INLÄGGET RADERAT

.....


jag är BÄST!

jag är så duktig, har nästan gjort klart min uppsats, allt som fattas är min slutsats (den viktigaste biten). har imorgon på mig också, med tanke på att det bara är två dagar kvar tills skolan börjar och att det dessutom är lördag, så måste jag pyssla om mig själv lite. faktiskt! alla behöver det. tid för sig själv. stänga ute alla andra. det är det jag kommer göra. eller inte precis. inte min sötnos A.




music talking

vad jag lyssnar på just nu...



darin - viva la vida. bättre än orginalet, tycker iaf jag. fast orginalet är inte dålig den heller. vad tycker ni? är den bra? dålig? ect.. you name it!


lalallalala


ny bakta kanelbullar och idol, låter inte det väldigt bra?


kanelbullar

just nu bakar jag bullar, har tvätt stugan och måste plugga ikväll. mycket att göra. men skolan börjar om 2 dagar. det är sjukt hur tiden går så fort som den gör.. innan jag ens blinkat har det gårr 1 dag. det kanake inte är så men det äe exakt så det känns. någon som håller med?



måste stoppa in bullarna i ugnen nu. puss


omgång 2

här kommer lite fler bilder. somsagt har lovat carro att lägga upp dem.


tv4

kollar på tv. inget mindre än mammas pojkar. någon mer än jag som smågillar det?


OJOJ KOLLA!

så, hoppas ni är nöjda nu era små anonyma människor, jag vill inte vara som dessie, därför tar jag bort vissa av mina kategorier och sätter dig några "egna". nu har ni inte ett skit att klaga på,

 bevis 1.. jag är ingen wannabe dessie,



Stan

idag var jag med della och ariz, vi hade roligt, gick runt och snackade emd folk, det kallas att vara social? i vilket falls som  helst träffade vi några bekanta ansikten, vissa helt främmande. ariz drog runt 4 tiden då vi åkte med henne till tekniska för att hon skulle dra till sin mamma någonstans.

thomas ringde mig och vi skulle egentligen träffas. men han var tvungen att dra hem på engång.. så jag coh della gick och glodde lite i butiker. sen träffade vi några assnälla killar, vi stannade och snackade lite emd dem, sen komm johnnybooi och några till, della och jag garvade när johnny slängde runt med någon liten kille, hehe. nä känner mig taskig nu. men who cares?



HISS/DISS



blondiner med bra självförtroende.
alla gillar väl blondiner? dom är både snygga, roliga och dessutom smarta. dom kan sin grej, precis som alla andra, fast det är klart, blondiner har alltid roligare, får mycket gratis, och får dem killar dem vill ha. det är alltså en fördel att vara en söt blondin.

klackskor. det är så himla snyggat att ha ett par snygga klackskor, klackskor passar till allt. till jeans, till kjolar,till klänningar tunikor ect. you name it.. man ska ha minst 5 par olika klackskor, själv har jag 2 stycken, men kommer innom en snarare framtid införskaffa fler. kan inte leva utan snygga skor.

löshår. tänk de ´som inte har långt naturligt hår, jag har inte långt hår, därför använder jag löshår i väntan på att mitt hår ska bli långt. om intelöshår fanns skulle jag inte gått utanför min dörr, jag skulle dött. nej så allvarligt hade ´det nog inte varit. men något i den stilen. tack och lova att löshår finns. fatta, det gör mig bara ännu snyggare med än utan.



knark. jag har sagt det förut och jag äger det igen. vem knarkar? jo dem som inte bryr sig om sitt liv. dem som inte har någonstans att ta vägen, dem som inte har någon som älskar dem eller så är dem bara helt jävla dumma i huvudet. ve skulle ens vilja skada sig själv på det sättet? ja, säg mig. vem skulle? tänk efter.. 

datanördar. hatar verkligen människor som sitter hemma hela tiden. dem som inte går till skolan bara för att dem inte orkar och istället sitter och drygar wow, cs m.m. vem offrar sitt liv,sin utbildning coh alla sina vänner för ett dumt overkligt spel? det kulle aldrig någonsin hända att jag blev en sån tönt!

när internet inte funkar. ibland avbryts kontakten. och det innebär att om jag skrivit ett lång inlägg som jag verkligen blivit nöjd med. så måste jag skriva om det. oftast blir det inte lika bra andra gången som den första. det suger. måste fixa mobiltbredband.. eget då. för jag vill inte ha ett segt som hela min familj delar på. never ever

Porrigt värre


lovade nämligen carro att lägga úpp lite bilder på oss, kommer ladda upp dem i 3 omgångar kanske 4a till och med, (allt detta besvär för att min msn hackat upp sig nu) here some pic´s comes...




