NY BLOGG!!!

från och med nu kommer jag blogga på nattstad.se - klicka på bilden för att komma till min nya blogg!

True words!


Tveka aldrig på dig själv, från minsta till största sak. Blir det fel är det bara att göra det bästa av situationen - En glad och posetiv människa kommer alltid komma längre i livet än den som ställer sig bakom den andra och aldrig vågar ta första steget.->

Becca dissar !

  • desperata killar - killar som skriver hela tiden att dom vill "ha" mig. dom har inte ens träffat mig och jag tänker verkligen inte bli tillsammans med något random freak... vem skulle vilja vara det egentligen? jag tycker att desperata killar boder hålla sig till sina desperata tjejer för this is not okay!

vad tycker ni om sånt här??!?? är det okej eller inte, var går gränsen ?
tingvalls blogg - Nattstad

Jag är en smart blondin!

jag förstår inte varför alla ska klaga på en smart blondin som mig!? vad är erat problem egentligen. ni är bara avis på mig. inget att skämmas för! men istället för att klanka ner på mig kan ni väl bara erkänna det? det gör allt så mycket lättare och ingen behöver känna sig illa behandlad!
jag är så Bäst på lösningar! i hope it will work!  :D

Vill bli 18 nu!

jag hatar att inte vara 18, jag vill tjäna mina egna pengar och inte behöva be om de. min mamma är skit snål. jag får 1000 kr i månaden men nu ska hon börja dra av. de kmmer sluta med att jag bara får 100 i månaden, och vem FAN klarara sig på det? :O

jag önskar att jag får jobbet på donken. då tjänar jag egna pengar ch kan göra vad fan jag vill med dom utan att någo ska säga vad jag får och inte får köpa. 

nu är jag sur så orkar fan inte blogga mer alltså. fuck this shit motherfucking shit shit! :P-

Svar på tal igen
Anonym
om invandrare!:

Fyfan vad du är pinsam! Lär dig något, dom som rånar folk i Rinkeny gör det inte för att dom är invandrare. Tror du påriktigt att det finns en regel som säger "jag är invandrare då är det ok att råna folk?" jävla pucko. Jag är själv utländsk och har aldrig gjort något dumt samt har toppbetyg i skolan, jag har tillskillnad från dig och dina dumma åsikter en framtid i Sverige. Annledningen till att det begås mycket brott i förorter är ej invandrarna, det är problemens fel. I många förorter finns det mycket problem och mycket fattigdom. Fattigdom gör så att folk begår brott. Att det är fattigt i många förorter gör det självklart inte ok att begå brott, men fattigdommen är ett tecken på att det är något fel i det svenska systemet. Ungdomarna har inte heller någonting att göra på fritiden och hamnar i fel umgängen etc etc. = det har du också gjort eftersom du självumgås med wannabe kriminella babbar och krökar 7 gånger i veckan och dricker smuggelvodka, lagligt? hmm tveksamt!

lämna ett svar på tal på detta i ett inlägg tack

svar:

jag vet redan mycket. som jag sagt innan, jag har kompisr som har utlänskt påbrå, så här ligget det till. jag var hemma hos min kompis när jag srev inlägget. hon sa att alla skulle ta åt sig om jag skulle skriva något om invandrare. det jag egentlige tycker är att invandringen borde minska. inte stoppas! och absolut ska e som redan bor i sverige få bo här. jalla kan begå brott. svenskar så som invandrare. jag ville ha mer besökare till min blogg och ja, det fick jag! PR-TRICK!! om du vet vad det är? jag har en framtid i sverige. jag går i skolan så som de flesta andra här i sverige.

har du inte lärt dig att blondiner är dumma? *ironi* eller juste vi är ganska smarta, fast ibland kan spela lite:) jag krökar inte 7 gånger i veckan, här har du ditt svar på tal. hoppas du är nöjd! om det är något mer som är oklart, tveka inte på att lämna en kommentar! :)middag!!

