TV-kväll ikväll



idol nu, sen greys, eller hur det nu stavas, men nu ska jag dra, först ska jag försöka fixa blogg headern, see u tomorrow!


beroende framkallande



im in love! och fortfarande beroende av farm ville,
jag älsar verkligen det spelet även om man bara ska odla och skörda, hahaha. som belinda säger.. jävla nörd! aahhaha men vet du vad gumman, du får faktickt ta och leva med att jag är en nörd, fast du måste erkänna... att jag inte alltid är så tråkig och nördig? så, nu är det dags att skörda och olda lite. pussepusspuss


Förklaring nr .... hmh 100?

im so sorry. har verkligen inte haft någon som helst tid och ork för bloggen de senaste dagarna. man kan säga att jag haft en "bloggtorr" period. vad jag menar med det är alltså att jag haft slut på ideer, har inte orkat komma på nya och har som sagt haft fullt upp. mycket läxor, träning och har varit as social mot mina vänner, ja några av dom iaf.

nu vet ni orsakerna till att jag inte uppdaterat ett endaste piss på ca 5 dagar, eller hur många var det? håller verkligen inte koll...

bilden säger allt


stress press

har 30 min på mig att blogga lite till, fixa mig och packa ihop alla mina saker, blir väl till att skynda lite nu. har bestämt mig för att hinna med minst 3 inlägg till. tror ni att jag hinner? mabe, mabe not. men jag hoppas det iaf. här kommer en liten ful bild på mig, och så ser jag ut just nu...


planer för idag.



work work



känner nu att jag måste få i årdning bloggen lite, så nu ska jag sortera alla inlägg, fixa nya kategorier, ny design och uppdatera en massa. kanske kan sova hos mormor ikväll också? eller nja, det återstår att se, men nu måste jag sätta igång, annars kommer den här bloggen inte komma någon vart.




Top 3 just nu

jag får panik, msn funkar inte, det står att man måste uppdatera någonting. vad vet jag inte och vågar inte uppdatera något eftersom detta inte är min dator. såå. det får väl bli att nöja sig med internet, allt utom msn.. snacka om otur.

slänger in top 3 av mina favorit låtar.


great movie.. me like

filmen var jättebra, lite otäck sådär, har lust att döda alla jävla idioter i filmen. jag förstår exakt varför filmen heter som den heter. jag blundade när det känndes alldeles för.. ja vad ska man säga? det känndes aldeles för verkligt. filmen var 150min lång, kanske lite lång för min smak. men efetersom den var så grymt bra så spelar det ingen roll. man blir inte trött på en bra film.

 "han är inget jävla offer, han hade precis samma chans som alla andra, man väljer vem man ska vara, och han var ett jävla svin som hatade kvinnor" usch och fy att det verkligen finns sånna män. män som njuter av att våldta små tjejer, som njuter av andras smärtor och lidande.




film dags

ska kolla film nu. får bli en jag inte sett. vad sägs om: män som hatar kvinnor?.



 någon som sett den? isf, är den bra? dålig? otäck? ect. tell me bitches!


onyttigt

hejhopp, åkte med mormor till skärholmen för att hämta ut hennes telefon. den hade tydligen gått sönder, verkar inte bara vara jag och mina saker som går sönder här i släkten. vi köpte med oss lite donken hem, så nus ka jag käka. hörs senare.


Skolan i lågor

idag hände värsta grejen! vi var i skolan, skulle precis ha matte och då började brand larmet tjuta, drikan fick värsta paniken och skrek till oss att vi skulle springa ner till fotbolls planen? där var alla klasserna samlade, efter en stund kunde man se hela skolan stå i lågor, allt jag tänkte på var att jag lämnat min väska med allt mitt smink, och mitt busskort, baknkort samt leg därinne i skåpet.. fuckno! brandkåren kom och vi fick gå hem.

jadu, om det ändå var så det var... skolan brann inte ner, vilket jag vissa gånger önskar att den gjorde. brandlarmet gick. och brandkåren kom faktiskt, det rök någonstans i skolan, troligen uppe vid hemkunskapen.. så nej. skolan brann inte ner. men allt jag tänkte på var faktiskt min väska. tänk om skolan verkligen brunnit ner. vilken panik jag hade fått angående mina saker då.




nästa gång det är brand övning eller faktiskt brinner ska jag komme ihåg att ta med mig väskan ut. och det är f*n ett MÅSTE!

 

 

 


VARNING! GAMMAL BILD!

förlåt så himla mycket, har inte haft någon dator på hela veckan som ni kanske redan märkt? jag få inte använda pappas men gjorde det snabbt någon gång i veckan. där stod det i vilket fall som helst att jag inte hade någon dator. fortfarande vat jag inte när den kommer ut från lagningen, samma sak gäller min mobil.. blir så trött på att allt går sönder. aja finns inget mer att göra än att vänta.

nu är jag iaf hos mormor, och kommer uppdatera extremt mycket idag och imorgon. efetersom jag halkat lite efeter i planeringen angående min blogg. eller vad tycker ni? .. a jag börjar bli sämre... IGEN . suck att det aldrig ska gå bra för min blogg.


