så synd om mig!

hejhopp, jag är sjuk, haront i huvudet och är täpt i näsan. inte kul! det får bli en chill dag idag eftersom jag ska iväg och jobba imogron. har nyss gjort klart ett prov siom jag missade i skolan. sööönt! har mailat det till ammi också! så ingenting att oroa sig för nu inte! nu ska hänga upp tvätten och sen kolla en film.

vad har ni gjort idag? något kul? ;)


EN SUR BECCA



Anonym om nu blir det staaaan ;):
en fråga bara tycker du verkligen att det är snyggt att gå runt och se ut som en fjortis , en totalt blonderad bimbo? INTE snyggt

svar:
hörru, det är okej att du ställer frågor, kan erkänna att det är lite kul faktiskt! bara för att man
är blond så betyder inte det att man är en fjortis. jag förstår inte varför alla har så mycket fördommar om blondiner? en blondin behöver inte vara en bimbo. nu snackar vi om hårfärgen och de har ingen som helst betydelse med hur man ärsom person eller hur man beter sig. jag skiter fullständigt i om du eller andra tycker jag är fjortis, för ställer du mig brevid en fjortis så lär du ju se skillnaden.

jag tycker du är patetisk. om du nu står för vad du tycker så kan du ju åtminstone skriva ett namn? tänkte väl det! du vågar inte. vad ska hända? vad är du rädd för egentligen? jag accepterar att du har åsikter men om DU och det gäller er andra också så tycker jag att ni kan skriva erat namn för att visa att ni står för vad ni skrivit. och om du inte skriver ditt manm så visar det att du är en feg liten fjant! och jag kommer omedelbart ta bort din kommentar!


summer here i come

fixar låt och dricker te, mums! lite kvälls "fika" kan man kalla det så ? eller låter det helt sjuk? haha :) ska strax sova, ska upp halv 7 för att duscha, fixa mig och lite annat, phu imorgon blire dagiset för fjärdedagen irad. är så trött på småbarn nu. när man måste tillbringa hela dagarna med att snyta näsor, knäppa jackor, trösta gråtande barn. alla drar och sliter i en. som jag tidigare sagt... längtar till burger king! :P





home lovely home

äntligen hemma från the town! jag och carolina kollade lite kläder. hehe hittade massa fint till sommaren, gäller bara att få pengar så man kan köpa det! det suger att inte kunna köpa de man vill när man vill. längtar verkligen tills man tjänar egna pegar!!

ska hjälpa pappsen med maten nu! kisses


HAHA, FYFAN VA SKUM!



hahahah - så störd video!!!!!!!


nu blir det staaaan ;)

 jobbat - (prao)

ungdomsmottagningen - fixa p-piller och lite annat ;)


nu ska jag in till stan och möta carolina och sen ska jag även möta bella för hon ska ha sin mobil, snäll som hon är så får jag låna hennes batteri, eftersom hennes andra mobil har ett exakt likadant, tack gumman! kommer förmodligen uppdatera min blogg lite senare,

och juste igår hade jag besökarrekord på 819 besökare, förstsätt gärna läsa min blogg!! :)


Ska ut och möta johanna strax !!

ska fixa mig och sen dra ut och möta johanna som nyss kommit hem från paris, wiiie så jag måste skynda mig för ska plata håret och sminka mig ;)

har nyss kollat klart på fjorton suger, puss


HAHAHHAHAHA!!



- tänk att du håller i en ketchup flaks och vill få ut ketchupen
- en ketchup flaska?


Dagens låt



tycker personligen att den här låten är bra, vad tycker ni ? ;)


praoooo

hejhopp, kom nyss hem från jobbet. jag menar allvar när jag säger: att jobba på dagis tar kol på en! jag har ont i huvudet och dessutom så har ja världens ryggverk. jag förstår inte hur alla dagisfröknar orkar och hinner med.. ? alla barnen drar och sliter i en hela tiden, "kom vi ska görda det", eller "komm vi gör det här". längtar redan tills på fredag, ;)

sen är det burger king på mångaden vecka 22. och det tror jag faktiskt kommer bli lite roligare på något sätt. jag vet inte varför eftersom det jag och johanna kommer få göra är väl torka ord, städa och kankse men bara kanske få jobba i köket ;) hehe



VS


vad skulle ni välja ? ;) hehe


orkar inte blogga!

är för trött, ska äta, sen fixa mig och försöka hitta på någonting idag. annars blire väl att ligga i sängen och chilla! slänger in en låt ni får ha det bra ! jag berättar mer om helgen senare ;)


happy birthday to you, happy birthday ... lalal

tjohejsan, idag försov jag mig. klantigt! iaf, missade första lektionen. sen hade vi en lång rast, då käkade jag och belinda, gick hem till mig och hämtade böcker och sen gick tillbaka till skolan i lagom tid. ;) på sista lektionen hade vi spanska prov. hoppas jag klarar mig! jag tor iaf att jag kommer få minst godkännt i spanka den här terminen. det är bara för att jag är bäst!! hehe.

nu ska jag ladda ner lite musik, sen ska jag dra till bella. hon fyller ju år, så GRTTIS TILL DIG HJÄRTAT! :)

 


gammal bild på lilla mig, så söt jag är ;)


pictures

nu har jag gjort klart min svenska uppsats sak. har ätit lunchoch fixat mig, ska strax dra in mot gullmars ska möta evelina, hon ska resa bort i 1 vecka imorgon eller lördag och hon ville träfa mig, och så klart at jag ställer upp ;) vill ju träffa min gummsi ja också, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. kanske kan fråga någon efter 10 kr så att jag kan käka en cheerburgare eller något till middag. eller så tar jag med en banan ;) ?? nyttigt vs onyttigt!


aja jag har lite brottom eller nja, hon slutar ju ändå vid 4 menmen!! jag vet inte om jag kommer blogga mer ikväll. om inte så lägger jag in bilder och sånt imorgon, hittade en gammal bild på mig och belinda, kommer ihåg att vi bloggade hela tiden förut, snacka om inget liv! puss på er! ;)


Muusik



jag brukar inte gilla molly sanden men den här låten gör hon så jävla bra!


En vacker dag

TJAH bloggen, blev inte en speciellt lång skoldag idag. känns skönt! vaknade runt kvart i 9, sprang upp klädde på mig, sket i sminket och drog till skolan, hade prov, när man var klar fick man rast till 11, sen skulle vi samlas i klassrummet för att sedan sluta. hehe visst låter det nice ?!! ;)

nu ska jag istället skriva ett författarporträtt, jaja, tror det kommer gå hyfsats snabbt, har ändå ingenting annt att göra då mina kära små vänner fortfarande är i plugget och jobbar sten hårt! :)


Cheerleading lägret innan jullovet



visst sjunger vendela och mira sexigt ;)


snabb update - söndag

i söndags drog jag och sara mölldal till grönan, vi tog det lugnt, träffade folk hade trevligt, jag var tvungen att dra frn grönan halv 6 vilket var lite tråkigt efetersom alla snadra skulle stanna till 8 då det skulle stänga ;) jag tog iaf båten och åkte tunnelbana helt själv, OTROLIGT! jär är så duktig, visst är jag ? :D

kom hem vid halv 7, käkade middag, mums. sen var det bara att börja städa. phu jag som hatar att städa och då menar jag verkligen HATAR! dessutom var jag så duktigt att jag rensade min garderob! som jag redan har skrivit om att jag gjorde, hehe! becca i ett nötskal, or what?



jag och anna-klara i  kärlekstunneln, love!


träning strax!!!

tjofan, idag hade vi friidrotts dag i skolan, skit tråkigt! har en sträckning så kunde typ inte vara med, helt onödigt att jag ens åkte dit! sen efetr det drog jag, lina och belinda till brandbergen för att sola. efter det drog jag hem, bytte kläder och satte mig  på bussen för att möta upp amar.

