blir du alltid dumpa?

"det är inte du, det är jag"."det har varit kul att ses, men jag är inte redo för ett förhållane". du ar hört alla ursäkter oh känner att du har hamnat i en ond cirkel av trista slut. du trode allting gick så bra. ni hade roligt ihop,han skrattade åt dina lama skämt och kyssarna var underbara. men då landar smset i din mobil " det var jättekul att träffa dig men jag känner inte att det här kommer leda till något". kanske skulle inte det hära vara en sån big deal - om ´det inte vore för att du har fastnat i en lång utdragen serie dumpningar. varenda gång du träffar någon slutar det med att du blir lämnad efter ett tag. här kommer 3 orsaker till varför det knske inte går så bra för dig.


1. du har dålig självkänsla.
du tycker verkligen om honom - men har svårt att förstå varför känslorna skulle vara besvarade. han är ju så snygg, så smart, så rolig, så perfekt... - om självkänslan är låg värderr du inte dig själv. du suktar efter bekräftelse utifrån men eftersom du inte tycker om dig själv så släpper du inte in det. tex; du hör hans ord "fan vad snygg du är" men du lyssnar inte riktigt, du kanske svarar med " vadå¨, jag är inte snygg" istället för "tack". det är inte alls konsting att killen ledsnar efter ett tag då han märker att du inte tar emot han skomplimanger.

2. du sänder ut desperata vibbar.
du vill ha en kille/tjej. någon som du kan vakna upp brevid på morgonen. som du kan pussa på och som du kan hålla i handen och vara stolt över!  efter ett antal misslyckade försök till ett förhållande börjar du känna dig stressad. resultatet av det blir: du går all in varje gång du träffar en ny kille. - vi människor har ett inbygt behöv av att få lära känna varandra. att bli trygg i relatoioner, det finns inte en enda person som blir helt trygg med någon på 5 min. - öva på tt bli mer närvarande här och numoch inse att det som händer nu även bygger på nästa steg.

3. du har ett kontrollbehov.
du vad du vill ha. det ska vara romantiskt som dina morföräldrars, lika roligt som din bästa kompis och hennes killes förhållande är, oh lika passionerat som ditt förra. och sedan ska han ju vara snäll, trevlig mot dina vänner och ställa upp i vårt och tort. att veta vad du vill ha är ingenting fel på. men dina bestämda åsikter om hur ett förhållande ska vara kan bli dlutet, han kommer tillslut känna att han inte duger. att du vill frvandla honom så mycet att han matchar din drömkille exakt. vi gräver mycket av våra omgivning som vi själva inte är - det är klart att du kan göra en lista av massa bra egenskaper du är ute efte, men kom ihåg att duinte kan begära mer av andra än vad du själv kan ge, fråga alltid dig själv om du själv når upp till de kraven. om inte.. ja då vet du vad du måste jobba med hos dig själv.


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback