today is a lovely day

godmorgon godmorgon, har ni sovit bra? för det har iaf jag gjort, nu sitter jag och spelar lite sims , väntar på att andreas ska komma hit, ska få en ipod sladd så att jag kan ladda över nicoles musik till min dator ;)

har inte fixat mig så speciellt mycket idag, orkar faktiskt inte bry mig, lägger upp dagens outfit om jag hittar kameran. vilket jag hoppas på att göra, hehe :)



oj vilken gammal bild... :O


Gårdagen

igår var jag på gröna lund med alexander, vi hittade några snygga grabbar men vi var för "fega" för att börja prata med dem, hehe! medans vi letade efter dem så träffade vi på ingen mer än paulina danielsson, så vi var någon timme med henne och hennes kompis josef, hon var jätte snäll och ytterst trevlig! :D






mys i kärlekstunneln!!


Dresscode!

är fortfarande hos mormor, har sprayat hennes utemöbler, både dem på framsidan och dem på baksidan. dessutom har vi varit iväg och handlat en massa prylar. jag ska strax börja sminka mig och lite sånt, för sen ska jag in till stan och möta nicole och mamma, för vi ska göra ett nytt pass åt mig, :D

här kommer dagens outfit - eran önskan, min lag !




GIVE ME!



Jeans shorts - gina tricot 299kr
leggings - veromoda 115 kr
armband - gina tricot 129kr och 199kr
tröja - gina tricot 149 kr
paljett jacka - h&m - 399kr


igår natt


kan ju börja med att säga att jag inte sov speciellt länge inatt. chattade lite med mr H och sen även lite med sebastian. innan dess hade jag jätte tråkigt så tog grymt fula ego bilder, ja vad säger man...? det handlar om att bjuda på sig själv!













grrr.... vad snygg man är ;)


tack!

tack för all respons! urgulligt! jag ska ta till mig av era förslag och göra något bra utav det! lovar att det ska bli förändring på saker och ting, det kan jag lova! börjar nu på engång!



respons tack!!!!!!!

förlåt, jag år dålig, ja vet, jag har verkligen inte haft någon lust att blogga, jag funderar på att lägga ner bloggandet helt! de är ingte rolligt att blogga när man ser att resultatet på statestiken inte ändrar sig, de ligger fortfarande på omkring 30 - 50 besökare om dagen och så har det varit i mer än 3 månader.

 jag måste få mer respons från er för att kunna förbättra min blogg. så skulle verkligen uppskatta om ni kunde skriva någonting som jag skulle kuna förendar för att förhoppningsvis få mer besökare? tex; skriva mer om smink, kläder, sport? byta design? ha fler kategorier? blogga mer? ect you name it! ;)


mumsfillibaba

hejsan, ska strax hoppa in i den dusch, men först måste jag leta upp mobil kabeln till datan - så att jag kan ldda in nya bilder och lite sånt! 

senare idag kanske ejag ska träffa pontus eller någon annan, jag orkar inte träffa tommi - tobias waltins kompis, om jag inte svarat innom 2 min på hans sms så bombar han mig tills jag svarar, det är skit jobbigt! snälla hjälp mig!!!!

´


svar på tal




musse om Svar på tal:
hej gillar du äldre killar eller ere bah typ de i vår ålder??

svar:
hejsan! kärlek har ingen åldersgräns, så därför kan jag inte svara riktigtpå den frågan. man kan bli kär i vem som helst. även jag som 15 åring kan gillar någon som är runt 20, det är inge fel med det, vissa tycker attman borde hålla sig innom en viss krets, som tex folk i min omgivning tycker att en 15 åring har rätt att vara med någon som är mellan 14 - 17, men som sagt enligt mig har kärklen ingen åldersgräns och så kommer mitt svar att förbli!


sol sol sol sol sol

oboy vilket vakert väder, solen skiner i dag, tralalalal..

godmorgon alla söta blogg läsare, som ni själva kanske ser så är vädret strålande, äntligen känns det som att sommaren har kommit. eller vad säger ni? jag är besviken på mig själv, har förtfarande inte tagit något dopp, vilket förvånar mig, förra året var första doppet i maj och nu är det juni? :O 

måste sola lite, och blogga såklart! :)



Dresscode!


Kärlek!

jag kommer ihåg när jag var förälskad förförsta gången de va faktiskt 2008 i slutet av sommaren då jag föll för en kille som var helt underbar men hade tjej, piss och skit va jobbigt de känndes. här är den, kommentera gärna.