Bella skriver gästinlägg!

Tjena bloggen! Det är Bella som skriver, från belindalind.blogg.se. Hoppas ni har det kul när ni läser den här bloggen, för jag tycker den är jättebra :) Sprid gärna vidare Beccas blogg så blir hon glad. Sorry att jag skriver utan att säga till dig Becca, men jag vill överasska dig. :) Ha de gött allihopa! // Bella!<3


Sept 22 2009

bad update, sorry!

ännu en gång har jag "glömt" bort bloggen, eler nja inte direkt glömt bort. grejen är den att jag har inte haft någon som helst tid att blogga. min dator är på lagning... SUCK! hur ska jag klara mig? vet inte exakt hur länge den kommer vara på lagning. hoppas inte allt för länge. hos pappa har jag typ ingen dator som jag kan blogga med på kvällarna så det får bli dag inlägg.

hos mamma har jag iaf en dator, (mammas) men ändå, den får jag sitta vid på kvällarna, great! visst? och på fredag ska jag hem till mormor, där har jag en "egen dator", eller det är bara jag som använder den så, man kan nästan säga att den är min ? eller nja vene. pusselepusspuss


bby one more time



dags för att ta en dusch, sen lägga sig i sängen och kanska plugga lite, eller kolla lite tv senare? eller bara sova.. det låter ganska bra faktiskt. är as trött, orkar knappt gå, har träningsvärk och ont i huvudet. fattar inte varför? varför just jag? lilla rebecca tingvall. f*an att alltid jag ska drabbas. aja som sagt dags för en dusch!

klart man blir glad..?

sitter och snackar lite på msn, och då skrev en jättesöt blogg läsare till mig. vad glad man blir när folk uppskattar ens blogg. även om jag själv tycker min blogg suger fet åsneballe, men ändå. hur gulligt som helst att en kille läser min blogg och jag kan erkänna att den inte är så "känd" som dessies, kissies, och paows bloggar. men jag bryr mig inte. sorry babes, ni snackar skit för att få läsare, det är inte direkt min taktik. menmen.

 


Saker jag hunnit med + bra låt!

har hunnit med en del idag. kanske lite tråkiga saker men ändå nödvändiga. im best, right?

x. träning 11-13
x. lämnat in datorn.
x. städat rummet.
x. pluggat
x. duschat (ska göras nu!)

kankse inte var så värst mycket men ändå. känner att inlägget blev lite tråkigt så slänger int en låt. min favorit låt just nu. den äger. downdowndown... lalalala nananan


äntligen!


FYF*AN, äntligen klart. tog lite längre tid än vad jag räknade med att det skulle ta. är trött och orkar typ inte göra någonting alls. fast jag egentligen borde göra en hel del saker. tex.. plugga, duscha m.m. det får blir att jag pluggar om någon timme och att jag duschar snart. måste raka benen, hahah mer behöver inte ni veta.




Damsuga... NU!



nu ska jag damsuga mitt rum innan klockan blir för mycket, känns oerhört dammigt och äckligt där inne. måste vara rent coh snyggt så att mamma kan måla om i veckan då jag är hos pappa. kakao brunt, med en snygg fond vägg, vad tror ni? snyggt/fult? jag tror faktiskt det kommer bli finfint! har 15 min på mig. stress stress.

Frågor får svar..

jag har inte kollat min hotmail på 2 dagar och har ändå fått runt 120 mail i inkorgen. känner därför att jag måste rensa coh svara på dessa mail. om det nu är något viktigt! juste om ni har frågor som ni vill ska komma med i bloggen så kan ni alltid maila till [email protected] alla sorters frågor är tilllåtna.


Renthus

har varit hemma nästan hela dagen. städat och fixat. usch det är verkligen inte min grej att städa. när jag flyttar hem ifrån kommer jag nog anställa en städerska som kommer hem till mig 2 gånger i veckan och städar hela huset. visst låter det nice? men för detta krävs pengar, och jag vet inte riktigt om jag kommer ha dom pengarna när jag är runt 18-20 år. får väl bli att satsa på en bra utbildning, få en känd blogg och använda de pengar min kära mormor sparat till mig.

hur hade ni tänkt göra? ska ni alltid städa själv? fatta hur jobbiugt det egentligen blir efter ett tag..


sweet dreams



dags att sova. elle aa, lägga mig i sängen. ta det lungt och kankse kolla en fil och smsa lite, vem vet. men det blir inget mer bloggande för idag. måste upp tidigt imorgon bitti eftersom jag har träning 11 i torvalla. men i promise att jag uppdaterar dagens outfit coh en massa annt roligt imorgon. sov gott!

