är grönt, blomm tjälkar är gröna. ja som ni ser så finns det en hel den saker som har med sommaren att göra som är gröna.

färgen gult. färgen gul får mig att tänka klart. gul är solen, ul är bin, gul är sommar. så är det bara, när man tänker på ordet gul så tänker jag på solen, och solen lyser ju som klarast på sommaren därför förknippar jag färgen gul med sommaren.

värme. sommaren är våran varmaste årstid, då solen steker som mest här i sverige. gud så skönt. kunna bada och svalka sin varma kropp. värme gör ju så att vi slipper gå med stora tjocka vinterjackor som tex fjällräven och canada goes, vi slipper gå med lång byxor, vi slipper gå med varma skor. nu när det börjar bli/ är riktigt varmt så kan vi skippa alla onödigt varma kläder och springa runt i shorts, linne och till och med bikini! great!

humlor och bin. humlor och bin är läskiga, jag vet inte varör jag tycker det men så är det bara, dom sticks och är allmänt jobbiga! men trors allt är dom ofarliga. helt otrovärdigt. men thats it, dom finns för att göra så växter blommar om sommrarna. dom är bra, men fortfarande inte mina favoriter.




- nu ska jag faktiskt tvätta bort sminket, fixa mig för sängen och kolla på en film och bara chilla, hare bra!

BLOGG TÄVLING!

idag har det inte hänt så mycket, jag är så trött, vet inte varför. jag är uppe till 3 och sen sover jag till 1. det är sommar fan. sova ut är det bästa som finns, måste börja gå upp tidigare så jag hinner göra något. så här får det inte fortsätta. nejnejnej och nej. 

tänkte skapa en blogg tävling, så att min blogg kommer igång lite bättre.
tävlingen går ut på att: skapa en party outfit,
gör så här för att tävla: ta en eller fler bilder på en fin party outfit, lägg upp bilderna på din blogg, skriv i en kommentar att du lagt upp och skriv din blogg så att jag kan kolla på bidraget. om du länkar och tipsar kompisar om min blogg/tävling är det större chans att du vinner. ( ett tips, skriv gärna vart ni köpt kläderna och hur mycket dom kostade)
pris: jag kommer välja ut 1 vinnare, priset blir: en  länkning på min blogg + presentkort på gina tricot.
tävlingens start och slut: tävlingen startar nu, och avslutas i slutet av augusti.
 
puss på er och lycka till!


blir det jag som får pussa min spegelbild?

har du någon gång kännt att du vill ha någon vid din sida? att du vill ha någon att älska. någon som älskar dig lika mycket tillbaka. någon som verkligen finns för dig och bryr sig?

just så känner jag. jag kan erkänna att jag hållt på med ganska många killar senaste tiden, fallit för 3 av dom, och nu vet jag inte evm jag ska välja. ska man väla den man gillar mest? den som är äldst? den som är rikast? eller vaddå? , det känns så oerhört svårt att veta vem man ska välja och vill inte göra fel val igen, inte en ända gång till tack! tänk om han inte gillar mig då kan ja ju inte ta nästa, och sen nästa, och sen blir jag tsm med någon jag inte ens gillar NEJ! nu fan jag måste hitta min prins, och även om jag inte hittat idg efeter 14 år så vet jag att du finns där ute. hoppas bara jag lyckas hitta dig innan jag ruttnar och dör!

antingen hittar jag någon eller så blir det jag som får pussa min spegelbild.


20 saker du inte visste om mig



1) jag sjunger i ducshen när jag duschar.
2) när jag var liten blev jag på körd av en cyckel, på cyckeln satt min kompis.
3) jag har 5 stycken syskon.
4) när jag var liten vägde jag mer än vad ja gör nu.
5) jag är rädd för tandläkaren.
6) jag får inte vara ute efeter kl 11 på sommarloven.
7) jag har navel piersing.
8) jag har haft platinablont hår.
9) jag gillar att bygga med lego.
10) jag är 167 cm lång och väger ca 55kg
11) jag har 2 hål i ena örat.
12) jag har guldkort på grönan.
13) jag hatar spindlar!
14) jag hatar falska.
15) jag drack välling i nappflaska tills jag var 7.
16) JAG ÄR KÄR.
17) jag är kläd beroende.
18) jag tänder på långa
19) jag gillar att fiska
20) jag gick på cheerleading, men ska börja igen!

grönan bilderna

hejhej. kom nyaa hem från bella, vi var vid älvsjö chillade lite med rikard och phane. som jag lovad skulle jag lägga upp bilder från grönan och video på puppa dansen, här kommer iaf bilderna:



mikaela, släng gungan.


mikaela coh jag, skratt kammaren.


vi igen, skatt kammaren.

jag ska ladda upp videon på dansen och sen en annan video när mikaela rider på giraff. ahhaha men det får bli senare/ en annan dag. pussepuss


Rikard, bella och marcus

Hej, kom hem från bella för en stund sen. Vi var i älvsjö, satt och myste på varan brygga. Sen kom rikard dit, och sen också marcus, mysigtmysigt! Runt halv tio drog vi till bellas place. Rikard skjutsa mig på moppen medans marcus och bella fick cykla. Haha. Nu ligger jag iaf i sängen och tänkte lyssna lite musik och kolla pea från mobilen eftersom jag inte har tillgång till någon data den här tiden. Pusspuss skriver mera imorgon och då ska ni få videor och bilder från Grönan.

