HACKAD ADDA NY MSN OCH FACEBOOK!

hejhopp! :)

jag har blivit hackad på min mail och min facebook så fick göra en ny mail och en ny facebook. så alla får adda rebecca tingvall. jag har en bild med bont hår och rosa tröja! denna bild! :)


oh-my-god

kom nyss hem från gymmet. :O

 har tagit i ordentligt idag. jag och regina drog nämligen ner dit vid 5. då körde vi cyckling sen körde vi ca 50 gånger på alla maskinerna för att träna upp helt kroppen och inte bara en viss del! efter detta gick vi och stretchade, som ett litet plus i kanten så körde vi bodypump 1 timme.

är stolt över mig sjäklv. oxh vet att jag kommer ha träningsverk. men whatever!? imorgon kör jag igen och då är det kondition, styrketräning samt powerbox. im gonna die! :P



Träna Träna

drar ner till gymmet nu! ska köra lite kondition och styrka :) hare gött, vi höres!





kom ihåg bara 3 månader kvar... :O


sommar vs vinter

godmorgon alla morgontrötta! :)
vaknade för ca 20 min sedan. ska precis äta en frukorst som består utav, te med mjölk samt 2 rostade smörgåsar! mums! :) jag vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder eftersom det snöade igår, FAN! snön tar aldrig slut och det gör mig mycket deppremerad.
vad tycker ni? sommar eller vinter? :O

Bigbrother!

'

vem tycker ni ska åka ut? vanessa eller roza? :)

jag tycker vanessa, hon tar för mycket plats! helt seriöst hon tillför inte mycket i huset!


Dagens Dresscode





linne - gina tricot, jacka - h&m, tights - gina tricot, armband - glitter, solglasögon - från spaninen.


Gårdagens!

hej alla sötnosar! :)

igår tillbringade jag min kväll tillsammans med aurora och ami. vi drog till östermalm till en utav amis vänner, daniel samsami har jag för mig att han hette. lite osäkert menmen. ami har iaf massa söta bilder på sin kamera så lägger in dom senare.

här har ni en liten söt bild från igår, den ända som är uppe ännu. eftersom rebecca la upp den på sin blogg :)


Becca Dissar

det här är en såna här saker som jag stör mig på! bara för att en kille får "dissen" av en tjej så ska han börja hålla på och kalla henen för hora, det som är det komiska med det här är att snubben inte ens känner mig!



tjejer och kilalr var tycker ni om sånt här? :O


saknad!



hej babys! :)

igår färgade jag som sagt min utväxt. melissa klippte även mitt hår. mycket fint! bilden ovan är från igår på kvällen innan vi drog till ami då jag ami och melissa träffade våran efterlängtade nicky, som varit med ett tag i bigbrother. we have all missed you! :*


färgar utväxten med ami & melissa

hej sötnosar! sitter hos ami :)

melissa ska färga min utväxt, jag orkar inte uppdatera så mycket nu, men skriver mer senare. puss puss gumman! :P







Sweet child of mine

hej hopp gummi snopp! :)



kom nyss hem från tha town. var där och träffade ami, melissa, vasse, johanna och david! de vi gjorde var väl mest att sitta på bk. mycket roligt! mohaha. jag och ami ahde lite allvarligt snack på tunnelbanan hem. känns bra att ha henne vid min sida. LOVE YOU BABE! :) :love:



har du ....



tycker synd om killar som har tidig utlösning, snacka om skämmigt när man har sex och kommer efter 2 sek. jamen typ ni fattar! övning ger färdighet! :P ciao


Mys med melissa !

cha cha bitches! :)

 jag har inte hunnit blogga så därför gör jag det nu! idag har jag varit hemma, sedan drog jag till stan för att träffa melissa. vi drog och käkade på donken, hm.. nasty? sen drog vi iaf och skulle sälja biljetter till experiance som är den andra april. så om ni vill köpa? KÖP AV MIG! :)

jag drog till gymmet vid 8 och kom hem nu. ska duscha sedan sova. pussinutti på er! :)




Tänk på miljön!


Deppmode!




Det är över nu... allt har förändrats. jag ska börja om på nytt. eller iaf försöka. nytt liv, ny stil, ny personlighet, nya vänner och sen blir det även ny skola!

kommer nog inte blogga mer idag eller mer överhuvudtaget, ska byta nummer och kanske ta bort min facebook!