Svar på tal

  Anonym om Dagens fråga:
Ska du gå? :P

svar: bara för att jag undrar vilket datum det är, betyder inteb det att jag själv ska gå. däremot ska min syster gå och hon vill inte skämma ut sig? en sak till, jag vene om du är en tjej, men troligtvis så är du det. om jag nu inte har fel. jag tycker inte anonyma människor har någon rätt i samhället, så sluta upp med dina små anonyma kommentarer.



Dagens fråga




jag har en fråga. eller aa, jag undrar en sak, som jag tror någon utav er smarta blogg läsare skulle kunna. vilken dag ska man gå trick or treat? vene exakt hur det stavas, but anyway. vilken dag är det? det känns som att alla tror det är på olika dagar. i usa så går man sista onsdagen i oktober månad, känns som vi i sverige går på alla helgonnahelgen. (vet inte heller hur det stavas) det är ju då man ska tända ljus vid ens nära och käras gravar.

när ska man gå? när anser du? vet du säkert ?


Cirkus möller



sean: var kommer skinka ifrån? som man äter i jul
bonden:den kommer från grisens rumpa.
sean: rooompa, förlåt var kommer det ifrån?
bonden: grisens rumpa
sean: ruuumpa

 
häster gillar gräs.. det gör sean banan också. hehe

schhh när lammen tystnar. hahah


Söndag

godmorgon är nog inte rätt ord att säga. god eftermiddag är nog bättre? jag vaknade runt halv 3 idag, helt slut, men känns skönt att kunna sova ut. nu när man har lov,

jag ska dra hem till mammsen ikväll, eller jag ska vara där vid 6 så ska fixa mig nu, och sen åka. har redan packat väskan och klätt på mig. kvar att göra är noppa ögonbrynen. fixa håret och sminka mig.

hur lång tid brukar det ta för er att fixa er så att ni blir helt nöjda? 1... 2... 3... timmar kanske?


Carolina Whalberg..

jag älskar dig grymt, du betyder verkligen asmycket. har inte kännt dig så länge, men det känns som i en evighet. jag är ledsen för de gånger vi småbråkat, vi har aldrig brkat på "riktigt", och jag hoppas att vi slipper det. vi kommer alltid så bra överens. jag kommer alltid finnas för dig. du kan komma till mig när du vill. du kan ringa om du är ledsen, vad som helst.

det går inte att beskriva med varken ord eller kännslor, hur mycket du betyder ör mig, du är så enormt underbar! älskar dig. kom ihåg det!


your my bestfriend´


"För det regnar här i stockholm idag"



orkar inte gråta mer,
måste komma på bättre tankar, ena sekunden vill jag dö, och i andra så vill jag leva, leva och vara lycklig, få bort taknarna om "er", slippa höra, flyga väg, bort någon annanstans. jag tro ni förstår hur jag menar? ni kankse själva har känt ungeär på samma sätt? ¨who knows. "allt kan hända alla".

just nu är jag medveten om att mycket utav mina kännslor dyker upp i bloggen, vet ni.. jag bryr mig inte. jag delar mina kännslor med er, och förhoppningsvis känner folk igen sig.

tänkte ladda upp lite bilder, videos och "roligare" inlägg, (kan iaf försöka, för eran skull)

 


hon som fick mig må bra tills nu när slutet är nära!

jag mår så piss, hur kan folk man inte trode skulle vara så falska, plötsligt hugger en i ryggen. känner mig trött på livet, trött på allt. känner för att göra mig riktigt illa, bara för att se hur många som  faktiskt bryr sig, se hur många som är äkta vänner och vilka som är de falska.

har haft det jobbig nu de senaste dagarna, har verkligen inte haft lust med något, har så många fråor jag vill ställa, så många funderingar. vågar inte fråga, vill inte.

klart jag är glad för hennes skull. men hon tänker inte på vad hon gjorde mot mig, hur hon fick mig att känna. meningslöshet, jag känner mig kass, dålig på alla sätt och vis, detta är inte rätt, det är det verkigen inte.