Dresscode

hej mina älsklingar!

igår hade jag fullt upp hela dagen, först skulle jag träffa mamma och fixa sl sommarbusskort, som gäller juni till augusti. skit br för nu slipper jag sitta hemme och häcka. sen så käkade vi lunch, blev donken... fyfan va det är semst, jag tog en sallad och den smakade verkligen inte gott alls. drog med mamma till hennes jobb, tog en kopp kaffe och sen drog för att möta mikaela i slussen, efetersom vi skulle till grönan. kl 7 kom johanna och nora dit, och vi hade kuligt! nora va på skit bra humör, hahah när vi stod i popexpressen kön så gick en kille som såg ut som en mus förbi. då sa nora något i stil med; där är ju din mus. ahahhahah, but anyway så bråkade jag med vallie, och sofia fick typ damp på mig. dom gdissade typ oss coh va med raul.... och marcus.... men vi hade så jävlans kul ändå. kom hem runt halv 11 och var jätte trött. så kollade på beck och sen typ somnade.

här är gårdagens outfit:



svart kofta: hm
klänning/tunika: gina tricot
strumpbyxor: lindx
skor: fick av linda
väska: hm

imorse vaknade jag runt 1 av att mamma ringer, orkade inte gå upp för att hämta hem telefonen så när hon äntligen ringde till mobilen så svarade jag, fick en massa uppgifter att göra, typ fixa grovsopporna, diskmaskinen och sånt. orkade inte gå ut även fast vädret är så fint, så lejonkungen 3 var den ända av alla 10000 filmer som funkade. nu tänkte jag dra till bella, får se vad vi ska göra.

här är dagens outfit:



randig tröja: hm
jeans/leggings: gina tricot



alexander & menssamtalet

jag har snackat väldigt länge nu med en kille som heter alexander, han bor i solna och är 94a. vi har haft ni vet lite vanligt snacka om livet. han är snäll och kan dessutom vara rätt rolig nångång då och då. kommer aldrig glömma när jag fick mens och glömde helt bort att jag snackade med honom i tele då. här kommer storyn:

jag satt och gungade på bellas gård medans jag väntade på att hon skulle raka benen, jga ringde alexeander för att jag hade så jävlans tråkigt! vi snackade och när bella kom ut kännde jag att jag mensat på mig, min första reaktion va: amen vafan den skulle ju inte komma idag? jag började tjata på bella om att jag var tvungen att låna rena trosor och sånt av henne, så vi gick upp till henne jag satte mig på toa och fixade allt. bytte trosor och det. när ja va på toa mumlade jag ganska mycket om min mens för mig själv... eller aa det var iaf det jag trodde, tydligen hade alexander hört allt jag sagt efetersom vi glömt lägga på... typiskt mig alltså! om inte han hade sagt hallå, kan du sluta snacka om din mens nu eller? så hade jag aldrig märkt honom. herregud va pinsamt det var! och jag skäms än idag . och nu för tiden kollar jag på telefonenn såatt den verkligen stängs av efter samtalen. haha


morgontrött, någon?

morgontrött.. vem är inte det?
idag vaknade jag tidigt, ganska stolt över mig själv sådär. att gå upp kl 8 på ett sommarlov är väl rätt tidigt? så nu sitter jag här och gör inget speciellt. har kollat lite bloggar och ska börja fixa mig strax. känner mig som en lodis just nu eftersom ja bara sitter i bh och trosor, hehe. slut pratat om det nu. måste fixa mig pysspyss!



för varje gång jag ser bilden vill jag tillbaka till thailand. till solen, värmen, alla trevliga thailändare och framförallt till marknaderna och bangkok! love


detta händer inte becca



Jag blir hårlös. jag färgar mitt hår om och om igen. i massa olika färger och efetr ett tag börjar det ramla av, bit för bit. jag börjar bli flintis! oh no.. efeter 1 månad har jag inte ett endaste hårstrå kvar på huvudet. jag blir så depperemerad och tar livet av mig för att jag inte vågar gå utanför dörren. no way

Jag stryper den jag älskar. jag är tillsammans med en kille och jag bestämmer mig för att strypa honom pga att jag älskar honom så mycket så att jag tycker att han förtjänar att komma upp till himlen istället för att leva på skit jorden. ganska snällt måste jag erkänna men något så sjukt skulle jag aldrig göra.


Jag blir fet. jag går på stan, ser ett bageri och tänker; mmh en bulle vore gott. jag går in bestämmer mig för att beställa en bulle. jag beställer in fler bullar. äter och äter, känns som om jag skulle kunna äta hur mcyket som helst. jag märker redan efeter 15 bullen att min mage börjar hänga. jag förtsätter äta. min mage blir större och tillslut är jag så fet att jag inte ens kommer ut ur bageriets dörr, så jag får spendrea resten av livet på bageriet och käka bullar. fet är jag men fetare ska jag inte bli.

Jag slår alla mina kompisar och blir mobbad. jag är så bitchig att jag spöar ner min kompis. hon berättar för alla andra och dom blir sura på mig, jag slår alla dom också och blir då kallad bitch, hora mm. jag blir mobbad! och inget kan bli som förut, så jag får leva mitt tråkiga liv utan någon vän alls och fortsätta bli mobbad resten av livet, låter väl roligt? näe skulle aldrig slå någon av mina kompisar och tror inte dom skulle mobba mig heller för den delen.

 


fixar bloggen



herregud
, hur långtid tar det att fixa en blogg? jo det tar 100 år känns det som.

näe man har en blogg måste man fixa alla små detaljer, blogg designen, bilder och hela paketet, nu har jag fixat lite granna i menyn, text och rubrik i blogg inläggen men det är bara tillfälligt tills jag fixat riktigt snyggt, ni älskade blogg läsare får nöja er för tillfället. puss

tips om hur du lätt får fler besökare

hej igen.

nu har jga blivit tipsad om hur man får med besökare. för det första ska man skriva om intressanta saker som intresserar läsarna och som gör att dom vill läsa mer och kommer då åter igen tillbaka till din blogg. för det andra så ska man uppdatera ofta, vilket jga inte gör. men det är viktigt att man uppdaterar 2-3 gånger per dag och gärna lite mellanrum mellan de olika inläggen så att dom inte hamnar 5 min från varandra. för det tredje så kan man om man vill ha mer besökare/läsare bli medlem på denna sida, det tar ca 2 min att registrera sig och är helt gratis. klicka här för att komma in till självaste sidan, ett tips för dig som vill bli storbloggare.


midsommar firande

min midsommar va sådär, jag friade med familjen. hur firade ni? var firade ni? här kommer min story om mitt firande.