STORT HAT TILL STOCKHOLM!



jag är så jävla sur. hur fan orkar folk? jag förstår inte. jag får skit för minsta lilla sak. antingen är det de ena eller ochså de andra! ibland önskar jag att jag inte bodde i stockholm. alla vet atts tockholm är kännt för sitt jävla skitsnack. allt från svallerbloggar, vänner som sviker osv. jag PALLAR SERIÖST INTE!

känns skit att mista sina närmsta vänner pga skitsnack, det är inte rätt någonstans!

hatar alla er fuckade människor som vill förstöra för mig !!


Boooooooring





agnes och loana lewis



carl-filip (sveriges prins) och orlando blom



alfons och fredrik (sveriges stadsminister)

vilka är likast? :) :love:


BIGBROTHER

nu är det bb och det ska jag kolla på! :) jag bloggar mer imorgon om helgen osv! hörs puss :love:

 


musik!





dagens låt - så jävla bra! glöm inte att gratta mig imorgon! :D PUSS OCH GODNATT! :love:


VILKET JÄVLA TJAT!





jag driver inte! kan inte någon bara skjuta mig? mitt huvud känns som en tickande bomb som vilken sekund som helst kommer utlösas. jag har hört samma jävla namn hela dagen, tack felix! whatever..

imorgon fyller jag år, hoppas jag får några fina saker :) jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ska nog umgås med mina underbara vänner! hihi  i :love: you!


Tystnaden som uppstår när tobias kommer ...

hej! :)

idad var jag i skolan. som vanligt så sög det! senare åkte jag in till odenplan för att träffa söta alexander! (min bögis) :love: vi tittade på film - pojken i randig pjamas. usch hatar den! gör mig så deppig!

jag och alex bestämde oss för at dra till stan, där träffa vi ammi och alexander björling eller något sånt! han drog hem så jag ammi och alex (bögis) drog till åhlens coh mötte melissa! vi hade seriöst snack kan man säga! ellerhur ammi!? :p

jag och ammi drog hem när tobias kom :) på tåget satt ammi coh jag coh snackade fett högt om löite äckliga saker och folk bara stirrade, OMG pinsamt! haha :D nu ska jag gå och lägga mig LOVE YOU BITCHES! :love:


FELIX SANDÉN HERE !

SNYGG ? :)
Snygg ? ;)
Bjuder på en söt bild på mig från i sommras ! ;)
vet inte vad jag ska skriv så det här får duga tycker jag :D

HAHA - blogg svar om ammi!



Anonym
om
FÖRBANNAD!:
Jag har träffat henne och hon är skit ful och tror atthon är någon?
Hon är en äcklig hora, hon har fått så dåligt rykte, fast allt är ju sant som sägs. Hon får fan skylla sig själv att folk hatar henne , hennes video finns överallt på facebook,bloggar och skit ,alla skrattar åt henne , alla håller med om att hon är ful. Hon är äcklig , det handlar inte om avundsjuka utan hon är äcklig hur fan kan man bete sig så där?:S
Såg henne på stan engång(har träffat henne innan) hon är jävla attention whore, Hon tror verkligen att alla vill vara som henne? Jag menar fjällräven finns i typ 4färger? klart alla några köper en svart,blå eller brun, hon är fan inte den ända som har en svart fjällis?:S
Och att alla härmar henne med brunt hår!? WTF folk föds som brunetter är hon helt jävla dum i huvudet eller? Så jävla korkad brud. Hon kan känna sig utnyttjad av 50+are, har hört om henne. Hon hade kontakt med en 40+ och hon ba vad vill du ha för en blue berry jacka . så hade hon sex med honom . Jag menar fyfan vad skabb. Alla vet om det här. så jävla äcklig brud !
Du har en skit äcklig,korkad ful kompis.

svar: hahahahahhaha tillåt mig att skratta! du är ju bara helt jävla dum i huvudet! jag tycker inte att ammi är ful eller äcklig någonstans! hon är underbar. hon kanske är en bitch mot dig för att du är så jävla patetisk och kallar henne massa idiot saker. jag tror jag vet vem det här är. sluta klaga på ammi och kolla på dig själv, jävla slampa! :O ingen bryr sig om vad du tror att du vet. sluta bara kommentera hennes liv! tack och hejdå :) :love:


Hiss/Diss

  • jeansleggings - snabbt och enkelt att ta på, väldigt fina. passar till både långa och korta tröjor. framhävar din kropps former. dock kan man se lite tjock ut, men vafan gör det? :D
  • löshår - bra för dom som har korthår men som även någon gång ibland vill ha långt. som tex jag, jag har kort hår och tycker inte jag passar alls i det, jag använder därför löshår, känner mig mer bekväm i långt än kort hår. ska fortsätta använda löshår tills mitt hår växt ut. bra tips
  • solbränna - jag tycker det är sjukt fint att vara åtminstonde lite brun, blekfis vill man ju inte vara till skolan börjar. ett måste för mig är att bättra min solbränna. :O
  • självfortroende - alla måste ha ett bra självförtroende, även om man är ofixad ska amn kunna gå utanför dörren utan att skämmas, man ska våga visa vem man är, vara sig själv och skita i vad andra tycker. dom som inte gillar dig ska du inte umgås med, våga stå för vad du tycker även om andra tycker olikt dina egna åsikter.
  • färgade ögonlinser - om du tex har blå ögon och vill ha gröna kan du snabbt och enkelt sätta in ett par linser, och på 1 min har du gröna ögon, coolt va? ett bar ögonlinser kostar runt 200kr, men man måste göra en undersökning och mäta så man får rätt storkel på linserna, annars kan du bli bild, skada ögonen m.m. 
  • skolan - även fast jag hatar skolan ibland så är utbildning något väldigt viktigt! vem vill inte få ett bra arbete så att man kan försörja sin familj, skaffa bostad osv? :)

 

  •  för mycket smink - om man änvänder för mycket smink ser det onaturligt ut, jag tycker heller inte att det är så värst fint med en jätte orange rand längst hela kinden. sanninegn är den att sminkar man sig förmycket och sedan inte alla gånger tvättar bort det helt, täpper man igen porerna och det bildas finnar.
  •  finnar - finnar hatar väl alla? ingen älskar finnar. utan dom vore alla mycket finare, finnar gör ont, dom förstör huden och det kan bli fula ärr i hudeen om man klämmer dom. usch nej!
  •  vinter - det är kallt, man fryser. det snöar, håret blir blött lockigt osh förstört. varför ha vinter när det ändå finns sommar ? det är en fråga jag gärna vill ha svart på.:(
  • folk som glor - jag var på grönan igår, med mina 2 kompisar emelie och natalie, natalie är glammrockare och klär sig lite annorlund gämfört med tex fjortisar som går med likadana kläder, emn iaf så var det en fjortis med väldigt rosa/orange läppar som stod och glodde på henne, det var ingen vanlig blick utan hon verkligen storglodde på henne, både jag och emelie blev lite irreterad på "tjejen med rosa läppar" så vi gav henne värst hat blickarna. helt plötsligt säger "tjejen med rosa läppar" något i stil med, vill ni nått eller?, nej vill du frågade emelie, tjejens förklaring till att hon glodde på natalie var att " natalie hade fint hår" yeah right bby, om det nu var så så hade du inte behövt glo på det sättet, och ja natalie har fint hår! blir så sur på alla sånna. försvinn. dett är bara ett av många exempel men det är principen som räknas.
  • föräldrar - tänk va världen hade varit lätt utan allt tjat, prat gap och skrik, man skulle kunna göra nästan vad som helst om det inte fanns föräldrar, inget tjat om att man måste göra ditt coh datt, inget gnäll på att ,an inte lyssnar, inget gap om att man gör fel, och inget prat om onödiga saker som vi ungdommar ändå ignorerar, visst skulle det väl vara skönt, iaf en vecka eller 2? :O :(
  • brunetter - jag har själv varit brunett! jag tycker det är så tråkigt, man får inga killar och man kan inte bära mörka kläder för då ser man så "dyster" ut. jag har bättre självförtroende i blont. det ända jag gillar med att vara brunett är att hårfärgen får mina ögon att bli "blåare".


