linnea.. fan att de blev som de blev

Jag älskar min Rebecca!

Igår kom rebecca, Liksom@ till mälarhöjden. Jag säger ba WOOOOW, äntligen! Vi har chattat ett tag man aldrig fått chansen att träffas, liksom. Synd! Vi hade de väldans trevligt.
Vi träffade Oscar på kvällen sen, han hade nån snubbe med sig, väldigt söööt :)
Vi gick runt i mälarhöjden hela kvällen, snacka om inget liv.
Puss & Kram/ L

kan man kanske spola lite ? eller har tiden stannat

fråga på - om allt

nu tycker jag att de är eran alltså läsarnas tid att komma med förslag på saker man kan skriva om, saker ni vill veta om mig och mitt liv, eller allmänna frågor. dags att samla tankar och ideer, samt komma på några riktigt bra frågor, nu tycker jag de är dags att börja fråga på. puss

Kan allt glömmas ?

tittade lite på linneas blogg - även om du hatar mig och jag hatar dig så kan jag erkänna att jag saknar tiden med dig. kan allt glömmas och få en nystart? i promise you that i will be better this time.
när jag ändå var inne på din blogg lite så passa jag på att ta en video, håller med dig: " vafan håller snubben på med? " snacka om wnb björn. haha men aja här e videon. 


banta ?

great bara 5 veckor kvar tills sommarlov, fatta hur skönt de kommer bli. de sägs att om den första fjärilen du ser har gul färg blir din sommar bäst, om den är vit blir din sommar bra om du umgås med dom rätta, och om din första är en brun/grå/svart blir din sommar en trist och grå sommar. de är inget jag tror på men man vet ju aldrig.

goooooooosh bilden e från början av sjuan.

idag kändes skoldagen oerhört lång även fast vi slutade runt 20 i 3.  fast iförsig jag, sebbe och belinda stannade ju kvar för att skriva ut lappar om att samla in pengar till barnen i typ afghanistan eller nått. tack varae de får vi vara lediga på onsdag nästa vecka, men grejen e den hur fan ska man få ihop 200 kr på en halv dag ? ibland fattar jag inte hur lärare tänker menmen. ni vet ju hur dom är. dagens bästa lektion: IDROTT - springa och få bort några kilon är väl inte dumt till sommaren? ellerhur? jag måste ta en dusch och sen plugga lite.

sommar 08 - miss the time with you daniella isaksson


navarre och phinnas, grymma tsm


new haircolor

bjuder på bilden.


shoppmissbruk

på nästan 4a veckor hinner man med en heldel faktiskt. man kan göra massor av roliga skaer, det finns saker att titta på, saker att göra och platser att besöka. jag har gjort av med 1500 svenska kr, det motsvarar ca 6000 baht. jag har shoppat, fixat håret, ridit elefant, och besökt buddah tempel.

här är en lista över alla saker jag köpt:
burberry väska
thailänsk väska
jeans kjol
ed hardy luvtröja
rutig tröja
lv plånbok (vit)
lv plånbok (brun)
halsband playboy
halsband playboy litet
navel smycke - playboy
navel smycke - rosett
navel smycke - victoria beckham krona
parfym - dior
parfym - escada
klocka - diesel
klocka - playboy
halsband - chanel
örhängen - chanel
solglasögon - rayban
solglasögon vita
salt&peppar hållare
linne brunt
smink

och lite mera. kommer inte ihåg exakt allt men de mesta står på listan.

borta bra men hemma bäst

äntligen hemma, måste erkänna att jag längtar tillbaka till thaildan så jävla mycket. fanfanfan att tiden ska gå så fort, nästan 4a veckor i thailadn har varit dom 4 nästan bästa veckorna i mitt liv, bara släppa alla problem och liksom bara leva livet. nu när jag kommit hem är det bara tillbaka till de gamla vanliga. skolan börjar imorgon igen, fuck jag orkar inte. men alla underbara människor är tillbaka och det är härligt. jag ska göra flera inlägg om resan, kommentera gärna

try to fly away


thailand

thailand is my home, now and forever! <3


pissed off, tagga

om du ska kommentera´ska du tänka på att skippa allt skit snack och alla sjukt korkade kommentarer, om du tycker annorlunda skriv de på ett någolunda sätt eller tagga, för jag e så jävla trött på alla omogna anonyma kommentarer eller kommentarer postade av : en person i ditt förra liv. skaffa ett liv. skabb / becca