Dag 3 - vad jag drömde inatt

inatt drömde jag en jäkla märklig dröm. drömmen började med att jag låg och simmade mitt i havet. jag vet inte riktigt vart. efter 10 min kom ett stort fartyg och plockade upp mig. kaptenen på båten var aurora. det var ett pirat fartyg. där fick jag jobb som kock. jag skulle laga mat åt 25 stora feta pirater. sen började jag bråka och dödade 3 stycken kommer inte ihåg av vilken anledning, då blev aurora as sur och skulle försöka döda mig, då dök en apa upp som hade ett människo ansikte och det var johnny. jag blev as rädd och började springa, apan eller johnny jagade mig och tillstlut ramalade jag överbord.
allt blev svart och jag vaknade upp på ett barnhem. jag var då 13 år gammal och alla kallade mig angela. sen blev jag bästa kompis med en tjej som hette nora som också var 13 som mig. vi skulle rymma för att barntanterna slog oss. vi packade vara saker och skulle krypa ut via avlopps rören som var jäte stora. där fanns det råttor och ormar så vi försökte att inte skrika. menm jag kunde inte hålla mig så barntanten kom efetr oss med en kniv och jag sprang egenom avloppsrören så snabbt jag kunde. jag tappade bort nora. men jag klarade mig ut, avloppet togslut i london. där blev jag barntiggare och lyckades tigga ihop tillräckligt med  pengar för en flygbiljet hem till sverige.
när jag kom fram hade hela sverige bombats av alkaida (de som bombade twin towers) så et fanns nästan ingenting kvar i stockholm så jag skulle åka till göteborg och bo hos mina släktingar men dom var inte hemma. sen kom en gammal gubbe fram till mig coh frågade om jag ville ha bullar eller en bil. sen vaknade jag hahaha :)

tänka sig....

egentligen fatta vad coolt att 50 cent kommer hem till en och gör en mimningsfilm tillsammans med dig? kan bara inte förstå hur de kan komma sig. aja tycker det är roligt för lillkillen att få bli youtube kändis :) haha


Dag 2 - Min familj

hej, för dom som inte vet så har jag en rätt stor familj. jag har 5 syskon allt som allt. 4 är halvsyskon 1 är in gift i min släckt, dvs det är min pappas frus barn. christopher och jag har varken samma mamma eller samma pappa. pappa och hans fru har 2 barn tillsammans - Amanda 6år och Robin 8år. mamma och hennes kille har 2 bran tillsammans - Erin 8år och Maja 5 år. :O

min mamma och pappa separerade tidigt och sedan dess har jag flyttat runt ganska mycket. jag har tex bott i skarpnäck, fagersjö, skanstull, västertorp haninge osv. jag har gått i 4 olika skolor vilket kanske har varit lite jobbigt!
just nu bor jag bara hos mamma pga olika saker. jag saknar faktiskt min pappa väldigt mycket. :( även fast vi inte hörts av på snart 2 månader, tänkte jag skicka iväg ett godjul sms eller något. eftersom jag sedan åker till spanien i 2 veckor med aurora. :D
jag har 2 husdjur, fast de bor hos pappa. en hund - leija och en hamster - tove. jag tänkte lägga upp lite bilder också.
Madeleine (pappas fru) och pappa.
Amanda Christopher och Robin.
Maja
Magnus (mammas kille)
Erin och Maja
Mamma
och jag såklart!
tyvärr så har jag inga bilder på tove eller leija :( om det är någonting mer ni vill veta om min familj så kan ni alltid skriva en kommentar så svarar jag på de så fort jag får tid och möjlighet! :)

Veckans snygging...
.... Är Anthon, vad tycks? :)


Dag 1 - Presentera mig själv

hej jag heter rebecca tingvall. jag är 15 år gammal, dvs jag går i 9an i lyckebyskolan i haninge.

jag har 5 syskon - 2 bröder och 3 systrar, alla är yngre än mig, vilket är lite tråkigt. jag bor hemma hos min mamma i västertorp, (röda linjen mot fruängen) jag har för tillfället ingen kontakt med min pappa, då det hänt massvis med saker som jag inte tänker ta upp här.

mina intressen är att blogga, umgås med vänner osv. något som är extra trevligt är att hitta på saker med de närmsta tex: fika, skvallra, bio och mycket mer. jag gick på cheerleading förut men slutade pga tränarnas attityd! jag funderar på att börja gymma, måste sluta röka först enligt mamma.

under 07-08 hade jag min s.k.a fjortis period. då man hade knullruffs idomin sss osv. jag umgicks ganska mycket med min då varande bästa kompis daniella. (haha) ;) jag kommer ihåg de tiderna. man klarade sig inte utan playahead 1 dag. det kan jag faktiskt tycka är lite papetiskt nu i efterhand! några bilder...