midsommar firade jag på gålö, i en hurvagn hos våra gamla grannar, vi åt, och en masssa annat, det spö regnade och fanns ingen riktig toa.. madde min pappas fru blev lullig, skit kul, hon dansade och höll på, pappa skulle köra bil hem sen och blev varken lullig eller full. haha men aja jag åt jordgubbar, glass, godis, nötter, chips, kyckling, potatis, potatissallad, sill, gräddfil och gräslök. jag orkar knappt räkna upp vad jag åt det va så himla mycket. jag lägger in en video på när madde dansar sen. dansen heter puppa dansen. ahhahahahhah

flätor & andra frisyrer

jag har lärt mig en sak, jag har lärt mig att om man har olika frisyrer, sminkningar och kläd stilar varje dag blir man inte lika tråkig som vissa som alltid går i samma trasiga jeans, samma munkjacka och samma skor som man haft i över 1 vecka eller 2, folk lär ju tycka att man är skabb. jag har börjat sminka mig mindra och ha flätor ibland, och sen brukar jag använda kläder jag alldrig skulle sätta på mig för 1 år sen. folk förändras och blir antingen snyggare eller fulare, här har ni en bild på en frisyr jag diggar,



man har utsläppt och snedbena, sen gör man en fläta av luggen och fäster med ett hårspänne. super enkelt, snyggt och piffar till din outfit. folk lär tycka du inte är lika tråkig som alla med bara snedbena.

outfit

gårdagens outfit. lite halft sommrig sådär:



svar linne: cubus 99kr
vit trjöja: gina tricot 149kr
svart kofta: hm 149kr
blommig kjol: hm 98kr
sidväska: hm 159kr

gårdagens händelse

nu är jag vaken!
usch va trött jag är. igår joggade jga och johanna till lyckan för att ta ett kvälls dopp. fast vattnet var iskallt så jag doppade bara fötterna. badkruka, ja vet. sen kom några småpojkar dit, när dom drog komm en gammal gubbe. skit äcklig. han började snacka med mig och johanna och typ frågade om vattnet var badbart, och att vi måste ju ta ett dopp. uschusch ja började springa för han va äcklig pluss att han hade moppe.. och johanna sa amen vi joggar hem då becca och båda sprang. när vi kommit en skit kort bit så hör vi moppen hahaha. båda blir skit skraja och jag hoppar in i skogenoch sätter mig bakom en gran, johanna springer in på nån väg. han stannar och kollar efeter oss typ och sen åker han förbi granen och kollar åt båda hållen, när vi går förbi hans hus kutar båda skit snabbt. och de känndes hela vägen hem som att han skulle komma igen. jag förstår inte varför allt sånt ska hända när jag är med johanna, är det hon eller jag som bringar otur?


can you hear my call?

  

textn är till simon!
" can you hear my call, i have tried for so long but you've been on the run here i left to figured out why are your not around in this empty place of mine cause all you ever gaved was moment teried love., try to fall asleep but my mind's away cause all the things you do sourand inside my head i have never none home utill I feeld inlove, without your easy touch i dont know where i belong"

känns inte som sommarlov

sommarlovet suger. jag har ingenting att göra, absolut ingenting, olika andledningar till att jag kommer ha en tråkig sommar tills jag fått mitt busskort!:



1) johanna är sur på mig.. ( privat orsak), hon är typ den ända man kan va med som faktiskt är hemma.
2)  har inger busskort, och det innebär att jag inte kan åka utanför vendelsö gränserna. om jag ska någonstans får ja gå/cykla.
3) alla är borta. många är bort resta,
4) alla kompisarna är utspridda. menas med att mina kompisar bor på andra ställen än vendelsö och haninge.
5) många orkar inte åka hit. ingen orkar typ åka hit, dels för att det är en bit från tc och dels för att dom hatar haninge.
6) alla är på grönan.

några tips på vad man kna göra ?

kort hår...

hej hopp!

nu har jag varit ute hela kvällen med sebbe, navarre,johanna och felix, lite halft tråkigt sådär, menmen, de blev skit roligt när navarre och johanna drait hem för då fick jag veta lite intressanta saker, hah.simon dissar mig vilket inte är pvanligt, men felix skulle snacka med honom. tack du är en äkta vän felix,

jag har klippt mitt hår jättekort idag. allt som var slitet har försvunnit. eftersom jag inte klippt mig på ett år. så nu är det löshår som gäller, måste köpa nytt. detta börjar bli rättså slitet. fyfan nu ska jag spara långt och vårda mitt hår, om man sköter det rätt växer det ut snabbare och blir inte sllitet. några enkla steg till längre hår:
1) inte platta/föna håret utan hårprodukter som skyddar.
2) hårinpackning 1 gång i veckan.
3) använd mycket balsam när du tvättar hårt!kort hår

folk kan förstå

detta får mig på bättre humor, folk som förstår och vill uppmuntra, även om sakerna dom säger inte stämmer/ kommer stämma så känns det ändå rätt skönt, vi vet hur ja menar va ?

anonym- 2009-06-15 22:48 [ privat inlägg ]
naw va söt jag vet hur det är :8 när man värkligen tycker om någon och man försöker så mycket men man lyckas alldrig men till slut klarar man det tro mig snart är det du och han hand i hand ;)
Liksom- 2009-06-15 22:46
STALKERS.. ingenting, läs min blogg www.rebeccatingvall.blogg.se där står det varför jag mår som ja gör.

uppskatta livet, och det du faktiskt har

tänkte lägga mig i sängen och kolla film, kanske komma på lite bättre humör och glömma allt som hänt/hände idag. va tror ni om en kärleks film? pearl harbor låter väl rätt okej ?, jag tycker den är så fin. så nu hoppas jag att ja verkligen blir gladare. orkar inte vara den där ledsna typen, den som aldig gråter, gnäller och inte kommer över. måste bli ändringar på det. från och med nu ska jag uppskatta det jag har. puss

min lilla syster betyder världen för mig! älskar dig erin tingvall

face it

hur är det att vara riktigt riktigt förälskad? någon som vet det? och då menar jag liksom inte bara förälskad utan verkligen förälskad. hur kännerman sig? hur beter man sig? och hur mår man?