Nu ska jag laga mat! hoppas det blir gott. vet inte riktigt vad jag ska laga.Efter att jag har ätit kommer jag rulla in mot city för att träffa aurora, jag kommer nog inte hinna blogga så mycket mer idag. slänger kanske iväg ettinlägg innan jag dra hemifrån men de återstår att se om jag hinner !

dagens party låt!


Jag och Madde hade roligt i kultan!


omoget!

cha cha. sitter hemma och tar de lugnt. orkar inte hitta på något just nu är helt slut!

vaknade runt halv 12. sen har några mongos ringt mig hela morgonen! jätte jobbiga! bara så att ni har det klart för er. jag kommer inte svara på era jävla frågor och tänker inte lyssna på erat skitsnack! :)

allt jag hade att säga för tillfället. nu ska jag kolla gårdagens bigbrother, fixa mig coh sen dra ut förhoppningsvis! puss


SVAR PÅ TAL OM INVANDRARE!M

om
Gaskammaren nästa!:

Du fröken......... För det FÖRSTA! DU kanske borde lära dig svenska språket du med ;) Minst lära dig att man börjar en NY mening med STOR bokstav, det vill säga en VERSAL! Sen, jag förstår att det är svårt att vara ung, du vet inte mycket ännu. Självklart får du ha åsikter, men att vilja ha tillbaka Hitlers fruktansvärda gaskammare är förkastligt illa! Men ok, du skriver att du har vänner med utländskt påbrå.... Betyder detta att du vill "gasa" ihjäl deras föräldrar då? God vänskap ;) Tycker du skall hålla dessa åsikter lite mer nyanserade. Du tycker alltså, att små barn skall gasas ihjäl för att dem finns i Sverige. Att personer som kommer hit för att dem behöver HJÄLP skall gasas? Tycker nog att du skall fundera på ifall ditt blekmedel till håret skadar lite viktiga saker längs processen. Jag VET att du inte är gammal, så jag har lite överseende med detta, men återigen, du är ute på väldigt tunn is.

svar:

nej jag tycker inte att mina vänner och deras föräldrar ska gasas ihjäl. jag vill och tycker att sverige ska minsak invandringen pga att vi inte har tillräckligt med pengar osv för att hjälpa svenskarna. vi lägger jätte mycket kraft och energi på invandrarna och för att dom ska ha det så bra som möjligt! det där med gaskammaren var bara ett skämt. ett test på vad människor reagerar på. jag vet att jag är blont och nej jag har inte blektbort mina hjärnceller. jag har åsikter, ja det har jag och en del utav detta är mina åsikter och annat sånt som jag bara la till för att se hur ni andra skulle reagera. jag hade förutspått att vissa skulle skriva liknande som "jävla rasist" andra "åh håller med hatar invandrare men att gasa dom var nog överdrivet".  nu tycker jag att jag förklarat mig tillräckligt! det är bra att du står för vad du säger och att du är villig att uttrycka dina åsikter. :)

det var ett så kllar pr trick, om ni nu vetvad det är. och ja! det fungerade bra eftersom min statestik höjdes och det är syftet med de hela! kommentera om du har några mer frågor du vill ha besvarade. :)

och btw du catya eller vad du nu heter. du behöver inte lägga onödiga kommentarer. det är bara töntigt men jag tar ändå inte åt mig :) jag har förklarat en del nu så var vänlig och acceptera det eller stick från min blogg :P puss gumman

invandrare!

en ska jag är jätte trött på är alla äckligt fula invandrare som tror att dom är något. dom kan för fan inte ens prata ren svenska, de pratar istället blandsvenska någor som kallas för blattespråk! jag vet att det inte är bara jag som stör mig på dessa!

jag har själv kompisar med utländskt påbrå. men dessa är födda här i sverige. och detta får dom då till svenska medborgare! vilket ni som föds utomlands aldrig kommer bli! :)