               

jag kan inte leva utan musik. jag lyssnar på musik varje dag. det gör faktiskt alla - påett eller annat sätt. jag kan heller inte leva utan min älskade mobil och min älskade dator, jag vet att det låter insane men jag är BEROENDE av att ha socialkontakt med andra dygnet runt - förutom när jag sover :)

ja. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, om ni har frågor kan ni gärna kommentera så svarar jag på dom så fort som möljigt!

videoinlägg - hemma hos fiddemohahahahaha :)


detta ska jag skriva om på min blogg.

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – vad jag drömde inatt
Dag 4 – den jag gillar - min största eller första kärlek
Dag 5 – mina närmaste vänner
Dag 6 – piercingar
Dag 7 - min dag
Dag 8 - en hemlighet
Dag 9 – vad är otrohet för mig
Dag 10 - några favorit låtar
Dag 11 - shopping
Dag 12 - mina helger
Dag 13 - dagens outfit
Dag 14 - musik
Dag 15 - dagens måltider
Dag 16 - videoinlägg
Dag 17 - min jul och nyår
Dag 18 - det bästa jag vet
Dag 19 - snabb frågor
Dag 20 - skolan

hej hopp du har snopp

hej min dag har varit tråkig hittils. gick upp halv 6 för skulle vara i skolan vid halv 8. vi hade lucia och det var därför som vi var tvungna att komma så jävla tidigt, jag är as trött men glad att vi slutade direkt efter.

nu sitter jag hos fidde och väntar på pizza, den kommer om .... 1 timme suck!


you know how to do it!jag kommer ihåg det här som om det vore igår, jag opch min vän belinda hade så tråkigt och vi störde oss på att paow pratade så lågt och att dessie överdrev.:P (detta var under deras fjortisperiod, dvs 2009) . jag är osäker på om någon ens sett den här videon. ta den inte seriös för vi var inte ett dugg seriösa. hoppas ni förstår! :D HAHAHA


Ny start!

ja, hur ska jag börja, jag tänkte säga att jag har tänkt att satsa på bloggandet ganska mycket nu! jag ska uppdatera mycket, lägga upp bilder, shoppa osv, jag har skrivit en "göra innan jag dör lista" och på den stod det som punkt nummer 3 att jag ska få upp en liten karriär inom bloggvärlden.

 nu menar jag absolut inte som kisses, dessies och paow + några till. det jag menar är att jag minst ska ha 2000 besökare om dagen, coh jag ska fan se till att lyckas med det här. jag ligger enbart på 80-210 om dagen. det beror på hur mycket jag bloggar och vad jag bloggar om. 

jag har 10 saker jag måste göra för att få min blogg bra.

1) göra en ny design eller köpa en!
2) köpa en bättre kamera, eller en systemkamera.
3) köpa en ny dator. min är trasig. :(
4) videoblogga!
5) skriva intressant
6) skaffa läsare!!!
7) inte få "bloggtorka" 
8) fortsätta ignorera onödiga kommentarer.
9) lägga upp bilder, dagligen!
10) VARA MIG SJÄLV!

good luck to me :)


Tankar

min killkompis berättade en hemsk sak för mig igår. jag höll faktiskt på att börja grina. :( det blir för mycket när det handlar om spädbarnn/barn, jag klarar verkligen inte av sånt. jag mår illa, det är så sjukt att ett liv inte ens fått börja leva. inte på riktigt. inte kunna skaffa vänner, flickvän, familj, utbildning, åka på resor osv. :o sånt här får mig att tänka om. mitt liv är inte så dåligt, förstår inte varför jag gnäller? jag börjar lära mig att uppskatta livet, inte dra förhastade slutsatser. detta är tack vare min underbara vän michael. han har lärt mig mycket på så lite tid. jag känner att vi kommit varandra nära. vi kan prata timmar i telefon. det känns bra att ha en så erfaren, förstående och ärlig vän. tack för att du finns!

jag kände att jag var tvungen att skriva av mig. ibland behövs det! håller ni inte med? :) jag är en person som gillar att skriva, det är därför jag gillar att blogga, jag kan även erkänna att jag inte alla gånger har någon lustatt skriva, elelr så har jag inget jag vill få ut.

jag tänkte inte direkt skriva en roman, så det får bli stop här! jag ska ändå duscha och lägga mig i sängen. ha det bar och tänk på vad du gör med ditt liv. man lever bara en gång! :)