förlåt för detta patetiska och värdelösa inlägg, var bara helt enkelt tvungen att få skriva av mig. slipa bära på allt själv. kunna dela med mig av saker jag tycker är jobbiga, svåra och helt depprimerande.

förlåt till "henne" för allt jag sa, ni vet när man bllir upprörd och förtvivlad kommer ord ut i all hast. det blir att man talar för snabbt. så även om det du gjort var fel, så är du inte ensam om att ha gjort fel, men du måste inse och förstå hur denna situation förändrat mig, fått mig att se på livet i et annat perspektiv.


kvällens planer

föst ska jag iväg på träning, wiho. missade ju måndagens träning.. synd! men i vilket fall som helst. träningen håller på mellan 20.00 - 22.00. sen måste jag skynda ig till bussen som går från haninge centrum 22 över 10. och sen är jag väl hemma runt halv 11. då måste jag duscha ofc, och sen typ g och sova. hehe. lite halv tråkigt sådär, men imorgon är sista dagen i skolan. yes! sen är det höstlov!

vad ska ni göra på höstlovet? själv ska jag vara med vänner och tillbringa ganska mycket tid åt att fixa mitt rum och plugga till de olika proven vi har efeter lovet! fuck, aja. men nu måste jag tänka på att klockan börjar närma sig sju och jg ska ta bussen som går vid 18.55. great!


MEN ... VÄXUPP!

hahha,hur gamla är ni? 10? jag blir så less på alla avundsjuka människor, människor som inte har något bttre för sig än att klanka ner på andra. men vet ni vad! jag skiter totalt i om ni tycker att jag är ful, tjock m.m how cares? om ni har problem, stick då, sluta klanka ner på andra bara för att ni inte kan acceptera att andra ser bra ut, bättre än er.

jag kommer personligen söka upp dem som skriver anonyma kommentrer i min blogg, och de som skriver en massa skit är inte välkommna att kommentera min blogg. ¨jag mår illa vid blotta tanken på att det faktiskt finns folk som ni. usch, skäms på er!


problem



bilderna får bli senare, först måste jag fixa mina naglar. känner att dom ser super ofräsha ut. och det är inte ett dugg nice. usch säger jag bara, detta måste fixas nu md en gång... bilder kommer innom 15 min, love!


bad for you, bitches!

känner att jag inte har några fina bilder alls. tänkte ta lite "fotostudio bilder" eller bara vanliga fina. kanske både och? om ni har tur. detta gör jag dels för att jag inte har några nya, och dels för att ni ska kunna se hur snygg jag är! bad for you bitches.. you are too ugly. anyway bilderna kommer upp senre ikväll.


´hahahahhaah



jahapp, ja... vad säger man? alla är väl lite speciella ibland?!


damn im so sexy


kolla bara på mig..im so fucking beautiful. jag är perfekt. mina ögon är perfekta. mitt hår är perfekt. min näsa är perfekt. min kropp är perfekt. där ser ni... hela jag r perfekt, and i love me! only me. kunde det bli bättre än så här? allt det snygga på bara 1 kropp, som dessutom är den snyggaste kroppen av dem alla. mohaha i know that you loves me...


adam eklund ft gmx - älskar dig



bästa låten. adam eklund ft gmx - älskar dig.
låten är asfin, skulle vilja ha fått denna låt, alltså att den var skriven till mig,
eklund gjorde låten om ozan. ahahah och den ägde också. men denna är fin.
tjejen som den är gjord till började garva när hon hörde den.. why?!
varför inte vara tacksam coh glad för att någon gillar en?
hatar otacksamma människor.


dagens fråga! bästa vinner länkning


morgondagens planer..