Bilder från bussen till hallstavik

hej! :)
jag orkar inte skriva så mycket just nu. här kommer lite fina bilder istället enjoy! :love:

ariz taggar till på bussen!


ego pic!


fina ariz!


ge söta becca (mig) en puss? :P


love you bitches! :love:


Bröst förstoring!?



behövs en bröstförstoring? jag funderar på att göra det när jag fyller 18. vad tycker ni? :D :love:


Svar på komentarer ;)




♥ESSEY♥
 
om FÖRBANNAD!:
Grym blogg =D Görs?
KRAAM!!

svar: tack ska du ha. jag gör inte så mycket jag sitter vid datorn just nu, ska som sagt göra lite te och mysa en stund framför tvn innan de är dags för en dusch! :) fortsätt gärna läsa min blogg! :love:

Anonym om FÖRBANNAD!:
Är hon som hon är på sina videoinlägg IRL. Att allt kretsar runt henne & att alla vill va som henne?

svar: nej hon är inte som hon är på sina videoinlägg. hon är en jätte söt och gullig tjej som vägar vara ärlig och säga vad hon tycker bara. klart att alla vill vara som henne? du verkar vilja det! nej men klart hon vet att allt inte kretsar runt henne. :) :love:

alice om FÖRBANNAD!:
vem fan är den här bruden ?
har aldrig hört talas om henne men ful va hon iaf :)

svar: ammi är en utav mina vänner. alla verkar hata henne för att hon lyckats så bra med sin blogg på så kort tid! okej. nu har du det! jahaja tycker du. du är ju förfan fulare :P :love:


Solsidan + Te = Mys



Nu ska jag göra lite te och sätta mig och kolla på solsidan som redan börjat! senare blir det big brother men först blir de bloggande och dusch! :)

tv + te = mys :love:


Chill hos sara

i natt sov jag hos sara. det var jätte trevligt där, alla var positiva och glada! det får vi göra om! :)

kom nyss hem. följde med sofia till islandstorget, hade inget att göra, trode maten skulle vara klar tills jag kom hem men tydligen inte. är ju vrål hungrig! :O

imorgon är det skola, och det suger! jag har verkligen ingen lust. vem har egentligen det? :D HAHA


FÖRBANNAD!

ååååh, jag blir så förbannad på folk som skriver så jävla mycket skit om ammi.

för det första - så känner ni henne inte ens. har ni någonsin ens träffat henne? säkert inte. jag kan bara säga att ammi är en utav mina närmaste vänner som jag har. hon är en skön människa och hon bryr sig faktiskt om sina vänner! hon är inte korkad. hon är bara smart, hon kör sitt eget race!

för det andra - bara för att hon har lyckats komma upp så snabbt inom blogg världen och blivit länkad av hugo rosas osv. så behöver ni inte klanka ner på henne! hon är människa precis som vi.

och för det tredje - ni andra bloggare leker coola genom att säga... "oj kolla den här äckliga fjortisen". ni tror att alla kommer hålla med er. och det som är det roliga med det hela är ju att när ni länkar henne blir hon bara större och större! och det är tack vare er så håll bara käften.

blir fan irriterad när folk inte kan uppföra sig och respektera andra människor! alla är så jävla ytliga! som den här fula tjejen från ekerö som skrev detta om ammi!




FYFAN vad skämmigt!






Detta är en jätte gamal video på mig ifrån 2009. jag tycker det är oerhört skämmigt men jag garvar ändå. haha jag var verkligen blåst där, känns så iaf! vad tycker ni? hahaha :love:


Ett avslutat kapitel är bara nu ett minne


Yesterday

godmorgon alla söta! :)

igår var jag med ammi, isabella, nelly, alexander. jag och alex gymmade, sen drog vi hem till mig, jag duschade och alex sminkade mig. gulligt! :love: sen drog vi hem till alex för att fixa builjett designen till min fest! wiho. dom blev finfina!! alex pappa är jätte gullig och ska trycka ut dom nu i veckan. så det är bara att börja köpa sen.

jag och alex drog till stan, där mötte vi isabella och nelly. sen kom ammi. seg som vanligt!! vi drog till isabells kompis på söder. det var jätte tråkigt där för alla killar var så osociala. så vi drog till solna för att träffa felix. stackaren var jätte full. :( så vi hjälpte honom. vi mötte upp hans syster som tog honom hem... 

detta är då dagens outfit! :P


20 saker du kanske inte visste om mig!