Natten som var ..

igår sov jag hos carro, vi hade sjukt roligt! träffade massor med trevligt folk. båda girls and boys. i vilket fall så skulle jag och carro först till någon robert, men sen slutade han svara på hennes sms. då träffade vi några killar som åkte moppe. sen skulle vi få skjuts av dom. men carro kom inte med på moppen så dom åkte iväg med mig. eller ja en liten bit. tills jag hade märkt att carro inte var med då släppte dom av mig så att jag kom tillbaka till carro igen.

sen åkte vi in till barkaby igen. träffade några av carros kompisar där och så hängde vi med dom ett tag. jätte shyssta snubbar. vi drog till något som hette sumpan? vet inte vad det är, emn vi var iaf bara vid tågstationen. vilket var lite tråk. vi satt typ bara och snacka. och sen gick jag och carro iväg för att kissa. hahah

vi åkte sen till häggvik och möte upp ozan och beijer, vi drog med dom till något litet "fjortis" disco, som hette galaxen, det är ungefär som klubberiet coh elverket, fast mycket mindre. vi givk inte in men utanför var vi, där träffade jag filip, en gammal kompis som jag lärde känna någon gång förra året. i dont remember. carros pappa kom och hämtade oss vid det dära discot där carros syrra också var.

beijer och ozan kom hem till carro vid 1 och vi var uppe ett tag, sen somade carro, då var jag med dom. och när dom skulle dra var dom tvungna att väcka carro som var helt död! stackaren somnade igen direkt efter att dom gått.


lyckad kväll? jeeh. i know. måste göras om!

Ny blogg header

Nu har jag gjort en blogg header, en ny. tänkte ha den lite senare, ska be en kompis hhjälpa mig lite med kodmallerna. jag kan liksom inte göra det själv, eller jo klart jag kan men det tar tid och det är jobbigt! här är en bild på min söta nya blogg header. klicka på bilden för att se hela. visst är den snygg? im best!


blogg header

har bestämt mig för att fixa en snyggare blogg header, nu vet jag hur man gör på ett snyggt men enkelt sätt. inget avancerat photo shop, nej det går fet bort! det tar över 48 timmar att göra en snygg blogg designer, men en header med mina och belindas enkla knep tar ca en kvart, stor skillnad!

om du vill att jag fixar en blogg header till dig så kommentera detta inlägg, skriv msn, bloggnamn och vilken färg du ska ha, du måste även skicka bilder om du nu vill ha det, och sen säga vad det ska stå på header. jag gör detta nästan helt gratis, allt du behöver göra är att länka till min blogg!


farmville


har verkligen fastnat för ett spel som heter farmville som finns på facebook. för er som inte har en aning om vad det är så ska man söta om sin egen bomdgård, skörda och köpa saker går spelat ut på. i början tyckte jag att det inte var så värst roligt emn efeter ett tag blev man beroende och nu går det inte att sluta, ni kan ju tex fråga belinda hur gald jag blir när jag får gifts och när det går bra för min gård. hahhha



en oväntat fråga ..


Anonym om Frågestund:
vad gjorde du när du fick veta att bella gillade dig?

svar:

ja du, jav vet inte riktigt vad jag ska säga för att ni ska fatta! allt kom som en chock. jag blev glad men rädd och osäker, det är ju alltid roligt när någon gillar en, eller hur? men kanske inte lika roligt när ens bästa vän blir kär i en. jag fick helt enkelt en flipp. det blev att både jag och johanna inte längre ville vara hennes kompis. vilket jag ångrar. det är inte skjysst att göra så mot någon. jag visade inte respekt. jag är glad att belinda och jag är vänner igen och att hon hittat sitt livs kärlek: karo.

träning...

hej alla becca lovers!

nu sitter jag här hos min kära belinda, har nyss käkat pizza. muums super gott. orkade tyvärr inte helaäven om det var en barn pizza. vi ska strax dra till träningen. tror att den är i runstensskolan ifall ni vill komma och titta,nä skojade bara. hehe men i vilket fall som helst så ska vi på träning vilket kommer bli roligt. måste träna mer på dansen och ramsan. hehe våran hemlighet!

belinda sitter coh skrattar åt allt möjligt vilket får mig att garva.. båda har as ont i magen. vet inte om det är pizzan. eh... ?


 

kommer inte blogga något mer idag pga träningen. börjar 20.00- 22.00 och då är jag inte hemma förrens 23. och då ska jag duscha sen sova, för att orka upp till skolan imorgon. shit panik! orkar inte. kommer sova bort helamorgonen imorgon... har lust att skippa skolan men måste gåändå, har lovat både mamma och pappa att inte skolka.för om jag gör det får jag inte ÅKA TILL STÖTEN!!


Facebook och idol

idol börjar om en kvart, hinner nog fixa mina naglar, efeter idol får det bli dusch, hinner nog inte med något varmt avslappnande bad med skumm och tända ljus. får bli nästa gång. känner att allt jag planerat att göra aldrig blir av. dessutom måste jag damsuga min garderob och sedan hänga in alla ren tvätt. skit jobbigt! hatar att städa..  men fixa naglar´är inget problem alls! visst låter det lite skumt men vissa saker har man ju ibland ingen lust alls att göra, ni förstår säker vad jag menar, alla har kännt så någon eller några gånger.



nu ska jag först kolla fb(facebook) sen ska jag fixa naglarna. måste börja sköta om dom!


haha lurad ..

haha, kommer aldrig glömma när jag och min lillebror christopher kollade på idol, och när juryn blev lurar av två killar i göteborg, jag garvar förtfarande när ena killen som heter jonathan springer in i dörren, det ser sjukt roligt ut, det måste ni hålla med mig om!

jag sitter även och kollar lite andra gånger då juryn blivit lurade så tänkte ladda upp några roliga videoklipp..