Den ena dan är den andra lik.Har suttit och skrivit en uppsats till idrotten, har hunnit skriva halva ungefär. Den ska ligga på minst 3 sidor så har funderat på att skriva ungefär 2 till. Har redans krivit 1,5 sidor datorskrivet. Nu när jag ändå håller på och talat om hur duktig jag är så måste jag påpeka att ajg skrivit 2 kapitel till min engelska. Jag är sjuk och kan ändå åstakomma något, det tycker jag är suveränt! :) Jag slår vad om att ni inte gör ett piss när ni är hemma? Jag tänker på mina betyg, jag vill få upp mitt betyg i många ämnen tills jag ska börja gymasiet, för om jag inte har bar poäng kommer jag inte komma in på den linjen jag vill gå ännu. Vill ni veta det roliga? Jag vette fan vilken linje jag ska gå ens. HAHAHA :)


He doesn't look a thing like Jesus

Vad heter du? - Rebecca Sonja Maria Tingvall
Vad kallas du? - Becca, Beccis
Vad vill du bli kallad? - Det spelar ingen roll. 
Födelsedatum? - 11 Mars 1995
Stjärntecken? - Fisk

favorit musik? - blandat, beror på hur jag känner mig och vad jag är sugen att lyssna på för något.
Msn? - ?
troende? - nej,
Vart bor du? - Stockholm,
Vad har du för mobil? - samsung touch.
Har du en egen dator? - ofc, men den är trasigjust nu!
Vilka är dina bästavänner? Aurora och Nicole tror jag.
Har du något husdjur? - japp 2 hos pappa, en hamster och en hund. men bor inte där så vet ej om man kan räkna det som mina husdjur lngre.
Sommarens planer? - sola, bada, sova, chilla med vänner? fan vet jag!
Intressen? - vänner.
Namnsdag? - HAHA Håller inte kolla på sånt.
Vad skulle du vilja heta? - Rebecca?
Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - det får jag se när jag väl träffar honom :)
Var skulle du bo om du fick välja? - göteborg tror jag, verkar vara så sköna människor där, ta det inte fel!
Vilken är din favoritdryck? - coola!

Hatar du någon just nu? - yes, många!
Saknar du någon just nu? - nja, det skulle jag inte vilja påstå att jag gör.

Vad gjorde du igår kväll? - var inne på facebook sen gick jag och la mig!
Vad är du bra på? - dont know, mycket? :)
Något du tycker är kul? - umgås med underbara männiksor.
Har du varit ute idag? - nope,vaknade nyss
Vem ringde du senast? - mamma
Vem ringde dig senast? - aurora.
Hur många hus har du bott i? - 1 lägenhet men pappa och mamam, 2 lägenheter med pappa, 1 radhus med pappa och 4 lägenheter med mamma.
Bäddar du sängen? - ibland!
vem sov du senast hos? - Fiddeli
Vad lyssnar du på just nu? -  when you were young - the killers
Vill du tatuera dig? - ja, såklart jag ska!
Vad stör du dig på?- mycket
Är du död? - kanske? haha?
Älskar du din dator? - varför inte?
Bada eller sola? - sola
Åska eller sol? - Sol
Röker du? - kind of
Äter du? - ja?!
Snusar du? - usch nej!
Vad tänker du när du ser din spegelbild? - olika
Vågar du rapa högt inför andra? -  ja?
Vad skall du göra sen? - äta frukost, kolla film och knarka halstabletter.
Vad ska du göra imorgon? - skola om jag orkar.
Öl eller vin? - öl och vin!
Vad klarar du dig inte utan? - musik, vänner och mat?
Vill du ha barn någon gång? - klart jag vill!!


GODNATT - bild


Jag tänkte faktiskt lägga mig i sängen och kolla en film. Jag är förskyld, har något virus i halsen. Ska stanna hemma imorgon och förmodligen gå till skolan på onsdag, om jag orkar!Jag och Fiddeli.


Dagens låtar


Veckans snygging ...

...är Oscar :)

 


svarAnonym

om Frågestund!:
älskar din blogg;)
haru en kille, äru på g me nån?

svar:
tack du! nej jag har ingen kille och nej man kan inte säga att jag är på g med någon. däremot gillar jag en kille, och har gjort det ett tag! får se om det blir någonting! man kan ju alltid hoppas :)
fuck you!

har haft "dataförbud" samt utegångsförbud sedan i söndags. jag har därför inte kunnat blogga någonting. det känns faktiskt jävligt skönt!

apropå kommentarer på min blogg så tycker jag att dte är jävligt synd om de människor som sitter och kommernterara att jag är en billig hora? att ajg är ett fetto? att jag är ful osv. get a life! det mest patetiska är att de som kränker inte vågar skriva sitt naman och stå upp för sig själv och sitt tyckande! det är sjukt! om du inte står för vad du tycker så kommentera INTE!

jävla äckel läsare! ååh jag vet inte vad jag ska säga,