1) jag tränar på gym minst 3 gånger i veckan.
2) jag har gillat en person så mycket att jag skulle kunna dö för honom.
3) jag vill ha bruna ögon och naturligt blont hår
4) jag gillar killar med bruna ögon och mörkt hår
5) jag tänder på muskler och tatueringar
6) jag tänder bara på äldre killar
7) jag ska ha en fest när jag fyller år "sweet sixteen"
8) jag är stolt över mig själv
9) jag struntar fullständigt i folk som inte är mig trogen eller som snackar skit om mig.
10) jag älskar "depp" låtar.
11) jag bor inte hos min pappa längre
12) jag vill gå ner 10 kilo.
13) jag har en bög kompis som är en nära vän till mig!
14) jag ska söka till paradise hotel när jag blir 18
15) jag har sökt till jensen södra som första hands val.
16) jag älskar att festa och ha roligt med vännerna!
17) jag lever för helgerna
18) jag äter p.piller
19) jag älskar disney filmer speciellt lejon kungen.
20) jag är kläd beroende.


Dagens drog!



jag älskar den här låten! :love: i can do it like a dude! :P

veckans blogg?


SVAR!



Anonym
om Fråga vad du vill, svarar på allt!:
Gillar du att ha sex? Vilken ställning kör du hälst?

SVAR:
hej. ja det är klart att jag gillar! vem gillar inte det liksom? :) det varierar!

hanna om Fråga vad du vill, svarar på allt!:
Kanske konstig fråga, men hur många har du haft sex med, undrar bara eftersom du ser himla bra ut..!

SVAR:
hej. jadu. det var en bra fråga men tyvärr så är det en del utan mitt privat liv och detta rör enbart mig! :)

j om Fråga vad du vill, svarar på allt!:
gjorde de ont och pierca sig i underläppen?

SVAR:
hej. nej det gjorde inte så ont. det var aurora som gjorde den på mig med ett örhänge. men vi la en fryst äppelbit som kylde ner min läpp. det som gjorde lite ont var sista biten då örhänger skulle genom tjockaste skinnet på insidan av läppen :O

Anonym
om Fråga vad du vill, svarar på allt!:
Varför hugger du dina vänner i ryggen ?
Varför snackar du skit om dina vänner ?

SVAR:
hej. vad menar du med det? jag hugger inte mina vänner i ryggen. jadu, snacka skit gör alla mer elelr mindre inget man kan förneka. jag snackar däremot inte skit om mina vänner. kan hända att jag säger en del om folk som gjort mig något. det tycker jag bara är rättvist :D förvånar mig inte att du frågar detta :)

//S. om Fråga vad du vill, svarar på allt!:
fin blogg, allt okej?
kram

SVAR:
hej. tack så mycket. jag vill göra en anna design då blir den snyggare! ja allt är super just nu! kram :)

Sanni om Fråga vad du vill, svarar på allt!:
Vilken BH-storlek har du? =)

SVAR:
hej. jaså, killar vill alltid veta sånt. det beror på vad de är för bh och hur den sitter men de är oftast 75c eller 80b :)


I just hade sex!!

gårdagens

eftersom blogg.se inte gick att blogga på igårkväll så bloggar jag nu istället. igår åkte jag till haninge för att hämta ett recept. där mötte jag även upp nicole. vi drog hem till mig eftersom assem skulle komma förbi och hämta en mobil av mig. hans var trasig så jag var jätte gullig och lånade ut min gamla touch mobil :) hehe.

jag och nicole drog hem till mig. vi käkade och sen kom anna. vi drog till stan för att köpa kolla i butiker men det slutade med att vi satt på donken och TJOCKADE oss ist. :love:

sen drog vi hem till nicole. anna höll på att kissa på sig hela vägen så det blev att vi givk av i centrum hon gick på toa sen köpte vi godis, och kollade på någon dans film :) somnade vid halv 12 direkt när jag kom hem.



big love!


Blogg länkning! :P

hej sötnosar!

eftersom jag är snäll och håller allt jag lovat så länkar jag nu till en blogg. bloggen drivs av joel maxin och ludde, dom skriver om drinktips, utekvällar, mode m.m det är en utav bloggarna jag läser. TYCKER ATT NI SKA CHECKA IN DEN ! :) www.sthlmseliter.blogg.se - LOVE YOU BITCHES! :love:


I was born this way

godmorgon! :)

jag vaknade för ca 20 min sen. dagens frukost :

 2 mackor med ost

1 risifrutti blåbär

ett glas mjölk