"PYSSLA OM MIG SJÄLV KVÄLL"

ikväll ska jag ha en "pyssla om mig själv kväll", tänker börja med 1 gång i veckan, låter väl supertrevligt? ligga i ett varmt skummbad med tända ljus. bättre kan det inte bli? som sagt ikväll börjar jag med pyssla om mig själv kvällarna. jag måste göra vissa saker som :

tvätta håret.
raka benen.
måla naglarna.


och lite fle små saker. har ju trots allt inga läxor och därför hinner jag med allt, förhoppningsvis.

- BILDEN ÄR GAMMAL!


usch hur kan man?




idag när jag satt på toa läste jag herrarnas dassbok, varför vet jag inte. men den var sjuk säger jag bara. bestod mest av sånt som killar läser, men det förstår jag ju att den gjorde eftersom det var "herrarnas". läste en sid som jag fasnat för, det stod olika saker man kallade sjtärten, snoppen och snippan, och det var en hel del sjukt konstiga saker som chokladfabriken, slemklumpen och långa bajskorven? hur moget låter detta? ofta killar ens gillar att läsa sånt.

vad tycker ni om detta? är det kontigt? äckligt? eller har ni andra åsikter... give them to me..


Anders Bagge

tjoho, sitter just nu och chattar med anders bagge, sjukt kul. om ni inte vet vem det är så är det en i idol juryn. hehe. im the best off the best! i know i am. eller? ni måste hålla med om att jag är det.



vad gör ni just nu? har ni roligt?


kollar på idol..

nu kollar jag på idol, kom inte på att det´var idol förrens nu. piss och skit alltså!


gårdagens




igår kunde jag verkligen inte uppdatera, först var jag ju kvar i skolan med belinda, sen gick vi hem till pappa coh jag hade inte medmig datorn så jag kunde inte uppdataera innan träningen. träningen slutade vid 10 och då åkte jag hem till mamma. det tog ca 1 timme. as långt, ja vet. i viklet fall som helst så kom jag hem runt 10 över 11, då var det bara att duscha, äta en macka och lägga sig. ungefär så såg min gårdag ut. ganska vanlig och tråkig.. ? eller?

fick bli en gamal bild på mig, johanna och nora, jag (hjärta) kärlekstunneln. eller inte ...

SO suck..


sitter i skolan nu och gör absolut ingenting. ska arbeta lite med so, ska ju lämna in en uppsats imorgon, så nu känner jag att ajg måste sätta igång och arbeta lite, hehe eller vad tycker ni? skolan före fritid? själv väljer jag både och... om det går förstås, men om inte så blir det nog skolan före fritid. vill ju trots allt ha bra betyg, vem vill inte det?

back to work, see u !

stress stress



håller på att prova ut kläder tills imorgon,

 

så att jag slipper stressa så mycket imorgon, .åste ju trots allt: blogga, duscha, fixa håret, äta, klä på mig och sminka mig. ska nog gå up halv 6 eller senast 6, det blir nog bra, hinner nog fixa mig på 40min, eller nej shit det kommer jag inte hinna. eh får någ gå upp vid halv 6. lagom tid sådär, stress är aldrig roligt, seriöst, vem gillar stress? jag tror inte någon direkt "gillar" det..

nu måste jag hitta ett par kläder till imorgon. måste sova för att orka upp. men FÖRST! hitta kläder tills imorgon.. så godnatt och puss på er mina sötisar!

Frågestund

nu är det dags för ännu en frågestund, fråga hur mycket du vill, och exakt vad du vill. kommer svara på allas frågor och förhoppningsvis ge er ett bra svar, allt  till 100% sanning inget annat. så sätt igång mina små älsklingar,ni har tils på fredag på er så sätt igång och ask me out!


Pluggis

ska plugga lite so nu. känner att det behövs, hehe. brukar nu plugga ofta? jag pluggar runt 3 dagar i veckan, är det mycket? eller lite? alltså nu räknar jagvrdagar och inte helger. nu måste jag verkligen plugga, vilket tjat det blev.. vill ju inte ha dåliga betyg. så.. slänger in 2 bra låtar, lyssna och njut!




HISS/DISS



folk som glor.
fyfan folk som stirrar på en gör mig irreterad. riktigt irreterad. dom får mig på dåligt humör och jag har lust att slå ner dom, eller a inte alltid. ibland undrar man om dom käkat bängsylta som min mamma brukar säga hehe. men i vilket fall som helst, folk som glor är ett stort minus!

 

droger.