önskar att all invandring stoppades! för då slipper vi svenskar vara rädda när vi ska åka till områden så som rinkeby, tensta, hjulsta osv. man kan inte ens gå där utan att bli rånad. speklar ingen roll om det är natt eller dag! jag ser mycket allvarligt på detta. 

håller ni inte med ? :)

det är bara okej att bo på ställen som ninte är ritat med gult.!!! :)Bigbrother - låten


vad tycker ni om bigbrother låten?
jag tyckte den var bra. komemr säkert bli en sommarplåga.
de som är absolut bäst är ju musiken i bakgrunden :)
Annie Almén tävlar i poetry slam. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
annie fick lämna huset! jag är glad över det. eftersom hon har nu gjort sitt och de återstår att se vad som händer i veckan. jag längtar efter att se hur dom hanterar 1 timme i buren. FYFAN! :O

Tack för tipset

eyy om summer-body 2011:
2h är för länge, efter cirka 1h börjar du bryta ner muskler istället för fett. GI suger. Den effektivaste metoden är att inte äta kolhydrater. eller cirka 200g i veckan. och sen fylla på med protein och fett tills du ligger 500kcal från dagliga intaget. Då bränner du cirka ett halvt kilo fett i veckan och förlorar inte så mycket muskler

svar:
jaha okej. tack för tipset. jag ska testa detta och se om det fungerar! tackar! :)

Always better at home!

chenare. nu är jag ÄNTLIGEN hemma efter en helg med ös! :)

efter att jag hade träffat antonio så drog vi in mot stan. han skulle träffa sina kompisar så jag drog till tanto och mötte upp madde, samt henens vänenr :) hade jätte mysigt satt ohc grillade, åt kyckling, chips, marsmallows (ignorera staving) och drack loka. mums!

bilder från tanto kommer ut när madde lagt upp dom på facebook viket blir antingen idag eller imorgon! här har nii 4 super söta bilder på mig och antonio ;)

 lilla söta rebecca


antonio gömmer sig i bakgrunden, heh


jag och sötnosen :P


antonio


usch farsta!!!

cha cha,
sitter nu hemma hos antonio i farsta, VÄRSTA ÄCKEL STÄLLET! menar farsta och inte hemma hos han då förstås...
vet inte riktigt vad vi sk agöra, men men får se puss på er alla söta!!! :)kolla bara hur skabb det ser ut!!

yesterday was a fail-day

cha cha alla söta! :)

igår drog jag hemifrån vid 8, mötte maria-isabell och hennes kompis hanna.vi sklle dra till stuvsta och möta aurora. men det blev lite fail. så jag och aurora drog hem till henne redan vid halv 11. snacka om att vi var trötta för vi somnade på engång! HELT SLuTA FRÅN I FREDAGS! soo not okey! :O

nu ska jag dra ner till auroras hrum och fixa mig! funderar på att träffa någon. vet inte vem ännu! pusselipuss.Solen skiner och värmen stiger!

jag bara älskar att de börjar blir sommar! solen skiner fåglarna kvittrar värmen stiger. vad kan bli bättre? jo grillning med sina nära och kära. wiiie! :)

jag är hemma hos nicole nu. vi har fixat korv med bröd, och så ska vi köpa en engångsgrill, läska, och cigg! måste få den rätta sommar feelingen! senare ska vi möta upp maria, assem, ebru, nicoles syster och deras vänner. vi kommer vara i rudan i haninge! sweet! :)

kommer komma ut massvis med mysiga bilder imorgon eller senare :) vi kommer ha med oss nicoles kamera!


jag och maria-isabell


jag och ebru


assem och erika (i bakgrunden camilla)


söta jag


vackra maria-isabell


I LIKE IT - tipsar om alkohol1. Eleverna skulle komma frivilligt till skolan.