om jag ska vara helt ärlig, jag tror jag är riktigt riktigt förälskad i någon, en väldigt fin person. nackdelen är att han inte känner samma ( tror jag ). men det är smällar man får ta. alla får ta skit någon gång i livet. man kan inte bara rymma från problem och jobbiga stunder. det håller inte i längden man måste ta det face to face bby. jag kan gråta miljoner tårar, inte sova på nätterna och vara allmänt deppig, men så småning om går allt över, det är iaf det man får hoppas på. bby det här orden är till dig - så länge vi älskar, de är för oss, solen går upp, lyser som guld för kärlekens skull, solen går upp för vår skull, och lyser mot oss för kärlekens skull.

kom ihåg: face it!


ja.. vad ska man säga ?

anonym- 2009-06-15 20:15 [ privat inlägg ]
Varför skulle jag ha de
anonym- 2009-06-15 20:14 [ privat inlägg ]
Jag har inte något skit att ge dig <3

Liksom- 2009-06-15 20:14 [ privat inlägg ]
jo, men det kan betyda så jävla mycket. kompisar kna man gilla, kks kan man gilla, tjejen kan man gilla liksom det finns så mycket som har med ordet "gilla" att göra, och jag vet ju fan inte på vilket sätt du gillar mig. du vet inte ens det själv, visst?. jag gillar dig oerhört mycket och det är de ända jag vet och som faktiskt är sant, men allt kan inte va bra här i världen. jag är skapt för att ta skit också, så varsegod langa skit nu då om det är så de ska vara?
anonym- 2009-06-15 20:08 [ privat inlägg ]
Är inte gilla något positivt?
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  

kommentarer..

hej hå!

nu har jag varit med simon, min sötaste! vi myste och kollade titanic. har käkat och kollat bloggar. lite halv tråkig dag fakriskt. vädret är inte på topp heller och inte humöret för den delen. blir så sur på alla idioter som kommer med onödiga kommentarer. blir inte ni det? liksom om någon kommer med en oerhört onädig kommentar som egentilgen inte behövs, en kommenter som sägs för att jäklas med en.. shit hatar sånt!


puss på rumpan



hej hopp gummi snopp, sitter här med johanna, vi har inte gjort så mycket typ checkat pea.. rensat garderoben och lyssnat på lite musik. hon måste snart tagga så ska följa med henne en bit hem, ni vet det börjar mörkna och undra vad som kan hända lilla johanna då? jo pedofilen från gullmars kan komma! :O uschusch. men nu tror jag faktiskt att det är dags att röra på fläsket hem mot johanna. puss!

 

mikael veitia

mikael veitia, min bästis, min bror, min soulmate, mitt allt, mitt everything! jag finns för dig och du för mig, vi är som målnen på himmelen, fiskarna i vattnet, du betyder så ortoligt mycket för mig, även om jag inte alla gånger är den snälla,söta, rara lilla rebecca, jag kan va dum, elak, uppkäftig och bete mig som en idiot så ska du veta att jag aldrig kommer släppa dig, för oss har jag kämpat, kämpat för att nå toppen och nu är jag här, på toppen av berget med dig. bara dig och ingen annan, vi har känt varandra i mer än 1 år, herregud va tiden går fort, och under den tiden har jag lärt känna dig bättre, nu vet jag hur du är, hur du kan bete dig. jag har en hel del minnen med dig under årets gång, underbara och saker jag bara vill glömma. jag tror du vet vad jag menar. men hur som helst så skrev jag detta för att visa att du faktisk betyder för mig! kanske inte är världens text , men det är iaf någonting. syster&bror, bästis&bästis, soulmate&soulmate, micke&becca! det är orden som aldrig kommer suddas ut. älskar dig //
 

Today heyhey

har varit vaken hela natten nu.. och är inte ens trött, inte ett jävla dugg faktiskt, vädret är skit, jag mår skit, allt är ¨bara skit just nu. skit skit skit juste! men jag måste fan rycka upp mig lite. hur kan man vara så besatt av sig själv? alltså så som dessie är, sjukt skumm brud alltså! visst man kan älska sig själv men inte på det sätt hon gör. usch nej känns som om hon skulle kunna leva själv på jorden med bara sig själv, vafan? hur tänker människan. nämen inge mer snack om blonda barbie dessie nu. vi skippar henne ovh tänker på någon annan.

hade tänkt att jag snart ska kolla igenom lite kläder så att jag hittar något till idag. mormor ville tydligen åka iväg med mig, fick 500kr av henne när ja fyllde år i mars, men tydligen räcker intr det för henne så hon skulle köpa något till mig, med mig imorgon. kommer säääkert få present av morfar senare också. fan va skönt! vad ska ni göra idag? något speciellt? något extremt roligt? berätta om hur din dag ser ut idag.


svaren

här kommer alla svar på frågorna, jag valde att svara på alla frågorna. hopps ni blir nöjda med svaren.

postat av : anonym
1. äru oskuld ?
2. haru rökt ?
3.hur många gånger har du strulat ?
psus <33333333

svar:
1. nej, är inte oskuld
2. ja, jag har rökt
3. många, håller inte räkningen

postat av : anonym
är du tjock???

svar:
jag tycker att jag är tjock men vet inte vad andra tycker, saken får du avgöra själv!

postat av : mike87
heej lust o ses nästa vecka da?=) pusss

svar:
det beror på om jag fått nytt busskort då, annars kan ja inte åka någonstans och då får du isf komma till mig?

postat av: yvonne
1. Favorit mode affär att handla i ?
2. Favort mat affär att handla i ? haha ;ö
3. Favorit artist ?
4. Om du fick ÖNSKA dej VAD SOM HELST vad skulle det vara ? ( En sak ! )

Det var några. Har också frågestund , skulle vara kul om du kunde lämna några frågor :D

svar:
1. gina tricot, tror jag
2. haha, ingen specielt faktiskt
3. har rättså många men tror det är flipsyde, och lady gaga, men somsagt har endel favoriter
4. massvis med pengar!!


postat av: imad
Är du gravid? :D

svar:
nej jag är absolut inte gravid.