  

       mycket att gör... iknow! im so best!


homeworks?

har läxor att göra. snacka om att det suger. har absolut ingen lust att plugga, men det är ett måste, alltid ett måste. mamam coh pappa blir såklart as sura om jag får ig och inte gör läxor. har iaf imogon och idag på mig. skulle nog tro att det är bra att börja redan idag. har så mycket att gör imorgon. eller hur man nu ska kunna förklara det. så time to do homeworks i think!?



brukar ni ha mycket eller lite läxor?


no picture

Idag var jag med carro, eller ja nästan hela dagen isf. om man nu inte ska räkna med morgonen. för då låg jag och sov hos bella. hahhaah snacka om att jag är trött. jag sover iaf ut på helgerna vilket jag inte kan göra i vanliga fall, eftersom jag börjar skolan tidigt.

jag och carro var lite i stan där träffade vi daniella, oscar, johanna, nora, och cesar, jag skulle in coh hälsa på daniella på donken och sen så ska vi gå och då säger jag bara hejdå till henne. oscar blir så sur att han kastar en pommesfritt i mitt huvud. ahhaha sköööning! men äckligt för mig. sen när jag och carro såg honom med en annan brud gav ahn mig "hatblicken" vilket jag gav tillbaka, hehe. hämden är ljuv. ska nog ta och kasta mat i hans huvud någon gång... senare i livet!

dagens planer


videoblogg


dagens ...

... håltimme. yes. sitter här med belinda, u know! börjar runt 12.35 så nu ska vi äta lite, och sen typ videoblogga. kanske kolla tv eller något annat. vem vet? eheh. 

schemat för dagen:
9.25 - svenska
sen ingen so = håltimme
11.45 lunch
12.35 matte
ca 13.20 idrott
14.20 SLUT!!!



godnatt!


nu ska jag fixa lite saker sen sova. behöver min så kallade
"skönhetsömn".
vi hörs imorgon, vet inte riktigt när. kankse på morgonen eller på fredag kväll.
eftersom jag har träning imorgon. see you babe´s... fortsätt läsa min blogg!

Bilden säger ALLT..

min hemliga lover. mabe. mabe not. how knew?


RAWR... so sexy!



me and carro are so sexy on videos! ellerhur .. ?


sanningen om Belinda lind!

sanningen om belinda lind. alla bloggare måste ju göra sina "behov". som tex toalett besök, skönhetssömn ect.. denna tjej hon är lite hej i huvudet, som hennes kille till och med säger. men hon behöver göra saker som alla andra människor gör, som då tex toalettbesök, (förlåt för bilden)


you tell me



dagen vart inte direkt som den skulle blivit. ajdå! är fortfarande lite små sur på kesse för att han skulle få någon konstig teater.. blev bara jag och carro, som vanligt! men det går bra det också. vi hade det trevlans, kollade igenom skolkattaloger. snackade lite om sånt tjejer snackar om, as you know?

hur har eran dag varit? bra? dålig? osv. vad vet jag.. tell me?


OMG...



har inte kollat mailen på... hmh 6 dagar skulle jag tro..


"Ny start" för bloggen!

planer inför bloggen. detta innebär saker som måste fixas, saker som ska skrivas om varje dag. själv klart får ni komma med ideer på vad jag ska skriva om. är alltid kul med lite hjälp, ideer och kommentarer. men ungefär så här ska min blogg se ut hädan efter:

det flesta av dessa saker ska jag försöka ladda upp dagligen, andra saker som veckoplanering och hiss/diss listan kommer därimot bara komma upp 1 gång i veckan på bloggen. om inte varannan vecka. vi får se hur det går, om jag får mer besökare. om ni tycker bloggen blir bättre att läsa, i realy hope so. lalalal inte bra på engelska u know


Sagan om de bannlysta...

hahahahhaha, sjukaste fan roliga video någonsin. sagan om de bannlysta. jag lovar att ni kommer tycka den är rolig. om ni har samma humor som mig så kommer ni asgarva så ni får ont i magen hahah. skönaste replikerna i hela videon är först när dem går på ett isberg:

Legolas: det snöar ju som fan här
Gandalf:Skrik inte!
Gandalf:Oj då
Frodo:Men för fan Gandalf
sen blir det lavin. hahahah

och sen finns det en skön grej till. lite halft kul sådär. det är när gandalf ska öppna "morias dörr".

gandalf: titta här är det ju, här är dörren.
gandalf: morias dörr.
gandalf: den är ju av sten ju. vafan.
gandalf: jag trode den skulle vara utav plast..
frodo: gandalf, titta.
frodo: den lyser
gandalf: nämen titta..
gandalf: nu ska vi se vad det står..
gandalf: du måste vara helt jävla dum i huvudet om du tror att du kan ta dig in här..
merry: låter som en gåta
gandalf:jamen sånt här har jag sett på tv vet du. det är bara att trycka här vet du ...
gandalf: och sjunga en sång..
gandalf: bäbä vita lamm har du någon ull ... jaja
gandalf: hepp.., kanske något mordernare?
gandalf: vill ha dig i mörkret oss mig, tiden den stannar när vi rör vid varandra..
gandalf: men för helvete nu jävlar!


sen får ni kolla resten själva. jag lovar att ni kommer tycka den är rolig, speciellt om ni lyssnar på cp rösterna också! hahahahahahahahhaha. här kommer filmen.