2. Eleverna skulle inte klaga över den dåliga skolmaten.

3. Eleverna å lärarna skulle gärna jobba över på fredagarna eftersom dom inte behöver gå till nån annan fest eller bara och slappna av.

4. Chanserna för att få bättre betyg skulle vara större när lärarna är fulla.

5. Klasskamraterna skulle plötligt se mycket bättre ut.

6. Cafeterians inkomster skulle öka.

7. Flera elever skulle få lättare på muntliga redovisningar.

8. Det skullle öka dina chanser att få se dina skolkamrater nakna.

9. Sommarlov skulle inte behövas för eleverna skulle hellre komma till skolan.

10. Lärarna skulle inte längre behöva kaffe i lärarrummet för att piggna till.jag tycker fan att detta stämmer! man borde servera alkohol i skolan. jag skulle fan komma till skolan varje dag! att dricka är gott! :) men inte bra för hälsan! :(

shhhhhh jag vet egentligen ingenting om dricka! jag är en duktig flicka. nykterist och talar alltid sanning för mina föräldrar! :*

Bildbomb

chacha bitches!

jag hittade jätte mycket gamla bilder som jag tidigare lagt upp på min blogg. jag tog några stycken och samlade dom här. gud vad jag sett ut! fast de var ju mellan 2007 - 2009 jag såg ut sådär.

mihihi vad tycks? jag käms lite men tycker ändå att jag var skit söööt!" fast de är jag ju fortfarane ;) :*


Jag och Belina 2009


 Jag och Mikaela sommaren 2008


Jag och Daniella sommaren 2007


Jag sommaren 2007


Jag 2009

 
Jag och Johanna 2009


Jag och Mikaela 2008 sommar


Jag 2009


Jag 2007


Min kissy Missy!


när jag flyttar hemifrån ska jag skaffa en katt! punkt slut!

alla ska skaffa hund hit och dit. men jag tycker att katter är så mycket sötare.

jag hittade en hemsida med peruker för katter. jag ska garanterat köpa fler stycken till min katt. hon ska heta missy och vara min "levaden docka". hade tänkt att köpa jätte söta katt märkeskläder till henne också! åh så sweet. titta bara 

vilken tycker ni var finast!? vilken borde jag köpa? eller ska jag köpa alla?

Im the best, F*ck the rest!

tjingeling !!!

idag har jag pluggat som fan. är helt död! jag gjorde min bild uppsats, planerade mitt nya bild arbete och sen gjorde jag även hela instuderings papper nummer 1!

känner mig så BÄÄÄÄST! eller vänta lite... jag behöver inte känna mig bäst!?!?!? jag är bäst!.

här kommer en söt liten bild på mig.me D&G!!


summer-body 2011

chacha :)

måste bara säga att jag ÄR SÅ JÄVLA BRA! jag har varit nere på gymmet i 2 timmar. har kört på hårt! vill verkligen ha resultat. så måste tänka på vad jag ska äta och inte. funderade på GI metoden ett tag men vet inte om jag har någon lust att ta bort allt jag tycker om att äta, :S

så jag kör på som vanligt men mindre portioner med mer sallad (långsamma kolhydrater). sedan röra så mycket som möjligt på mig samt träna (gymma). förhoppningsvis kommer det ge resultat. i hope! :)

tränar ni någonting? isf vad? tell me!Outfits !Topp - H&M
Glasögon - H&M
Jeans - Gina tricot
Armband - Gina tricot
Väska - H&M


Topp - Gina tricot
Skor - Nelly.com
Armband - H&M
Byxor - Gina tricot
Solglasögon - H&M


länkbyte

klicka på bilden för att komma till nicklas blogg! :)

dagens :)

chacha bloggen ! :)

idag har jag varit i skolan, dagen var jäkligt seg, vi hade svenska i 2 timmar, men slutade efter 1, hade 50 min håltimme, sedan en jobbig mattelektion. dagens sista lektion var mest "lek" vi harbetade lite no men kollade sedan på klassens filmer, som vi filmat på bilden! :)

jag åkte in till stan för att träffa melissa och snacka med ami. gick inget vidare, tycker inte att vi kom något vart i våran disskution! :O tråkigt nog, jag som var villig att lösa det.