DAGENS FRÅGA


vecko planering

nästa vecka kommer jag vara hos pappa, har inte varit där på 2 veckor nu pga att vi bråkat en del, han läste min privata mess och uppförde sig inte så värst bar, inte jag heller för den delen men jag blev typ utslängd, ringde mamma och ja tog med mig exkt ala mina saker förutom lite kläder som ja lämnade där, men nu ska jag försöka igen, ännu en gång ska ja ge min pappa en andra chans att bevisa att han kan låt mi ha ett privt liv. det är fan inte rätt tt föräldrar rotar i ens privatliv! så imorgon, söndag den 14/6 packar jag min saker och drar till pappsen, har inget busskort och får därför skjuts av mammas kille eller av mamma. om jag får sommarbusskort till näst vecka så kan jag dra till grönn med daniella och sen med mikaela, och typ träffa peopel i stan, och sen shoppa lite grann.

såhär ser veckolaneringen ut hittills:
måndag - inget planerat
tisdag - inget planerat
onsdag - inget planert
torsdag - inget planerat
fredag - midsommarfton, troligen med komisar
lördag - inget planerat
söndag - slappa, städ rummet & kompis

 

glömm inte att fråga nåot i mitt inlägg frågestunden!


twilight

hej, sitter och kollar igenom lite bloggar, har kollat paulinas, desirees, towes och sist men inte minst noras. funderar seriöst på att kolla twilight, ni vet filmen som handlar om en vampyr som blir förälskad i en tjej, han skyddar henne från andra vampyrer och sånt, den är heltfucking grymt braa, kan inte förklar hur bra den är! killen i filmen är såå grymt snygg, man vill br äta upp honom! om ni inte sätt den är det fan ett måste att se den!





jag är lyckligt lottad för min älskade alex liknar snyggingen i twiliht ortoligt mycket,

Falska rykten

hejs! jag har grymt tråk nu. kollar tv med mormor och är inne på data. har nästan inget nytt att skriv om. jg snackar lite emd nattha, hon är riktigt snäll faktiskt. vi snackar om felix och micke. en sak som jag förstöer säga till mång är att man inte ska tro på rykten förrens man vet säkert vad som hänt. bästa är också att inte förtsätt sprida falska rykten om man inte är 100 säker på att dom är sanna. därför sprider inte jag rykten som inte är sanna förrens jag vet tt dom är det. man slipper problem och man slipper orsak problem för andra.

en bild säger mer än ord


bilder

  
  

ett litet smkprov, orkde inte sitta och leta bland alla mina 10000 fjortsbilder. fyfn att man sätt ut såhära!! skäms på dig rebecca tingvall. haha bilderna på första raden är från sommaren 2008, första bilden på rad 2 är också från sommaren 2008, de ndra bildern är från vintern 2008...


pizza & sur gubbe



nu är jag änligen frmme hos mormor, hr ätit pizza, mm jätte gott. fast det var rätt pinsamt faktiskt tt min mormor skickade sin kompis för att köpa pizza med mig i tullinge.. sen fick jag typ halv springa för att inte missa bussen som går 1 gång i timmen typ. det var på väg till bussen en kille i 15års åldern frågar mig ifall jag kan köp ut cigg. haha patetiska jävel jag är bara 14 tänkte jag men svarade snabbt: nej tyvärr för att inte verka otrevlig. fick vänta ett tag på bussen. änligen kommer den klockn var väl runt 4a, kliver på och möts av en sur, liten, ful gubbe med glasögon. sätt dig längst bak vill inte känna lukten v dom där pizzorna tack! herregud tänker ja och sätter mig längstbak. vid vrje busshållplats kollar mannen i spegeln bak på mig. gösta everts väg eller någontng sånt skulle jag gå av vid. där bor mormor, går av och en lite äldre tjej kommer fram och frågr fll bussgubben sa något till mig. ja sa det hn sa till mig och får svaret tillbaka, hahaha bry dig inte om honom han klagar på lla, jag som är rökare, varje gång hn går förbi mig håller han handen förbåde munn och näs, hhah jag sa hejdå och skyndade mig hem för att slippa regnet. haha vilken tönt! visst?


Mormor

vaknade lite senare än halv 12 idag.. känner mig fortfarande ganska slö faktiskt. igent sommar väder idag inte. känns extremt tråkigt att ha sommarlov med regn och skit väder. man vill ha sol och varmt hela dagarna. ellerhur? men förhoppningsvis kommer det lite senare¨under lovet. iadg har jag inte så mycket planerat förutom att jag lovade mormor att komma dit. men jag kan ju inte se ut som en lodis även om ja bara ska åka pendel och buss. haha nu måste jag fixa mig. dagens outfit hinner jag inte lägga ut idag men kanske morgondagens. hare bra alla sötisar skriver mera när jag är framme hos mormor.

cassandra schedin my bitch! <3

PANIK! busskort?

busskortet har gått ut.. fan ska man hitta på under helgen nu då, någon som kan svara på det? jag har iaf ingen som helst aning, eftersom typ ingen pallar åka hit till mälarhöjden och jag kan ju inte åka någon stans, får väl bli att jag hänger med folket här. men vilka är det? vilka finns att vara med? cesar? regina? gabriella? typ dom ända fast gabriella är i gävla så.. nope det går inte, cesar hänger ju bara i stan. iaf för de mesta och regina vet jag inte, hon kanske är sur på mig för det dära med nrj. att jag inte gick med henne fast vi bestämt långt innan. förlåt men man kan glömma saker, och om det är till någon tröst så kollade jag knappt på skiten. va så dåligt så de finns inte. herregud att dom hade det på grönan? varför just där och inte i kungsan? för det första rymms det fler i kungsan och där kollar man iaf på skiten för man har inget annat att göra men på grönan kan man ju dra till insane och annat. dom får fan tänka lite! orkar inte skriva om misstag nrj gör, tog bara upp saker jag tycker är helt meningslöst, snacka om att inte ha tänkt igenom detta innan.. phuhu va trött ja känner mig. ska nog ta en skål med chips, kolla på en riktigt mysig film och bara koppla av, njuta av att de är sommar!