jag älskar  dig otroligt mycket, men vågar inte säga något, allt suger liksom redan och vill inte att du dissar mig för att jag liksom älskar dig av hela mitt hjärta. du vet inte ens om detta och kommeer förmodligen inte få veta något heller, gud ja måste skärpa mig, ja kan ju inte gå och bli kär i någon som ja vet inte ens gillar mig, iallafall inte mer än som vän, jag fattar att det aldrig skulle bli vi, men det är min dröm att någon dag vakna upp och veta att du bara va min, min för alltid, att veta att du skulle hålla om mig när ja mådde skit, att veta att du alltid skulle finnas där och inte svika, inte svika som alla andra meningslösa killar, för du är speciell. du är otrolig. jag lovar, jag har aldrig kännt så här starkt för någon, ingen absolut ingen, har aldrig varit riktigt förälskad, aldrig på riktigt, jag har alltid bara lådsas gilla den personen för att den gillat mig, men nu när det är tvärtom känns det totalt skit! skit rätt igenom, ibland när vi är kollar du inte ens på mig, din blick liksom bara glider förbi och jag känner mig bara helt tom, som en bruten glasbit, och ja känner en klump i halsen, tårar som börjar rinna och att ja bara vill dö, dö framrför dig, jag skulle göra mer än livet om du bara kunde älska mig tillbaka, allt  jag gör blir bara fel, totalt hel fel, jag tänker inte nänma något namn men jag hoppas att den personen snart ska märka hur jävla mycket jag älskar honom.. i love u... / becca


Svar på tal


Fråga: Anonym
om
Fråga vad du vill!!!:
hej
är du oskuld?
vilket skola gåru i`?
vilket gymnasium ska du välja ?
har du kille?
inte, haru någon på g?
hare bra

Svar:
hej hej, kul att du kommentarade, har inte haft tid att svar på din kommentar men nu hade jga lite tråkigt och tänkte, varför inte? så börjar vi med fråga

1. nej jag är inte oskuld,
2. jag går i en skola som heter lyckebyskolan och ligger i vendelsö.
3. jag har inte funderat så långt ännu, även om det är dags att göra det! jag tror att jag ska välja samhällsekonomi och gå på jensen men det kan ju ändras det är trots allt ett år kvar tills jag ska välja!
4. nej jag har ingen kille, men jag gillar en kille som jag vet gillar mig, får se om det blir något ;)
5. ja, jag svarade på den frågan redan i förra svaret!

ha det bra du också, :)

MORGONDAGENS PLANER!!


summer here i come

snart är det sommarlov! gud så skönt att slippa skolan, tänk er 3 månader utan att gå i skolan! grymt ;) jag har iaf sommarlov på fredag, vilket är tråkigt efetrsom de flesta har haft tidigare i veckan.. känns lite surt! sen går dessutom mitt busskort ut på fredag, så har inegen aning om hur jag ska ta mig någonstans i sommar om både mamma och pappa vägrar köpa ett sommar busskort!



vad ska ni göra på sommarlovet..? vara hemma och chilla eller kankse åka utomland? vem vet ;)

I can be your hero baby!



i can be your hero baby, i can kiss away the pain ... lalala ;)


sådan mamma sådan dotter

kollade igen mammas bilder på hennes dator, hittade lite roliga egoist bilder på henne, försöker verkligen ta lika finfina kort som jag :) jag säger inte att min mamma är världens snyggaste bara för att hon är min mamma, men hon är heller inte ful! det kan ni väl erkänna...? checka bilderna ;) och SNÄLLA, SÄG INTE ATT VI ÄR LIKA...


Angående bloggen



jag tycker min blogg har blivit lite tråkig, förut la jag in massa roliga saker, skrev prydligare inlägg och hade en bra design, dock hade jag inte många läsare alls tror det låg på 10- 25 om dagen vilket inte är speciellt mycket alls. om du  har lust och tid kan du ju alltid kolla tillbaka på gamla inlägg i min blogg;) man ser skillnad!

jag ska kämpa för att få min blogg att synas. det ska jag verkligen försöka! jag ska sluta skriva saker som handlar om bara mig, jag tänkte börja skriva lite mer allmänt, fast ibland kan man ju alltid klämma in vad man gjort under dagen.. ? vad tycker du om min blogg? suger den verkligen så mycket? eller är den okej? kommentera gärna, och SKRIV NAMN!!! - det visar att du står för det du skriver! dvs dina åsikter.


Besökarrekord!

den 25/5 2010 hade jag besökarrekord, glömde lägga upp det då, så lägger upp det nu. vanligtvis brukar min statestik ligga på 25-50 läsare om dagen, men just den dagen låg det på 819 unika besökare vilket är mitt rekord ;) hoppas på att få mer läsare, fler kommentarer, komma med i blogg toppen, thats my dreams! få se hur det går med den saken eftersom en blogg kräver mycket arbete och tid!

har du blogg? lägg en kommentar så kollar jag in den :)



visst är jag grym ... ? ;)


Dagens låt - ROCK THAT BODY!


Sista prao -dagen!

hejhopp, min dator är trasig så kommer uppdatera när jag har tillgång till dator, idag var sista dagen på praoen, skönt! ska dit på måndag och hämta mitt omdöme, yey hoppas jag skött mig bra! jag har skött mig bra! efter det så drog jag och johanna till grönan. träffade armas, ralle, elias, nicco, sen såg jag david, men var sur då så orkade inte snacka och nu beter han sig som en barnunge!

nu ska jag chilla galet och smsa med min chico! ;)