istället drog jag och melissa till stockholmskommun för att söka sommarjobb! great! vi fyllde i en intresseanmälan i hopp om att kunna få ett sommarjobb! vi drog en vända förbi donken i rådmansgatan. testade att fråga efter sommarjobb där ochså och hamnade på interljuv med chefen! :)
 
nu ska vi försöka sälja biljetter :)


tänk på miljön - gamal tillbakablick

chacha!

sötnosar, ni kanske kommer ihåg mitt videoinlägg om att man ska tänka på miljön, jag står fortfarande fast vid detta, och jag använder såklart förtfarande chico (hårspray) som är miljövänlig!

är så stolt över mig själv, :*


Club Top Notch - biljetter finns hos mig!

vill du festa med 3000 killar och tjejer den 28 maj i solnahallen? :) kontakta mig här på facebook eller på nummer 0720341054 ifall du vill köpa biljetter till club top notch! hoppas vi ses där!

GÅ IN PÅ  http://clubtopnotch.com/ FÖR MER INFORMATION! 


Fråga på nu!sickness

chacha! :)
både idag och igår har jag varit hemma pga, illa mående, ont i huvudet, samt för slem/ret hosta. snacka om att jag HATAR att vara sjuk.
  • för det första så missar man mycket i skolan - det är ju bara den här terminen kvar på grundskolan (3månader).
  • för det andra så ligger man bara hemma, man rör inte på sig så som man dagligen brukar. (man lägger på sig några kilon om dagen).
  • för det tredje man kan inte umgås med vänner. man hamnar i ett osocialt läge. detta tycker jag absolut är det sämsta! my friends make my days, så är det bara!
slänger in en gullig låt! chis brown - should've i kissed you. :*

Outfits by beccis


topp - gina tricot
örhängen - glitter
nagellack - kicks
jeans - h&m
klocka - ur & penn
topp - h&m
ring - glitter
glasögon - h&m
byxor - gina tricot
skor - nelly.com
väska - friis & company
är detta något ni skulle kunna ha på er? jag ska införskaffa dessa saker för att jag tycker att de blev as snyggt! :) jag tror att de flesta håller med mig eftersom jag är bäst!   love you bitches!

experience !

hej :)

förlåt för dålig uppdatering! jag har inte haft riktigt orken eler tiden :O igår hjälpte jag melissa att sälja biljetter till experience, sen drog vi och hämtade ut våra V.I.P biljette. jag melissa, tobbe och niklas drog till melissa och fixade oss, tobbe och niklas drog i förväg för dom hade inga vip biljetter. jag och melissa drog till hennes kompisar i från halltahammar. sen tog vi en taxi till gamla tryckeriet i alvik. grymt roligt var det! mycket folk. och bra musik! :)

någon som ska på club top notch den 28/5 eller the wave den 16/4? :) puss


Friday friday party party fun fun

chacha!

är så jävla trött gick upp 9 idag. brukar vanligtvis sova till 12 - 1. tror helt seriöst att jag ska äta något sen sova 1 timme :)

igår så var jag hos sara som hade födelsedagsfest. hon fyller år på måndag! jag, fidde, haik, maxim, joel, tove, molly, sofia, amar och många fler var där. trevligt! vi alla har något bra gemensamt. :P

nu känns det as bra, jag har faktiskt blivit vän med tove igen. hon förstår vad man menar när man pratar med henne, vilket är jättebra! men whatever nu blir det lite bilder från gårdagen.

min kväll slutade framför en film hemma hos fidde. hur slutade eran kväll? :) tell me!mycket kramar och pussar, kärlek till er!