                 


En hemlighet



vill ni veta en hemlis? en sak jag skäms för? något som är både jobbigt men ändå bra?

jag och min mamma lyssnar på samma musik, vi gillar för det mesta samma saker,
och vi har liksadan smak när det gäller kläder. det kan vara jobbigt ibland. att jag måste skicka låtar till henne och sånt, men det är bra för mig efetersom om jag har ont om rena kläder eller vill låna något av hennes så kan jag det utan att bli mobbad i skolan. fast hon har ju lite större storlekar än vad jag har men det funkar finfint ändå, tycker jag.






har du någon hemlis?








frågestund!



nu kan ni fråga hur mycket ni vill & vad ni vill tills på söndag den 14/6-09


ett hjärta av guld

förfösta gången på ett tag så var jag med min fd bästavän daniella isaksson " känd som loos@ men nu mera som dellaus@ ". har saknat dig grymt och ångara alla bråk med dig. du är en av de personer jag älskar mest i hela världen och därför vill jag inte bråka med dig. när jag änligen fått min älskade dainella tillbaka vill jga inte förlora dig ännu engång och tänker inte vara så dum att jag släpper dig heller, never! jag är lyckligt lottad som har en sådan underbar vän som dig! du är guld värd. älskar dig grymt och det vet du!



do you remeber the picture? du och jag tillsamans på media market i heron, saknar tiderna!

bråk mellan paulina och desiree

herregud vad det ska bråkas i bloggar nu för tiden, folk skriver en massa skit om varandra och kommenterar anonymt, att kommentera anonymt är ett sätt att visa osäkerhet och dålig självsjänsla på, att inte våga stå för vad man tycker är jävligt fegt. jag tycker att om man står för vad man tycker ska man kunna skriva att det är postat av en själv och ingen annan. har själv varit med om att folk kommenterat anonymt på min blogg, detta uppskattade jag inte så värst. fick reda på vem/vilka det var och nu oakra jag inte bry mig längre.

det har hänt en hel del hos vissa människor på väldigt kort tid. ett bråk mellan paulina danilesson och desireenillson, ni vet blondin bästisarna? har läst lite i bådas bloggar, det är faktiskt lite kul att läsa folks bloggbråk. dom tjänar på att bråka efetersom folk vill veta vad som händer i bråken. om jag hängt med rätt så bråkar dom om sina x och en annat massa. tänkte visa lite hur deras bråk ser ut.

om jag själv får välja skulle jag mycket heldre se ut som pualina än desiree!!
 
                 Paulina Danielsson                                Desiree Nilsson


paulina skriver såhär:
du dissar mig för mitt x. Du dissar mig för den personen som vart min bästis innan. Du låter mig springa efter dig, betala dina grejer. Ger dig nästan ett paket löshår, kläder och jag vet inte vad. Nu är jag trött. Låt mig vara är du gullig. Sluta ljuga i din blogg och var dig själv. För att för varje gång jag bråkar med dig, så blir jag bara mer och mer omtyckt. Jag springer inte efter folk. Det borde du veta vid det här laget, jag umgås inte med folk som behandlar mig illa. du vet själv hur många idioter jag bett dra åt helvete. Jag har haft tålamod med dig. Men det här var bara en gång för mkt

HEJDÅ DESSIE

dessie skriver:
Alla säger, "du klarar dig bättre utan dessie" till Paulina, men om jag minns rätt så vet jag vet som hängde ut mig i bloggen? Först hade du sex med killen jag älskade, för att jävlas med mig. Vilket har gjort att jag själv inte kan lita på dig, och våga berätta vem jag tycker om för jag vet hur det kan blir igen. Sen så hackade du min blogg när vi bråkade, vilket har lett till att jag inte vågar lämna ut mitt lösenord eller annat till dig, för jag kan inte lita på dig ifall det skulle hända igen. Sen berättade du ut mina hemligheter, inför hela din blogg. Allt det där som hade hänt med Britz, det var någonting jag sa till bara dig för att jag litade på dig, men när vi bråkade så skrev du ut det i hela bloggen, vilket visar att jag inte kan säga hemligheter till dig. Sen har jag gjort några saker jag inte vill att folk ska veta, så lägger du ut filmer och allting på det för att visa att jag har gjort det. Asså jag emnar, vad fan är det för vän? Man ska kunna lita på någon till 110% även fast man bråkar, du&jag har ändå gått igenom så jävla mycket så sånt här borde inte finnas.

Anledningen också till att jag "dissat" dig är för att jag själv inte har haft någon mobil, och det vet du fan om så det är så jävla onödigt att skriva att jag klickar dig osv. för jag har ingen mobil, och har inte haft det dem här senaste tre veckorna! Och jag kan säga såhär, sluta överdriv i din jävla blogg att du ville finnas för mig osv. För du vet ingenting om mitt liv, hur jag mår eller inte mår eftersom du&jag har inte setts på så pass länge. Du har inte ens sagt till mig att du finns för mig osv. men om du hade sagt det, så hade jag trott mig men du har inte ens pratat någonting hur jag mår. Och jag vet själv att du heller inte mår så bra efter allt det som hänt, och det har jag själv sagt att jag FINNS för dig pga det. Jag har försökt hjälpa dig, jag har försökt träffa dig men det är inte så lätt utan telefon. Kommer du inte ihåg när jag snodde Philips mobil och ringde upp dig och berättade hur mycket jag saknade dig? Sånna småsaker förstår inte du, du tar bara dem dåliga saker jag gjort och skriver ner och tänker, men du tänker aldrig på det bra sakerna jag gjort för dig. Jag kan fan inte säga något mer än att jag inte försökt undvikit dig osv. Det har bara blivit så, och jag vet fan inte vad det beror på, men kanske för jag inte haft någon mobil. Jag orkar inte bortförklara mig mer, this is end i guees.