On my minde



Postat av:
anonym
Är du forfarande kompis med daniella?

svar:
ja jag är fortfrande kompis emd daniell. vi har bråkat en del men kommit fram till att båda mognat och är nu därför kompisar. alla bråkar väl någon gång, och ingen är perfekt, men jag kan helt och hållet erkänna att jag och daniella bråkat lite mer än nödvändigt, är glad att det förhoppningsvis är slut med det larvet nu.

Postat av: asd
Va du tillsammans med Andereas berg?

svar:
 nejdu, det kan man knappast säga. vi var bästa kompisar inget mer. andreas berg är min bror och inget annat. hoppas du fattat det nu. blir så jävla sur när folk frågar sånna saker som jag redan skrivit i bloggen, iförsig så var det för ett bra tag sedan då, men ändå. liksom nu vet ni att vi inte varit tsm. and thats it!


Dagens flumm



ungefär såhär ser både mina och belindas skoldagar ut. hahahah vem har sagt att man inte kan ha roligt i skolan. ett tips (kolla inte på videon men lyssna på ljudet) blir mycket roligare då. det är jag som pratar mest, just so you know!


rullar in mot stan

nu ska jag fixa mig och sedan rullar jag in mot stan, ska träffa "carolino", eller carro som jag i vanliga fall kallar henne för. har ingen aning om vad vi ska göra. det får vi se. nåågot roligt blir det alltid, det vet jag! stress stress, måste byta kläder, sminka om mig och fixa håret, vill ju inte se ut som en lodis i stan, brukar alltid träffa någon som jag känner där, och då vill man ju inte skämma ut sig.

see u tomorrow. kan ju inte blogga mer idag för pappa kommer okupera datorn hela kvälen.


mikael jacksson

sjukaste grejen. titta riktigt noga så kommer ni se hans spöke, höj ljudet annars hör man inte vad dom säger!


bara text ... ?


mobilen blev inte ut hämtad igår, så detta ska öras idag då istället, det var en person som hade tipsat om nummer 2, tack för tipset, du skulle få en länkning, men tyvärr angav du ingen blogg jag kunde länka til. så om du ser detta, skriv då din blogg i en kommentar (om du nu ha någon) annars får jag väl bara tacka och bocka för tipset.

det känns skönt att min blogg inte är helt död, det finns trots allt några små söta läsare där ute. men önskade att jag hade fler, vill ha mer kommentarer, mer kretik, mer av allt helt enkelt. tror ni att ni söta läsare skullen kunna hjälpa mig med det?


planer for today


Hallå (?)

jag håller på att fucka, vill ha mitt skolfoto nu. nu nu. liksom hallå (?) alla andra har typ fått det? vad hände med min beställning och mina kort, huh en sak att klura lite extra på.. har bett mamma ringa och kolla om dom fasnat på vägen.. eller om det är dom som är sega på att skicka hem sakerna. har gått mer än en månad sen vi tog dom. hur länge måste man vänta på skiten?

jag drömde för någon vecka sedan att jag fick mina skolfoton, att när jag öppnat paketet var dom inte alls fina! jag blundade med ena ögat ch de andra var halvt öppet. kallar ni det snyggt? eh, noway. blev dock inga skolfoton för mig, dom blev tilbaka skickade. in the dream.

någon mer än jag som inte fått sina skolfoton? skriv i kommentars rutan isf. ni får allt ta coh vänta lite på att få se mitt foto tills jag fått det. kan ju dröja 1 månad till. så kan inte lova något, här är min kära klass (foto taget från johannas facebook) efetersom jag heller inte fått det...



Problem - ny mobil?