 

jag har sagt det förut och jag säger det igen. drogor är bara för idioter! fok som inte vet bättre. folk som hatar sitt liv och vill förstöra det ännu mer. hur kan dom? ´tänk innan du gör något! droger, ett dubbel stort minus!



träning. om man tränar och äter rätt, håller man sin kropp i form. att ha en snygg kropp är något jag strävar efeter. därför började jag träna igen. äter inte alls lita mycket som förut. och ist för att sitta och samla fett så rör jag på mig coh blir därför inte "fet". träning får ett pluss!

skolan. även om jag tjatar att ajg är skoltrött. att skolan suger och allt vad det rä så är den ändå bra, man lär sig, man får kunskaper, coh en bra utbildning som leder till ett bra jobb så att man kan försörja sig när man blir stor, tänk alla barn som inte får gå i skolan, hur ser deras framtid ut.. ? DET KAN MAN UNDRA SIG!

uppenbart

kom nyss hem från stan. har varit med karro nästan hela dagen, iaf ända sen 14, efter träningen. har ´åkt runt lite, och när jag skulle träffa robert så åkte vi ända till skarpnäck och sen svara han inte.. då hade han stängt av mobilen. vilken *diot! efter en kvart ringer hans kompis mig coh säger att robert åkt in på sjukhus med sin farfar. jag ber honom dra åt *elvete, likosm vad ska man säga? SÅ UPENBART ATT HAN LJÖG! 

jag hatar sånna som hittar på skit, detta är inte första gången något sånt här händer mig... alltid jag av alla 100000 människor, varför? jag förstår inte. aja life goes on.. right?


LoVe tO yOu


i love you
, min blogg har börjat komma igång på riktigt igen! inget mer slarv, inget mer strunt i bloggen. från och med nu är det allvar! mina besökare börjar gå upp igen, från att inte ha några alls till att ah 9 stycken om dagen på bara 2 dagar, är det inte bra? jag försöker verkligen. jag vill verkligen att ni ska gilla min blogg och tipsa kompisar enbart för att ni tycker den är bra. inget annat!

var med och påvärka min blogg, skriv vad du tycker/känner/ tänker om den, skriv på vilket/vilka sätt den skulle kunna bli bättre på. skriv även om du tycker jag skriver för mycker/förlite om något. har du även ideer på vad jag skulle kunna skriva om för att locka till mig fler läsare så... SKRIV. SKRIV ALLA FÖRSLAGEN TILL MIG!

det ena leder till det andra

har en del läxor och uppgifter jag behöver göra över helgen. skit jobbigt, ja vet! hatar verkligen läxor oxh hem uppgifter.. någon mer än mig? jag tror att mer än halva sverige faktiskt någon gång hatat skolan. sen finns det ju vissa så kladdade "nördar" som sägs älska skolan, förstår inte hur dom kan?

jag har: so uppgift tills på tisdag: den ska vara högst 2 data skrivna sidor.. phu jobbigt!
jag har: no prov på onsdag, måste träna!
jag har: engelska glosor tills på tisdag. 40 stycken..


det är läxorna jag ska göra imorgon och lite ikväll på så att jag slipper sitta hela måndagen och plugga, känns inte så bra, måste förbereda mig, även fast jag inte alls gillar skolan så blir jag illa tvungen att plugga, efetersom jag vill ha ett bra jobb när jag blir äldre.




bjuder på en sådär gammal bild, ni vet..


måste göras





det är lördad och jag vaknade 10.40 WOW!

tidigaste jag gått upp på en helg påjätte länge, man kan säga att jag är stolt över mig själv just nu. eller ja, tror ni förstår vad jag menar. dagens planer blir väl inte så mycket. ska hem till mamma och för detta krävs det ätt jag ska...

städa mitt rum. damsuga, skura damma och hela paketet!
packa, måste ha med mig smink, hår grejer och lite kläder till mamma.
fixa mig, tänker inte åka ofixad. no way!


yesbox, där ser ni ju vad som behövs göras den närmaste timmen. bara att sätta igång.... ?


en fredagskväll..

f*an vad´sämst jag är, har inte uppdaterat på en hel fredag. måste haft mycket att göra, eller a jag menar att jag haft mycket att göra, har hänt en del sjukt roliga saker idag. skolan var as tråkig. lång och jobbig. isa och jag gick vilse i skogen på gympan. usch. har ben värk, eller vad det nu heter ? men i vilket fall som helst har jag hunnit med en del. vill ni veta mer? ah för er som vill veta, här kommer faktan! hahaha, im suck.

X. var i skolan mella, 8.30-14.30,

X. var med johanna. hos mig, fixade oss.

X. var med alva och johanna vid torvalla, oh i vendelsömalm.

X. kollade på felix och fredriks träning med alva och johanna.

X. träffade henke, och någon oscar med alva och johanna.

X. halkade i en backe med alva, hahah

X. dansade och sjöng i väntan på bussen med johanna.

X. snackade med några as sköna killar på bussen som ville att vi skulle med på fest, men vi tackade nej.

ja. det var hälften av allt som hände. mycket knas, haha! hoppas ni haft en bra kväll, själv har min varit toppen, förutom att jag och alva halkade ner för värsta backen. men vad gör det egentligen? ingenting. här kommer 3 stycken bilder på killarna, (lite suddiga,) pga. dom rörde på sig och bussen åkte samtidigt, klant!






favorit

mitt nya favorit program är detta. den dom gissar rätt får en länkning! lycka till.