paulina skriver:
För det  är verkligen så "ute". Jag tänker säga exat som jag känner. Du har lovat mig en massa saker. Träffa mig hit och dit. Jag åker ut till Fagersjö mitt på morognen, av att sedans lämnas med mitt x. Du kankse inte förstår hur det känns. Vi kan umgås okej. Men det är inte direkt så att jag åker och träffar han själv. Du vet hur allting ligger till när det gäller den delen. För det första så är jag för blödig för att ta det i telfonen. Jag tänkte bara låt allting va. Till du bu började "hålla på" med killen jag gillade. Och när du som person själv vet hur kall jag är hur svårt jag har för att gilla folk. Även om han är en idiot.. Hur ledsen jag har vart, du som suttit och tröstat mig. Och sagt "skit i han".. Nu skriver med hnm. Egentlige så bryr jag mig inte speciellt mycket. Jag hade ju sex en månad med ditt X en månad efter ni gjort slut. + att vi bråkade. Det var fel och jag skämdes. Och lovade mig själv att aldrig sjunka till den nivån igen.Men det här som hände var knappt en vecka sen. Jag förstår att du har det jobbigt. Att dina föräldrar håller på. Kanske för att du inte sköter dig. Att Tess har dött, att du fått dåliga betyg. Jag förstår dig. Men att du inte kan träffa mig betyder inte att du kan gå ut och supa varje dag. Eller du kan. Men sedan säga till mig att du sitter hemma..

Anledningen till att jag känner såhär, att jag inte kan umgås med dig längre är för att du sätter andra i första hand. Först my, sen Alexandra. Jag acepterar att du har andra kompisar. Yes det gör jag. Men du ignorar mina samtal, och slutar svara på sms. Och Alexandra "orkar" inte svara när jag ringer genom henne för att få tag på dig. Jag snackar inte skit om dig. Jag skriver inte med dina X, jag berättar inte dina hemligheter. Jag ville bara släpp allt och hitta nya vänner. Tänkte låta allt var som det va. När du senare började kommentera hans album endast för att jävlas mot mig. När du felra gånger suttit för mig och berättat hur äcklig han var.. Du kan göra som du vill. Du kan knulla dina småtrukar som du och Alexandra umgås med. Som ni runkar och äcklar er med. Jag orkar helt ärligt inte bry mig.

Jag står iallfall för den jag är. Jag har knullat runt supit ner mig själv varje helg och röker regelbundet. Ungefär det som du börjat med nu.Jag märker att jag börjar bli äldre att jag bröjar växa ifrån dig. Då du nu är på samma nivå som jag var för ett halvår sen. Jag har inte sex med vem som helst längre, och jag dricker i stort sätt aldrig. Och om jag gör det så gör jag det med måtta. Där kommer skillnaden mellan oss. Jag behöver inte snacka skit om dig för att jag valt bort dig från mitt liv. Jag känner att man kan hälsa på varandra eftersom vi har gemensamma vänner. Men inte mer en så. För jag vill inte umgås med dig.. Jag orkar inte bråka. Jag vill bara inte ha med dig att göra. Och verkligen inte nu, när du bevisat hur omogen du är. Det är mitt val och mitt liv, precis som ditt. Du gör vad f*n du vill. Jag vet hur sårbar du är nu, att du inte mår bra. Och jag har velat ställa upp. Det var därför jag så gärna ville träffa dig, för att jag är den personen som är bäst på att hålla koll på hur mycket du dricker. Vad du gör osv.. Förlåt mig men jag ville bara hjälpa, det är inte skönt att bli trampad i ansiktet av någon som betydigt så otroligt mkt. Men nu är jag trött på allt det hära. Allting som har hänt. Åt helvete med dig säger jag bara

Visst imrogn så kommer jag säkert att ångra mig. Men jag vet inte, jag känner att jag inte kan slicka dig i röven mer. jag orkar inte. Jag tänker hitta vänner som uppskattar det jag gör. Inte folk som bara kastar skit tillbaka

dessie skriver:
Nu tycker jag ni alla ska hålla käften. Ni har ingen aning om vad som har hänt mellan mig och Paulina, hon är en person på bloggen hon inte är på riktigt och densamma med mig. Hon vill ju bli omtyckt så hon låtsas att vara "mogen" jag kan heller inte säga att hon är omogen, men hon är inte som hon är i bloggen. Jag provecerar, och vill få upp mina besökare igen och det är så man får besökare. Jag vill få er att läsa min blogg igen, och det är så man får läsare. Alla som känner oss säger att jag är mognare på riktigt och paulina är mognare i bloggen, och thats just the way it is. Jag tycker ni alla ska hålla käften, för ni har ingen aning om vad som har hänt. + Att min hemtelefon rä trasig för tillfället, och min mobil med men jag får en ny på söndag och därför har inte jag kunnat nå henne, så HÅLLFUCKING KÄFTEN. Jag dissar inte henne, men jag har kanske andra vänner jag också måste umgås med? Alla ni gör en så fucking big deal, ni har inte ens med detta att göra så skriver ni till mig både på msn och allt varför jag dissar Paulina, men det är min sak och även fast jag inte dissar henne så gör jag fortfarande som jag vill och man behöver inte bara ha 1 kompis right?

paulina skriver:
Du vinner ingenting på att skriva någonting. Du har levt på mig. Och anlednignen till att jag hängde ut dig var för att visa alla vem du egentligen var. Det var mycket omoget av mig att ha sex med ditt x. Men det var för ett halvår sen. Och när jag slutade umgås med dig så mycket så insåg jag hur mycket bättre jag var. Att jag behövde inte knulla dina X, eller förstöra för dig. Och om jag känner för det så skulle jag kunna åka hem till Britz nu, det tar mig 10 min att gå hem till han. Men jag gör inte det. För jag tänker inte sjunka så lågt igen. Aldrig. Never !