nu sitter jag i amars rum och han käkar koooooorv med pommes och någon jävla sås, ville bara säga det för dom som skulle kunna vara intresserade utav mat ;) snart ska vi iväg och träna, gogogogog


snabb update - lördag

i lördags var jag först med evelina och emma, snare så träffade jag och emma, amar och sara. vi gjorde inte speciellt mycket, vi typ åt och sen satt och väntade på ak, när ak kom hade emma dragit så vi blev jämna iaf. sen så stack sara och ak ifrån mig och amar. kul ... men men.

den kvällen sov jag hos sara, vi kom hem runt 1, lite halv tråkigt! men aja. ;)


Snabb utdate - fredag

i fredags vaknadejag och eve runt halv 1 tiden, vi fixade oss, åt "fruckost/lunsch" och sen drog vi hem till eve för att hon skulle byta kläder. hon bor i hammarby sjöstad, ignorera stavning :P anyway vi drog dit och sen drog vi vidare mot grönan. eve frågade 2 killar fall dom ville åka kärlekstunneln, men dom hade inget åkband, haha!

jag åkte hem vid 11, då grönan stängde. tog en macka och la mig i sängen! mysigt värre



Fråga vad du vill!!!


Snabb update - torsdag

i torsdags var jag först med ariz, vi drog till grönan sen kom evelina dit och ariz drog hem, eller det var iaf vad hon sa att hon skulle göra, men hon drog till felix i åkersberga, blir så sur när folk ljuger! men iaf. jag hade sjukt roligt med eve på grönan, vi raggade upp 4 killar, en var skit snygg! im so happy! vi åkte kärlekstunneln, och ni kan ju bara försöka GISSA vad som hände i den, hehe ;) känner mig en aning barnslig men men.

grönan stängde 11 så vi drog hem till mig. vi fick skjuts av eves mamma, jätte snällt! sen så sov eve här och vi var vakna till 2, låg och snackade om dagen och lite allt möjligt! :)

här kommer lite finfina bilder från lustiga huset! det kallas att bjuda på dig själv! skäms inte över dig själv, tyck inte att du är ful, istället ska du vara stoltöver att du faktiskt blev som du är idag! kom ihåg det! låt aldrig någon trycka ner dig, ignorera allt skit snack! det är så jag överlever ;)








STOR STÄD!!

tjollahejsan! jag har fullt upp med att rensa mina karderober, sen ska jag skriva upp en lista på nya saker jag behöver nu till sommaren! när jag är klar med det så lägger jag in lite bilder och en snabb update från helgen. ;)

hoppa ni haft det nice!? kisses


det bara e så




klockan är 13.17 torsdag den 13/5

hej sötnosar, jag vaknade för ca 2 timmar sen, har ätit, kollat min mail med 2856 st mail i, tog lite tid att rensa bort allt skit och läsa det som faktikst var viktigt!! :) klockan är snart halv 2, så tänkte hoppa in i en dusch och försöka få tag på ariz.

jag försöker blogga så mycket som det går, men ibland hinner jag inte. vilket är lite synd för då förlorar jag ju läsare. och det får ju bara inte hända ;) kyss och kram!


blogg blogg

kollar på desperate house viwes nu, bloggar senare!!


i-landsproblem



hejhopp. det var ett tag sedan. har varit lite strul med internet, ni vet när man ska byta från ett bolag till ett annat så kan det ta tid och i det här fallet har det tagit 6 veckor hemma hos pappa. och dom lovar att det ska vara klart en viss dag och sen när den dagen kommer så lovar dom en annan dag osv. ja ni förstår säkert. hoppas jag iaf ;)


DONK, SUCK OPCH STÖN

suck, bara några timmar kvar tills första lektionen.. usch! funderar på att kolla en film eller liknande, kanks eplugga lite, lyssna musik eller smsa? jag har faktiskt ingenaning. antingen de eller också sova, vilket jag troligen inte kommer kunna eftersom jag inte är speciellt trött. ännu ett suck!

mr. x är ledig imorgon och ska kanske komma till mig om han har tid och ork. hoppas hoppas! vill verkligen träffa honom. :O jag går upp extra tidigt imorgon bitti så att jag kan lägga ut morgondagens outfit och blogga om lite andra saker för den delen. kisses ;)



MR. X


i'm in love with the way that you smile and
the way that you look in my eyes it's so nice
i'm in love with the things that we do
when we go out it feels right it's so nice

i'm in love with the way that we chat all
night gettin' along and have no fights (it's so nice)
who says relationships can't work out
i swear man thats not right

i'm in love with the way that you talk
i'm in love with the way that you walk, it's so nice
i'm in love with the perfume that you wear
i swear no one can say that's not nice

i'm in love with the way that you say
i love you all the time i swear it's so nice
i'm in love with the way that your all mine
an' i'm in love with the way that your so right

i'm in love with the way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on
and i'm in love with the way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on,

im in love, i'm in love, i'm in love

i'm in love with they way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on

i'm in love with the way that you can relate
to the song everytime you hear it comin' on
an' i'm in love with the way that you come to my shows
an' show your support, it's so nice

i'm in love with the things that you do an'
i'm in love with the way that you don't have a clue
look, i'm in love you with you
(man) it's true stories man

i'm in love with the way that you tell your friends
that you love me all the time, it's so nice
i'm in love with the way that you sleep an'
i'm in love with the way that you speak, it's so nice

i'm in love with the way that we come
so far in the relationship, it's so nice
who says relationships can't last years man
i swear that's not right

i'm in love with the way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on
and i'm in love with the way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on,

im in love, i'm in love, i'm in love

i'm in love with the way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on

i'm in love with the way that we make love
an' i'm in love with the way that your lady like
an' don't say dumb words like bruv
it's so nice, everythings perfect

an' i'm in love with the way that your worth it
i'm in love with the way that you turf them
them dumb boys, them hungry guys
i don't care 'cuz they're not worth it

i'm in love with the way i'm your man
i'm in love with the way that you respect my fans
i'm in love with the way we can walk
in the street an' still hold hands

i'm in love with your heart
i'm in love with the way that you're beautiful
i'm in love with these lyrics they're meaningful
i'm in love with you it's true stories

i'm in love with the way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on
and i'm in love with the way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on,

im in love, i'm in love, i'm in love

i'm in love with the way that you sing along
to this song everytime you hear it coming on




Dagens planer

GODMORGON alla glada människor,

 idag har jag fullt upp. först och främst ska jag städa mitt rum som ser för jävligt ut. (lägger ut bilder senare). efter det blir det väl att jag ska tvätta, måste ju få lite rena kläder. dusch och fixa mig gör jag nog efter jag är klar med tvättningen samt städning. och sist men inte minst ska jag sätta mig på balkongen, lyssna musik och bara ta de c h i l l. kanske ska passa på att förbättra brännan nu när e är så fint väder! ;)

vad hade ni tänkt att göra? :D



J
ohanna och jag i slutet av förra sommaren! so cute :)


Nu blir det DUSCH!!

  

JÄKLIGT GAMMAL BILD! :D


Valborg!

igår var det som sagt valborg, jag var på grönan med amar, vallie och chama. jag förmodar att alla mina nära och kära samt ni dom flesta andra var och festade, kollade majbrasan och drack? have i right? i vilket fall som helst så åkte jag hem med amar vid 11, var hemma lite över 12, eftersom det var "idioter" på tåget som tex drog i nödbromsen, tog sönder tåget m.m


hitade några gamla bilder på facebook som cattis hade taggat mig på ;)


jag och cattis, visst är vi SNYGGA? ;)


sara och jag, sweet! love u <3


cheerleading!



fråga:
Hej Rebecca.
Kom in på din blogg av någon anledning , och jag läste i arkiven att du har gått på cheerleading.
Men nu har du slutat? varför ? saknar du det inte ?
Kram

svar:
hejhej, ja jag har gått på cheerleading, och ja, nu har jag slutat. jag slutade pga olika anledningar, dels att man bara sålde saker hela tiden, vilket jag personligen inte tyckte var speciellt roligt, eftersom jag började på cheer för att träna och tävla inte för att sälja massa saker. jo, det är klart jag saknar det! väldigt mycket faktiskt, jag har funderat ett tag på att söka till ett annat lag eller också gå tillbaka till mitt gamla. får se hur det blir med den saken !