W902

fuck, hatar min mobil. den är trasig igen. måste seriöst snacka med dom på el giganten. dett är liksom fjärde gången som den åker in på lagning, det är f*n inte bra. en mobil ska väl inte gå sönder 4a gånger på 8 månader? det är lite sjukt, tycker iaf jag. va tycker ni? är det dålig kvalitet?

i vilket fall som helst så ska den in igen. men i övrigt är den super. den har ra kamera, bra ljud, mycket minne. och en massa annat kul som jag använder.





hur kan folk?





tv is my live, nä jag skojar bara! ofc så är tv inte hela mitt liv men en del av det. jag sitter ca 2- 3 timmar framför tvn om dagen, är det mycket? jag tycker att det är rätt lite, känner folk som sitter ca 8 timmar om dagen. inget lliv! skulle aldrig aldrig kunna sitta så länge. usch nej!


hur mycket kollar ni på tv? kollar ni 1-3 timmar. 4-6? eller kanske 8? vem vet. tell me?

idol

nu blir det idol, missade ju igår så får ta igen det ikväll. kollar ni på idol? isf vad tycker ni om programmet? är det br/dåligt elller något annat? skriv en kommentar. det blir roligt fr mig att se vad ni tycker. själv tycker jag programmet kan vara sjukt roligt ibland. vissa gör bort sig totalt! och andra är seriösa. hahha



HCE

har glömt att säga att jag förmodligen ska börja på cheerleading. denna gång i haninge cheer elite. mycket bra lag coh snälla tränare. krävs mycket träning för att komma i form. känner redan nu att det kommer ta tid att lära sig allt även om jag gått tidigare fast i ett annat lag, dett är ju liksom jrb.

för er som inte vet vad cheerleading är så är det den en blandning av: dans, akrobatic och gymnastik. man blir både star och vig vilket är bra. samt man förlorar en hel del fett om man tränar och äter rätt.




vilket ämne är ditt?

eh, jag behöver lite hjälp tror jag, det är svårt att erkänna att man verkligen suger på någonting. jag vet´ju trots allt att jag är bäst! så jag protesterar inte direkt. men nu måste jag ha hjälp av allt och alla. jag har nämligen bara kvällen på mig att göra .... matteläxan. suck. i suck on matte. och som ni kanske märker engelskan också?

matte är inte min grej!?


home sweet home..

äntligen hemma. eller ja, jag har ju varit hemma någon timme eller så men det känns ändå riktigt skönt att veta att man inte behöver lyssna, skriva m.m så mycket nu. jag vet att det kanske blivit lite tjat om skolan och så, men eftersom det är skolplikt i sverige så får ni allt tåla lite skolsnack även i denna blogg. låter väl bra? kanske inte? vad vet jag.

jag hade lockigt hår för första gången i skolan idag. wow. det var ju riktigt snyggt ju. något jag kanske borde börja att ha? ni måste hålla med om att det är lite tråkigt om folk går i samma frisyr hela tiden. spikrakt och snedlugg. känns inte riktigt "becca" akyigt längre. jag hoppar nog fjortisstilen. men jag kommer ändå ha den frisyren någon gång igen. jag kommer ju trots allt variera!


life of becca

har hunnit med lite smått och gott. både roliga och mindre roliga saker. wiiouw. the life of becca. beccas liv på svenska. för er som inte kan engelska eller är okunniga. iaf detta har lilla jag hunnit med på mindre än 24 timmar! im best!

Skolan. från 9.10 - 11.00
varit med belinda. både hos mig och hos henne.
bloggat, kollat mail och varit aktiv på facebook. im a nörd.
träning, (cheerleading) mellan 18.00 - 19.30






och nu ska jag locka håret. måste ju byta stil ibland. tänkte sminka mig annorlunda och fixa lite med kläderna så det blir snyggt. mohahah. som sagt man MÅSTE TESTA INNAN MAN VET VAD MAN GILLAR OCH INTE, kram!




veckoplanering





måndag:

tisdag:
onsdag:skolan. kompis. läxor. blogga!
torsdag:skola, belinda, träning. blogga. läxor!
fredag:skola, kompis, blogga och sova. läxor!
lördag: blogga, sova. kompis läxor
söndag: blogga, belinda, kalas täning.

jahapp. ungerfär så kommer min vecka se ut. som sagt så är det tisdag idag och därför är både tisdag och måndag överstrukna. känner att det blev en heldel läxor. kommer göra det lite varje dag beroende på vad, när och hur vi har läxa. pusselepuss puss.