äntligen är min mobil klar på lagningen, vet bara inte om jag ska hämta den idag eller imorgon. den har varit inne 4 gånger på lagning och det är jävligt många gånger om man tänker på att den nästan är ny. eller aa, den är köpt i februari och gör den till 8 månader gammal, räkna då med att den varit inne på lagning 4 gånger och varje gång har den varit inne minst 3 veckor. så om man tänker efeter är den ganska ny.

pappa vägrar ta emot den haha, han vill at jag får en helt ny av samma modell eller att jag får välja en helt ny mobil av en annan modell. så nu siter jag coh kollar lite andra mobiler. har lust at skaffa en rosa den här gågen. så sött. men först behöver jag eran hjälp! vilken av dessa 3 mobiler ska jag välja? om du förklarar varför du tycker så, om du är den bästa får du en länkning! puss

 




Glamouröst



min glamousösa lunch, åt inget i skolan pga att vi slutade så tidigt!

skulle egentligen skrivit i morse, men hann inte, dels för at jag vaknade sent. och dels för att jag hade så mycket jag var tvungen att fixa. imorgon bitti vet jag inte heller om jag hiner, det beror helt på när jag ska upp och om jag har mcyket att fixa. ehehe men det återstår att se.

hur många gånger om dagen brukar ni uppdatera? uppdaterar ni ofta eller sällan?  


BRATRÅKIG MÅNDAG?

hej alla sötnusar!

kom nyss hem från plugget, var lite halvttråkigt. blir ingen träning. mår inte så jätte bra och kanske inte är det bästa att träna då, kan ju bli värre, och det vil jag verkligen inte! vem vil det? not me, hhehe. istälet blir det no en mysig och lungn hemma kväll. kolla film och lägga mig tidigt så att den förbannade huvudvärken går över.

jag kan inte skriva så mycket denna vecka. är hos pappa och får inte sitta vid deras data mer än 10 min om dagen typ... eh, vad mer ska jag säga än att ni får ha en bratråkig måndag! puss

stor liten mittemellan?


hade faktiskt nästan glömmt bort den här låten. texten är fin, även om låten är 2 kanske 3 år gammal så är den grymt bra. trall vänlig och var en gång i tiden min favorit låt. den låt jag hela tiden i 6an lyssnade på, sen som alla tyckte var bra. älskar den även idag, älskar när man får tillbaka blickar på hur lycklig man var som "liten".

när man går i 6an tycker man att man är så stor, men sanninegn är den att man är en plutt, om man gämför med vad jag tycker om mig nu? jag går i 8an. ändå tycker jag att jag är liten. men tycker även att jag är mogen på ett vuxet sätt.


har grymt tråkigt.

Har du kysst någon idag?
Har du haft sex idag? Nä?
Har du ett förhållande? Inte förtillfället
När går gränsen vid otrohet? När man kysser en annan på munnen.
Är du romantisk? hihi, hur ska jag vet? i think so
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? yes, nu i helgen som var.
Har du nångång slagit någon? Vem har inte?
Har du lekt med någons känslor? Kan ha hänt
Länge höll ditt längsta förhållande? ca 2 månader, hoppas på längre
Hur länge var ditt kortaste? 10 min, i 4an ahahah
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?  hmh båda?
Har du varit tillsammans med två samtidigt? A, i 1an
Är du en bra pojk/flickvän? har ingen just nu. mitt ex var bäst!
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Andreas berg
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? ozan tror jag ?
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? ?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? runt 18
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?  blää
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? beror på
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? dumpat.

FRÅGESTUND


Ännu en frågestund startad. pass på att fråga på. ni har till på torsdag på er. puss


Avbockarlistan

finns en del saker jag ska göra ikväll innan jag ska sova. de saker i min avbockarlista nedan som är över strykna, det är de saker jag redan utfört. men det tror jag alla smarta människor skulle kunnat lista ut? om inte, kan man inte klassas som speciellt "smart".
handlat med mamma
firat kanelbullens dag
pluggat!
laddat in lite ny musik på mobilen.
duschat


´

tänkte gå och lägga mig i sängen, kolla tv och ta en kopp te. mums. jag kommer såklart uppdatera mera imorgon fast det får bli på kvällen, kommer förmodligen sova hela dagen. har inge planer för imorgon,  sova ut så att jag orkar gå till skolan på måndag. sleep as good as me!

HISS/DISS



regn.
blää, usch, kallt och förstår håret, not good

falska människor, folk som ljuger, sviker och sprider rykten som inte alls är sanna. människor som tror dom är något och säger en massa saker till allt och alla, sjuka idioter, fuck off!