Att du är mognare i verkligheten ? Skulle jag inte kunna påstå. Du super ner dig varje dag , håller på med alla killar. Verkligen alla. Hela tiden.. Sminkar dig jätte mycket. För att du är så pass osäker på dig själv. Visst jag mår inte jätte bra och känner mig inte alltid super snygg. Men du har ställt upp för mig. Men jag har föröskt att träffa dig, jag försökte visa att jag brydde mig. Jag är inte supermogen i verkligheten, jag är barnslig och sprallig av mig. Men jag kan vara seriös, mig själv. Och jag sa till dig som jag tyckte. Nu känns det bara som två X som precvis gjort slut och dom bråkar. Det var du som startade skiten, du gjorde saken värre. Accptera bara mitt val och låt mig vara. Håll på med mina killar om du vill. Det ända du vinner på det är ett dåligt rykte. Du säger att du hatar mig, när du levt på mig och min familj i ett år. Men jag vill ha tbx mina saker. För att du har jätte mycket grejer som är mina hemma. JAG ORKAR INTE BRÅKA. Och att jag "inte fått tag på dig" för att du "inte haft någon telefon"... Du har vart med Alexandra HELA tiden, svårt att messa "ring" från hennes mobil va ? yeah. nolla

and thats it, ett typiskt bloggbråk. tycker iallafall jag. eller vad tycker ni?

I LOVE SUMMER!





2 dagar kvar tills sommarlov! grrrymt nice! jag har inte planerat så mycket i sommar men en del kommer mna ju lätt hinna med. jag har lov från den 9/6-09 till 24/8-09 nästan en vecka längre än förra året. uppskattas enormt! på min sommar kommer ungerär detta hända:

v. 29 - göteborg och gothia cup samt liseberg.
- öland med pappa och familjen på den sidan.
- grönan.
- the voice
- njr festivalen
- ung 08
- bada, sola och kompisar.
- klubberiet och andra discon.
- shoppa m.m

mer lär ja ju hinna med. men allt jag vet kommer hända står på listan.

savadica

hejs alla söta bloggläsare,
i helgen har de varit grönan och typ chillat hemma. i fredags var det kabare i skolan, alltså 9orna skulle göra en typ "teater", jag fattar typ inte ens varför vi skulle kolla på den och varför dom ens anstränger sig? sen på fredagen drog jag med belinda hem och kolla filmer, tog bilder och hjälpte henne rensa garderoben, skulle egentligen haft filmkväll med sebbe, fredrik,belinda,johanna och en till kille, men de blev ingenting eftersom ja och mickan drog till grönan, var kallt och typ ingen kö alls så vi åkte allt flera gånger om. tröttsamt. men andå grymt kul, på lördagen fyllde efin år ( min syrra) efter att ha ätit en hel del kakor och bullar drog jag till grönan igen, med mickan, vi träffade johanna, towe, sophia, elina, vallie, shana, och sen en tjej ja inte riktigt minns namnet på, vi hade grymt kuligt! mickan och ja drog hem vid 10 tiden och träffade alex min sötn. mickan slaggade hos mig och vi typ va fett flumm påväg hem. man kan faktiskt ha roligt utan alkohol! klippen lägger jga in i ett senare inlägg. puss

 - gamal bild på mickan och mig.

snart sommarlov!

snart sommarlov! känns oerhört skööönt! va tycker ni ?
det har hänt en hel del på senaste tiden, lite exempel


- träffat u know peoples.
- varit med vännerna.
- shoppat.
- skolan .. -.-
- passat syskonen
- grönan
- och lite annat knasigt.

har tänkt visa lite av de saker ja shoppat tillsammans med mikaela och thea,



1)
kjol från hm 98kr
2) tubkjol från gina tricot 99kr
3) tröja från aids fonden på hm 98 kr
4) klänning från gina tricot 99kr
5) hårfärg från hm 59.50 kr och isadora solpuder från hm 159 kr

Grabbsen och flicksen

im confiused, ja vettefan vem ja gillar, det finns så många härliga grabbs där ute. vill bara ta allihopa men de funkar inte så. här kommer killarna:

 schtop, trodde du gillade mig, nu dissar du!? cesar, du är snäll och busig, du gillar en annan!?  micke, bästeven, du betyder grymt! sebbe, do you realy like me?!  kim, du säger vi är bästisar, lycka till med tjejen som kankse drar till gävle. alex, perfekt är du, men mig vill du inte ha?! alexander, du är dunderbra, hoppas du hittar din dröm tjej. andreas, fd bästis, saknar dig, hoppas allt är bra! anton, gillade dig förut, nu vill du ses?! felix, harträffat dig 1 gång, måste ses igen visst!? jonte, player fortfarande, verkar så ibland. oscar, trfäffas snart igen, fast längre? niclas, oskar bad dig driva med mig, gör du det nu också? oskar, daniellas ex, håller du på med många eller? puttie, het. har du gjort slut med diana?

orkade seriöst inte skriva om varje kille men här  är de som verkligen varit i mitt liv de senaste året. nu kommer vi till tjejerna också. måste ju vara jämt, mina girlfriends som stöttat mig till 100 i allt! stort tack till er.

bella, äkta vän, någon man kan lita på, glad att du hittat daniel! belinda, flummkompis, ofc hihi stolen och john tucker minnen för livet, hoppas kim ferm gör dig lycklig! cassandra, min lilla bitch, kaxig attityd men en hävligt bar kompis. claudia, fd bästavän, sommaren 08 ägde med dig! daniella, fd bästavän, vi sedan 2an. skknar dig och oss! isa, you make my day in school! johanna m, i sexan va vi som tajtast, vad händer nu? lina, asgarva är vår grej, i brb centrum kommer du ihåg? mikaela, barndomsvän ända sedan första dagen på dagis. regina, kommer du ihåg när vi gick runt med idomin på läpparna och skulle söka in till melodifestivalen? sara, skämms inte över din kropp, du är normal! tessi, du har rätt, sakar dig grymt! thea, känt dig sedan 6års, do you remember? vallie, grönan va roligast med dig gumman, lärde känna dig i tyresö centrum när du följde efeter mig och en polare, hiihi, jaja

om du inte är med på listan betyder du inte alls lika som dessa personer som gjort mig till den jag är idag! utan er är jag ingenting alls, i love you all även om vissa kan va helt sjukt dumma ibland!


bättre blogg?

måste skärpa mig om ja vill ha emr besökare, och om ja vill få min blogg känd. eller hur ? har varit riktigt dålig på att uppdatera senaste 10 dagarna, förlåtförlåt! ska gott göra er jag lovar älskade blogg läsare