i love belindasmammas mat


eftersom jag inte var hemma idag.
så åt jag hos belinda. hennes mamma hade lagat mat. och som vanligt ska
belinda klaga på maten, (kräsen) meniaf så fik hon göra sin egen mat. hehe den såg f*n inte god ut. förlåt men skulle varken bli mätt eller kunna käka det sådär. i mikron dessutom. ta absolut inte illa upp gumman, för du vet att jag älskar dig även om du äter vitlökssmör och mikrokorvar.

själv blev min middag god. hehe eftersom den var nästan serverad på ett fat. tyvärr så är min dator konstig så går ej att lägga upp bilder rån mobilen. så ni får inte se min goda mat. stackars er, ni hade varit så avundsjuka, ahhahahahaha




mensvärk eler inte?

godmorgon !

jag vaknade för 20 min sen, hoppade in i en dusch för at vakna till lite. har rätt mycket kvar att fixa innan jag måste dra iväg till skolan. mår bättre idag, som tur är, hoppas bara inte värken kommer tillbaka i skolan. det får blia at jag tar en värktablett innan jag går.

mens är nog det värsta jag vet, det gör ont, det kan läcka igenom kläder, det är helt enkelt bara ONÖDIGT! eller vad tycker ni tjejer? jag vet ju redan att den del killar tycker mens är äckligt, usch och fy säger dom bara. brukar ni få mycket/lite mensvärk. jag får ganska mcket.

nu ska jag käka frulle och ssen börja fixa mig. har ju trots alt bara 40 min på mig. hur ska jag hinna ? ....

Datorn är knas...

jag blir så sur, min dator är jätte konstig. nu helt plötsligt funkar inte ljudet på den. vad ska man göra åt det? kan jag ha råkat avinstallera ljudet? isf hur får man tilbaka det. jag kommer avlida långsamt om ljudet inte går att få tillbaka.. inge musik, ingenting. egentligen vad är en dator utan ljud?

så nu har jag skribit till mormor, jag har garanti papprerna hos mamma, mormor har ändå en kopia utav dom. vilket är bra! nu får vi se hur det blir.. i hope it will be fixed soon. eller hur det nu stavas, ja min engelska är inte den bästa om man säger så. puss


Home alone

jahapp, mensvärk. usch, har så j*vla ont imagen. känns som om jag snart kommer dö. det bultar och värket. visst låter det nice? jag känner nu när jag sitter hemma och tar det lungt att jag inte har lika ont. kanske för att i skolan måste man tänka, anstränga sig och det b´lir helt enkelt stressigt? någon som håller med?

jag är nöjd medmig själv. jag tror att jag klarade elektricitet provet idag, hade rest från 7an. hehe mitt ända ig. wohow, hallå ? jag är BÄST! alla ällskar mig, alla vill va mig, ha mig så kom och ta mig... ?

nä nu känner jag att jag börjar blir lite flams, bara jag inte börjar as garva igen som både belinda och jag gjorde halva no´n.


Godnatt





känner att jag är sugen på en kopp te, vill bara ta det lugnt och drickamitt te.slippa tänka på skolan, och allt annat jag måste göra ikväll. har egentligen inegn som helst lust med varken det ena eller det andra. men det är ett måste, precis som att gå i skolan, precis som allt annat meningslöst! elelr vad tycker ni? vad vet ja?. alla tycker, tänker och känner olika. nu ska jag sova godnatt!


detta måste göras!

hej hopp, förlåt att jag inte bloggat på hela dagen. men har som vanligt haft fullt upp. tilloch börja med har jag varit i stan med daniella och martin, sen när jag kom hem var jag tvungen att plugga (har prov imorgon) vilket jag tycker är piss rent ut sagt! iaf nu sitter jag är med en lista grejer jag måste göra ikväll innan jag går och lägger mig:

Läsa lite mer till provet imorgon, (måste vara för berädd)
 packa till pappa. (kläder, smink m.m)
locka löshåret,
ladda in låtar på min mp3, (bra och nya)
bestämma kläder inför morgondagen, (så att jag slipper stress)

 

dåså, bara sätta igång, har till halv 11 på mig, känner att det kommer vara lite stressigt! men men..

 


Gratis!



hej hopp, jag har hittat en jätte bra hemsida som ger dig till gång till att lätt tjäna ihop poäng genom att göra saker så som undersökningar. super kul och dessutom kan man välja vad man vill växla in sina ihopsamlade poäng till. man kan tex välja presentkort, eller biobiljetter. klicka på länken här och börja samla poäng redan idag! detta låter väl både intressant och kul ? hehe (DET BÄSTA ÄR ATT DETTA ÄR 100% GRATIS)


en liten tillbaka blick

Länge sen man var på grönan, i torsdags förnyade man sina minnen där ifrån, great! träffade nämligen johanna och nora där, as flummiga båda två, hehe. i vilket fall som hellst kunde jag inte stanna speciellt länge vilket var lite tråk men sånt är livet. vi han med: lustiga huset, popex 2 gånger, toaletten haha. och sedan kärleks tunneln.



johanna, jag och nora, sweethearts!