översminkade små tjejer, com on.. att vara fjortis nu är väl inte direkt inne. no way att jag skulle gå med klumpade ögonfransar, helt orange i ansiktet, och fjällräven. väx up. liksom hallå? om det fortsätter såhär.. hur ser världen då ut om några år? patetiskt!





mig själv. jag är bäst och det vet ni nog mycket väl! så varför inte älska sig själv? att älska sog själv är nog bland det bästa man kan göra, hehe. även om folk tycker att man är ful. tjock ect, så ska man fan inte bry sig. ingen ska få klanka ner en. dom som säger något om någon annan är ofta missnöjd med sig själv. det är ofta missnöjda och avundsjuka personener som snackar skit och sånt om andra.

carro. veckans kompis hiss är carro, har känt henne sen i somras men känns som om vi känt varandra mcyket längre, att vi känner varandra så pass bra på så kort tid är otroligt! älskar dig gumman, och kommer alltid göra det. tr mig, du betyder!


facebook´s farmville.
hahah som belinda alltid säger: becca du är en data nörd, speciellt en farmville nörd. hahah var bara tvungen att hissa mitt älskade FARMVILLE!




Redhead

jag dör för hennes hår, så himla snyggt med rött hår, själv passar man inte i det, har haft det 1 gång fast då var det inte såhär rött, det var mer brun/rött,

isa min lilla plutt, du är så söt!


damn so funny

igår sov jag hos carro, hade super kul. fast hade typ feber, men ändå, först var vi med beijer, min lilla kcykling bror, ahahah ingen fattar? sen kom ozan och hans kompis, jag blev fett konstig, vene varför, saknade väl han. inte lätt att släppa någon så snabbt. även om vårat förhållande kanks einte var så seriöst. jag och carro började små bråka på bussen påväg mot sollentuna. känndes verkligen som att hon dissade mig och bara var med ozan. som tur var fanns beijer hos mig, mådde inte så bra, höll på att spy, vet inte om det kunde varit maten eller bara mag ont?

 - bild från donken, jag beijer & carro

i sollentuna kom ozan fram och snackade med mig, om att han saknar mig och verkligen inte ville såra mig eller visa sin "dåliga" sida. jag vet inte om vi kommer bli mer än vänner igen men hoppas i vilket fall som helst att vi är vänner. vill inte förlora han. oj, nu kännerjga att det blrv en j*vla massa om just honom. när vi satt coh snackade kom ett fyllo fram till oss. han började snacka om kärlek och att vi var perfekta för varandra, han gav oss varsin ros och sa något i stil med: dessa roser ska föra er sammam, togheter forever, ahhaha.

den där gubben började snacka med carro sen också. höll på att kissa på mig, så roligt! ungefär såhär gick konversationen till:
gubben - (kollar in carro) du har dom finaste brösten jag sett!
carro - ahhahahahha
gubben - kan jag få smaka?
carro - hahaha
gubben - jag är törstig, vill ha mjölk
carro - hahahahahah

gubben - vad heter flickan?
jag - carro

gubben - carro?
carro - ja?
gubben - carolino snälla kan jag få smaka?
carro - jag heter carolina
gubben - om jag inte får smaka hamnar jag på carolinskasjukhuset, jag vill inte hamna på carolinskasjukhuset
carro - (as garv)
gubben - men du är den vackraste flickan jag sett, här får du en blomma, en speciell.

någon kille - visst är hon vacker, som en persisk ros?
gubben - ja, vacker som en ros.
alla - as  garvade. ahhaha


efeter det drog jag och carro till akalla för att träffa några kompisar, alex, viktor och någon till, hängde lite med dom sen kom carros pappa coh hämtade oss i kista så vi slapp åka,

gamla men as bra låtar

sitte och lyssna på lite musik, sitter samtidigt och blickar tillbaka på massor med minnen, känns skönt att låtarna står för olika händelser och kännslor jag haft/gjort under åren, även om en låt kan påminna en om något man inte vill komma ihåg så känns det ändå bra på något sätt att låten står för det dåliga också, a nu tror jag inte att någon riktigt fattade vad jag menade man hallå? min blogg mina tankar..

here comes some songs. 1 får ni allt nöja er med!