Pluggar

plugga på en lördags kväll? nej det går fet bort! men jag känner att jag måste, jag måste plugga för jag måste göra elekricitet provet på måndag, det känns hela tiden som om ordet "måste" dyker upp 10 gånger per sekund i mitt huvud. nej fy! jag hatar läxor, prov, förhör m.m, någon mer än lilla jag som tycker det? borde finnas någon mer eller är jag onormal? never minde.

ska plugga lite smått nu. eller vad tycker ni? kolla bara på högen med läxor....



Mmm so sexy





kom nyss hem efter en dag på stan med karro och janine, vi träffade lite folk, janine jöd på hmbugare för att jag köpt upp mina pengar. hehehe "now im fattilapp". i vilketfall som helst så köpte jag ett par nya jeans, och då menar jag inga jenasleggings utn ett helt par vanliga jeans UTAN hål! sen köptejag ettpar svarta stövlar, liten klck, nästan plana, men spela roll. dom var jätte söta och sköna att gå i,riktigt nöjd. nästa project får bli:

X. underkläder, (trosor och bh)

X. koftor, tjocktröjor, munkjackor.. ect

X. klack skor, 3 par olika (svarta, vita och bruna)

X. klänningar, (fest klänningar)

X. fler jeans, (ljusblå, grå, svarta och vita)

X. vinter skor (uggs)

X. ögon linser, (bruna)

X. toppar (linnen, tröjor m.m)

Alltid lika flumm



här är en liten cp video från när jag och belinda var hos mormor, vi satt uppe och fjantade oss framör erbben halva natten, hela natten! ehehhe jag garvar alltid åt mig själv. klart man ska göra det? i viklet fallsom helst vieon blir roligare fram emot slutet. så varsågoda och njut!


Mörkt+Kallt+blött= ??

usch vad kallt det börjar bli

 

, snart vinter, nej!! för mig är vintern något negativt. det blir slaskigt, kall, mörkt man blir blöt. egentligen... vem gillar vintern? varför finns det vinter när det finns sommar? sola bada och bara chilla i shorts och linne. mutcho bettre! nåå... eller va tycker ni? föredrar ni sommaren eller vintern, eller kanse höst och vår?

sitter här med en komm varmt te. mums. det värmer alltid när man känner sig frussen. te är gott! för det mesta brukar jag dricka vanilj te, och ibland hallon eller jordgubbs te.

dålig start på dagen!

godmorgon alla glada bloggläsare!

min dag har inte börjat så värst bra. vaknade vid halv 7 då jag gick upp för att äta frukost. mums. ska snart börja göra mig i årdning. måste vänta tills mamma kommer tillbaka. hon var tvungen att springa till garaget och kolla våran bil. det ahde tydligen blivit inbrott i den inatt då dörrarna till garaget stod öppna. OSMART!

bilder kommer snart

Beccas morgondag!

 


Skolfotografi, vet inte vad jag ska ha för kläder, ska bestämmas senare ikväll!
Vara med en kompis, vem vet jag inte ännu.
hittar någon imorgon.
Läxor. plugga till elektrisitet prov som jag ska ha på måndag...
Blogga, blogga och utterligare blogga, hehe

 


Detta visste du inte om mig.

Jag har färgt håret blont 3gånger. detta är tredje gången. man brukar ju säga tredje gången gillt, visst? i vilket fall som helst så ska jag inte färga tillbaka till brunt förrens om några år. låter väl asnice!

Jag har 5 syskon. små syskon! 2 killar och 3 tjejer, dom är jobbiga och irreterande, mn måste krika för att dom ska fatta, men ibland ka det vara skönt att ha syskon, fullt hus!

Jag har aldrig varit på en clubfest i stockholm. bara gothia men den var ju i göteborg, hehe skäms, och orsaken är att jag inte får, eller aa mina föräldrar är som dom är. ni vet?

Jag har haft 3 höga räknningar på mitt förra abonemang. och det var comviq! min första räning låg på 1700kr, den andra på 1300kr och den tredje på 800kr.. et tips missbruka alldrig ett abonemang!


blogg förbättring på G

hejhopp, inge uppdatering på 2 dagar! ska bli ändring på det, i promise you that. min blogg måste bli bättre! och det vet jag själv, har förlorat många besökar! antagligen föa att min blogg inte uttdateras så ofta som de stora bloggarnas, men nu ska jag ta skiten på allvar och verkligen kämpa, kämpa och ytteligare kämpa. detta måste jag göra för att bloggen ska bli bättre:

X. uppdatera ofta och mycket, minst 8 inlägg om dagen!
X. skriva om intressanta saker, saker som både berör er och mig!
X. lägga in mer och finare bilder. minst 1 bild i varje inägg, (om jag inte har brottom)
X. skaffa fler läsare,

thats it, eller ah det är de jag ska sträva efter, allt ska komma med i bloggen varje dag, hela tiden. för att jag inte ska förlora läsare. istället få mer underbara söta läsare! jag slänger in en låt i detta inlägg också. njut!